Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone: Heroes of Warcraft #8

Sam

Öne çıkan mesajlar

Flam said:

abi şu decki oynarsan çok berbat oynamıyorsan %60 winrate, edebiyle oynarsan %80'e yakın winrate diyebileceğiniz bir deck var mı?

varsa linkleyebilir misiniz pls?

yok öle bişe. uzun vadede yüzde 80 diye bir şey yok kesinlikle. Thijs bile %68 mi ne oranında kazanıyor maçlarını yani. kart oyunu bu. şans faktörü daha az olan Magic'te de aynıydı kazanma oranları, bunda da aynı.

Ayrıca kendi kendine %60 kazanan deck de yok. Ama Zoo ve aggro/mid shaman var işte. hayvani güçlü olup maçlarını çok çabuk yapan...
Sosyal ağlarda paylaş

tek desteyle olacak şey değil bu arada, yukarıda paylaşılan hesap tablosunu incelersen belirli saat ve sıralama aralıklarında oynanılan desteler de değişiyor, metayı takip edip anti-meta desteleri hazırlamak gerekiyor

M:tG de eskiden turnuvaya alanına giderdik ve insanlarla konuşarak ettrafı inceleyerek o gün oyanılacak desteler hakkında bilgi edinmeye çalışırdık ki bi side board oluştura bilelim

üst sıraları hedefleyenler için şu hesap tablosu çok iyiymiş ki 3k örneklem de fikir vermesi açısından yeterli gibi duruyor
Sosyal ağlarda paylaş

Flam said:

ya mesela aggro paladin oynuyorum, şu an 150 civarı oyun var, winrate %65.

öyle yani.

hangi ranklerde? warrior haricinde win rate'in o zaman %80-85 falan olması lazım. tam, yüzde yüz doğru verdiğine emin misin rakamları :)

150 maç %65 win rate'in direk tek başına rank 3 full yıldıza falan taşıması lazım.

liste nası bişe?
Sosyal ağlarda paylaş

Deck de, istatistikler de evde.
Rank 15-9 arası. Geçen sezonu da içeriyor, geçen sezon dokuzu bulduğumda sezon bitti. yeniden 18'den başladım.

decki postlayayım bi görün edin ne bileyim. bir iki tane "şu şekilde kartlar arka arkaya gelmediği sürece kaybetmiyorum" durumu var. onlar da yalnız üstüste oluyo. mesela iki divine ardarda gelebiliyo oyun başında, ne bileyim mesela son kart divine geliyo bazen. karşı ardarda tanklar indiriyo.

olmaz şeyler oluyo. hele bana çok oluyo. qq yapmıyorum işte decki geliştireyim diyorum, sinerjisi güzel çünkü, çabuk bozulmuyo sinerji hem.

ama mesela bu paladin lecındırisini koymak istemiyorum, sanki saçmaymış gibi geliyo o. deck 4 mana altı kartlardan oluşuyo toplam.

ya bi de elim çok alıştı decke ezbere biliyom o yüzden kopmak da istemiyorum ama... ne bileyim dünyanın en iyi decki değildir illa daha az açığı olan bir deck vardır. sonuçta oturdum elle kendim yaptım decki. warriorlara değil bu arada shamanlara karşı biraz çekinden, warlockları zaten alaşağı ediyor. justicar düşen warriorlara karşı biraz zorlanıyor. o da bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

tek desteyle olacak şey değil bu arada, yukarıda paylaşılan hesap tablosunu incelersen belirli saat ve sıralama aralıklarında oynanılan desteler de değişiyor, metayı takip edip anti-meta desteleri hazırlamak gerekiyor

M:tG de eskiden turnuvaya alanına giderdik ve insanlarla konuşarak ettrafı inceleyerek o gün oyanılacak desteler hakkında bilgi edinmeye çalışırdık ki bi side board oluştura bilelim

üst sıraları hedefleyenler için şu hesap tablosu çok iyiymiş ki 3k örneklem de fikir vermesi açısından yeterli gibi duruyor

abi o kadar öyle borsa takibi yaparmış gibi saat saat meta'ya anti meta nası oynarım hesabı yapmak epey yalan bir şey. bu kadar detaylı bir tablo olmadan da üç aşağı beş yukarı ne olup bittiğini ayıkıyosun bi süre sonra (rank 5'e kadar çıkarken diyelim), sonra da artık 1-2 tech kart mı değiştirirsin naparsın hani orası az bi fark yaratabilecek bir detay amma velakin, 2-3 deck oynanır bir sezon maksimum, onlardan da sadece birisiyle son grind'ini yaparsın (rank5-4 sonrası legend'a kadar)

düşük ranklarda zaten meta anti meta ot bok püsür hikaye, viable dedikleri herangi bi desteyi düzgün kullanabildikten sonra akıyosun gidiyosun çift basamaklı rankları
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...