atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 şu oyun arena dışı oynanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 priest daha az heallıyor kendini. tek turnde 14 heal atıyor herif 5/5 mob inip bide üzerine kart çekerek. bakıyosun böle nabcam ki buna diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Golden Rag actim. Tgtden once son craftladigim lecinderilerden biriydi... napsam bilemedim. 1600 dust vs 400 dust... Ama bole sari sari piril piril cok da guzel duruyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben de golden justicar açtım>:D< warrior oynamıyorum, mage'e entegre etmeye çalıştım şimdilik pek başarılı olamadım. tutucam bir süre bakalım. mage-paladin-druid-shaman-warlock::: bunlara da gider di mi justicar? :P ilk defa faydalı bir leg açtım, kullanmak istiyorum:horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Vingthor said: korsan-mistcaller-lightbane-icehowl-acidmaw-fizzlebang çıktı şimdiye kadar. hiçbiri işime yaramıyor ya inanılmaz. icehown golden allahtan bitane bişey yaparım karar verip. Oo daha dreadscale cikmamis. O da cikinca klube alicaz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ben de 70-80 pack açmışımdır herhalde şimdiye kadar. Sadece Chillmaw çıktı. Abv blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 biri golden olmak uzere 3 tane bolf cikti bana da.. sanirim sanssizlik konusunda kazanan ben oluyorum :P.. onun disinda actiklarim acidmaw, skeleton knight, gormok, wilfred, skycap'n, eadric.. dayanamayip craft ettiklerim chillmaw, varian, confessor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 9 tane legendary açıp şansız olduğunu iddaa etmekte hoş bir durummuş :D Hatta 9 legendary'de 7 farklı kartı bulmuş olmak bile büyük bal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Sabo gibi ağlamaya geldim. Bi hunter'ın yerde sadece ragnaros'u var. Benim yerde KT, Aviana, Sludge, Cenarius, Loatheb ve Sylvanas var. 5 hp'm kalmıştı. 1/7 oranla kafama vurdu :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 gormoku kiyip kirarsam bi leg daha yapabiliyorum, dragon destelerini deniyorum bu ara ama alextrazsa mi yoksa chillmawmi diye karar veremiyorum oncelik olarak paletress istiyorum bide :( cok eglenceli duruyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 alex daha oncelikli bence chillmaw'a gore.. FreEmoon said: 9 tane legendary açıp şansız olduğunu iddaa etmekte hoş bir durummuş :D Hatta 9 legendary'de 7 farklı kartı bulmuş olmak bile büyük bal bence. 130 packte 9 ama.. yine de iyi oran tabi de ilk actigim 3 legendary bolf olunca cokmustum :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 70-80'de 1 diyorum be abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 20de 1, oda nozdormu cikti gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 20'de 1 cikmasi normal de, 80'de 1 buyuk sanssizlik yalnız cidden.. ben her actigim pack'in istatistigini tutuyorum.. su anda legendary yuzdesi %5,05.. 80 packte 4 legendary cikmazsa bu ortalamanin alti oluyor biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Wishmaster said: 70-80'de 1 diyorum be abi :( gerçekten oturup saymadıysan, bu rakam muhtemelen 40-50 falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Spyro said: alex daha oncelikli bence chillmaw'a gore.. FreEmoon said: 9 tane legendary açıp şansız olduğunu iddaa etmekte hoş bir durummuş :D Hatta 9 legendary'de 7 farklı kartı bulmuş olmak bile büyük bal bence. 130 packte 9 ama.. yine de iyi oran tabi de ilk actigim 3 legendary bolf olunca cokmustum :).. senin baya baya iyi ya. benim 130 packte 5 sanırım şu anda. bolf rezalet ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kaç paket açtığımıza nerden bakıyoruz ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 42 pack'ten 1 tane kafamızda sayiyoz tek tek mi aciyosun pack ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 /paket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kafanızda nası sayabiliyosunzu abi satın aldığınız paketleri sayarsın da, arenası var tavern'i var varoğlu var 1 yıldır oynayan adam satın aldığının 2-n katı daha paket açmıştır. yemeyin bizi sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 sabonis said: senin baya baya iyi ya. benim 130 packte 5 sanırım şu anda. bolf rezalet ayrı :D aslinda iste tgt ciktiginda 50'lik pack almistim.. 80 de goldla actim.. 130 pack'te toplam 8 legendary cikti.. sonra biriken gold ile actigim ilk pack'ten eadric dustu.. o yuzden onu da dahil ediyorum yoksa 8 :P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 brawl'i saymazsak açtıgın packler gayet sayılıyor... arena oynamıyorum artık içine ettiler arena'nın. Eskiden son cıkan exp'i verince karlı oluyordu ama şimdi tam bir waste ,içine ettiler arena'nın. 10 yaptım 180 gold + 60 dust + gold common+ gvg pack verdi... oynanmaz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 gelen ödülün değeri değişmedi ama işte random pack olunca sıçış oluyor... benim için basic pack'in değeri oldukça düşük, gvg bile düşük sayılır. tgt pack gelme olasılığı da %33... ben saf arena yapardım eskiden bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 betadan beri oynuyorum. hic pack satin almadim. butun goldla adventurelari actim ve arena yaptim. bir tek son ek pakette bikac tane pack actim o da 10 falan acmisimdir. sylvanas, ysera, alexstrazsa, prophet velen, deathwing, cairne, millhouse, gahzrilla, hemet nesingwary cikti. duruyolar. bir de golden skeleton knight cikti son actiklarimdan. dustladim. ragnaros, boom, rhonin ve antonidas craftladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 sabonis said: Wishmaster said: 70-80'de 1 diyorum be abi :( gerçekten oturup saymadıysan, bu rakam muhtemelen 40-50 falandır bi dk bi dk. Ben tgt ilk geldiğinde 50 değil 20 açmıştım. Tamamdır. Aynen 40-50'de 1 tane oluyor o zaman. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar