Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

gleoddyn said:

şehir caesar 3'deki gibi dirt roaddan plaza roada geçince, evlerin tentten marble apartmenta yükselmesi gibi olmuş haha.

Bir de içerideki duvarı niye yıkıyorsunuz lan, orası bizim Paticik Orman Çiftliğimi olacaktı. Özel izinle girilecekti hani?

arada duvar ve kapı olunca Pati zone'une dahil etmedi. O yüzden kırdık
Sosyal ağlarda paylaş

http://steamcommunity.com/app/361800/discussions/
Daha once resmi foruma girip önerilerde blunun demistim.
Yapimci genç. player da değil.Musteri ne isterse onu veriyor.suc-ceza sistemi basligi gelistirici tarafindan acilmis en uste sabitlenmis.foruma, odunlarimi caldilar vb ağlayan kizlarin sayisi mantikli onerilerde bulananlardan fazla oldugu icin suc ceza sistemi bu hale geldi.şimdiden forumda 'siz ne sacmaliyorsunuz? neden %20 yetenek kaybetsin ölen adam? birakiyorum oyunu' diyenler var.destek verin ki adam olsun oyun.aksi takdirde
RIP

Sosyal ağlarda paylaş

steam community'e baktım gözlerim kanadı ne kadar çok salak herif var lan. "pk olmasın", "pvp olmasın" kafası nedir hahaha. aç bir pve server'ı, plebler orada oynasın. yiğitler istediği gibi adam kessin, cenk etsinler. zaten pk ölünce sistem cezalandırıyor, adamın skillerini silerek oyundan soğutmak nedir hahaha. koreli işte abi adamlar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o da olmaz. çalınabilecek bir sürü şey var, guild dışındaki adam guild içinde çalarsa eşya, pk oluyor mesela. çalınacak mount var cart var falan filan. cart boşken adam alıp gidince dalma ihtimalin var, pve hiç yemez yani.

oyunu ultimaya benzeten şey zaten özgür olması. cartı çalabilirsin ama sonuçlarına katlanacaksın diyolla dsfds
Sosyal ağlarda paylaş

ama skilleri kastıktan sonra, craftı yiyip yuttuktan sonra bişi kalmayacak pvp dışında. oyunda playerların kişisel shopları armor, silahtan para yapıyo. yani ekonomi baya bozulur. ortalama itemla baya baya yaratık kesebiliyosun, kimse üst düzey item yapmaya kasmaz. craft boka sarar. pvp şart bu oyuna abi pve çok saçma olur. 87 saat gözüküyor steamda oynama sürem, inan pvp gerekli : )
Sosyal ağlarda paylaş

bana sorarsan bütün multiplayer aspecti olan oyunlara pvp lazım. gel gelelim carebear dediğimiz bir oyuncu kesimi var. bu adamlar pvp yapmak istemiyor. senin benim gibi düşünmüyor. onun için şehir inşa etmek oyunun hedefi. ondan sonra daha fazla şehir inşa etmek istiyor, evcilik oynamak istiyor.

eğer bu adamlara istediğini vermezsen (pve serverı), kesim olarak geliştirenlere baskı yapmaya başlıyorlar. kitle büyüdükçe yapımcı kulak ardı edemez oluyor ve bu bahsi geçen tarzda değişiklikler oluyor. pvp'nin önü kesiliyor. carebear daha "huzurlu" oynasın diye senin benim gibi adamların oyun deneyimi bozuluyor.

benim bildiğim hemen her oyunda böyle oldu. full loot olmasa da böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

adam pk değilse ölünce sadece random 1 itemı düşüyor zaten.

fazla şehir olunca bildiğin ekosistem bozuluyor ağaç yetismiyor, ağaç yetismeyince hayvan spawn olmuyor. ağaçsız, hayvansız imkanı yok şehre bir şey yapamazsın zaten ek olarak. yani pve serverda göt göte yarım yamalak ağaçsız şehirler olur. herkes bırakır oyunu.

bi de çalmayı kapatmak çok mümkün değil. kesitiğin ağaç, iron, mitril falan hep yere düşüyor ordan topluyorsun. komple sistemi değiştirmeleri lazım ona da gerek yok. pve diye bağıranlar bırakır oyunu zamanla sıkıntı yok. pve oyunu değil bu çünkü. yıkılan duvarlar falan da 24 saat içinde tamir edilebiliniyor bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç güne hotfix gelir. Newbieler forumlarda o kadar ağladıki böyle birşey yapmak zorunda kaldılar ama feci abartmışlar.

Düşük bir ihtimal ama değişiklik gelmezsede pk olmak isteyen ikinci hesabı alacak. Kimse 50 bs, sewing ya da herhangi bir craft skilli varken pk olmaz.

Ultimada perma stat loss vardı. Burda statlar skille bağlı olduğu için perma stat loss olmaz ama şöyle bir fikir sundum. Geliştirilebilir, değiştirilebilir, sayılarla oynanabilir vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...