sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Ben şuan 135str 2h rare spear ile ; Gray wolf 'lara 125 normal/250crit Bear'lara 60 normal/120crit Ogre'lere 35normal/65-70crit Vuruyorum. Bu bilgiler de dursun burda, silah seçimleri için önemli. Elinde iyi 1h weapon olanlar da verileri paylaşırsa, daha iyi fikir sahibi oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Hem city maintenance hemde bs icin boll miktarda irona ihtiyacimiz var. Iron karsiligi copper ingot/sculpture, fleece, big/small/worked leather, bone, silver, iron silah trade edebilirim. Ilgilenenler pm yada in gameden ulasabilir bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Silver kasmanin pek bi espirisi yok. Craft'lar silver yerine mat aliyolar direk, getirince belese yapiyolar. Ha set almak silah almak falan icin mantikli ama dedigim gibi, surekli deli dana gibi ogre kesmek yerine malzeme toparlayip rare item satip para yapmak daha basit bence. 25 silver var harcayacak yer yok anasini satiim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Korax said: Silver kasmanin pek bi espirisi yok. Craft'lar silver yerine mat aliyolar direk, getirince belese yapiyolar. Ha set almak silah almak falan icin mantikli ama dedigim gibi, surekli deli dana gibi ogre kesmek yerine malzeme toparlayip rare item satip para yapmak daha basit bence. 25 silver var harcayacak yer yok anasini satiim sdf bana çanta al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Buarada sewing 35 oldu benim, hedefim 40-45 civari adamakilli ranger leather yapabilmek icin. Bol materyal ihtiyacim var. Limestone, big leather, worked leather, firewood (ya da wooden ruler), copper sculp(ya da needle) herturlu alirim varsa elinizde. Lan az destek ciksaniz 1 gunluk isi var su skillin, kac kisiyiz ssdf Set yap panpa diye crude itemla gelmeyin buarada, cikan set adamakilli olmuyo. Hatta wooden ruler'lari carpentery'si 35+ birine yaptirirsaniz rare gelir enazindan rare set cikma sansi artar. 35+ olunca big leatherlari muhtemelen rare olarak isliyo olucam buarada, o vakit worked yerine direk big leather getirirseniz onlari da islerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Canta yapan adam var giltte dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 onu bulamiom haci, ben sana deri meri topluom :p yarın teslim ederm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Blacksmith kim var guild'de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 birtane aksmith biliyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kim parayı ne yapıyor hala anlayamadım oyunda para ile yapılabilecek benim bildiğim repair haricinde birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 para cok önemli alış veriş yapıyorsun. Ben bir sürü item satın alıyorum. Bir sürü item satıyorum ortalama 33 silver dunkanlardan gelirim var. Tek sorun alışverişe çıkmak nereyse dükkanları dolaşmak 3 saatimi alıyor. Günde ortalama 60 silverda harciyorum . yaptıgım en iyi kılıc. tek el kılıçdan istiyn 40 cooper getirsen 10 cooper ingot istiyor . cooper getirirseniz yanında 30 tane de charcohal getirin . Alet elektirikli testere gibi ogre dograyıcı . Bu arada paraya ihtiyacın yoksa silverlarına talibim hibe edebilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 iyide sen parayla kılıcı aldın senden parayı alıp kılıcı veren adam ne yapıyor parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 kılıcı yapan benim satan da benim aldıgım parayıda gidip harcıyorum zırh alıyorum canta alıyorum yiyecek alıyorum yaptıgım kılıclara malzame alıyorum . Git bir en basitinden tahta al bakalım kaca satıyorlar. Hele charcohal almaya çalış ki bunlar en basit itemler. Oyunda cok güzel paraya dayalı bir ekonomi var malzeme karşılıgı mal satanlar uyalnızca kastıkları skilleri gmlemek icin yapıyor . gmlesinler bak bakalım malzeme karsılıgı item vericeklermi birde rare itemler var ki cok degerli . 1 altına alınıp satılan itemler var şu an oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Luriel said: 5 big leather 1 needle 10 straps oyun içi nick ne. 3 4 gündür arıyorum para biriktiremedim bi türlü itemların hepsi var. 3 4 tane yaptırıcam sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mighty_THoR said: ne yapıyor parayla. Oyunda NPC yok, tamir dışında parayı harcayacak bir yerde yok. Son guild patch'den sonra tamire harcanan parada 3-4 kat azaldı. Bu şekilde giderse 1 hafta sonra kimse vendora birşey koymaz. (Geleceğe yatırım yapan ve uzun vadede risk alıp voleyi vurmak isteyen bir kaç oyuncu dışında). İleride mutlaka tamir dışında bir işe yarayacaktır. O zamanda en çok kazanan en çok biriktirenler olacak her oyunda olduğu gibi. hattok said: Bence leech edelim bunu. Bunu fixlemişler mi anlayamadım. 3-4 gün önce kesiyodum 1.5 silver civarı atıyorlardı. Dün 10 tane fln kestim 2 tanesi 1.5 silver attı diğerleri 30-50 copper civarı. Craftlar 30 civarı ve üstü skilli olanlar. Bs: Akirefes - Sethlor Sewing: Korax Rare wooden ruler için ben yardımcı olurum. Bir silah yada armor yaptıracağınız zaman matlere wikiden bakıp toplayıp goturun. Tree Of Life Wiki Buradan hangi silahın, armorun ne istediğini görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Pati'de ben BS ve mining kasıyorum. BS şu an 17 mining 23. Geçenler sağolsun bir kaç kişi copper ingot vermişti onun sayesinde biraz rahatlamıştım da şimdi her şeyi tek başına yapıyorum, o yüzden skill gain biraz yavaş.Eğer elinizde eritilecek copper sculpture falan var ise sizin için eriteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 her şey iyi güzelde bu for the watch ? ne iş Şok oldum . bizim night watch gaza gelmesin bunu izleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Aiko said: Luriel said: 5 big leather 1 needle 10 straps oyun içi nick ne. 3 4 gündür arıyorum para biriktiremedim bi türlü itemların hepsi var. 3 4 tane yaptırıcam sana :D Oyunda nick luriel ama pati guildinde Değilim akşam girince istersen yerimi söyleyim çok uzak değilse hallederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi olay sadece para kasmak da degil ki. cok iyi stat kasabilirisiniz burda. level 20ye kadar cok rahat artiyor savas skilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 bu arada aklınızda bulunsun combat skillerinde skill levelın tek getirisi stat. Benim swordum 50 oldu gibi bi ara 50licem bu noktada artık gördüğüm yüksek damagelı her silahı satın alıyorum skilli kasma derdim olmadığı için. skill düşük diye ıskalama vs yada skill requirment vs. yok oyunda. Saldırın yani yüksek damagelı silahlara ben hepsini almaya başladım. dex & two-handed buildler OP gibi geldi biraz bana denemek lazım pvp de. yüksek dexle two-handedların ayı base damage'ı critlediği zaman başa şenlik oluyo ortalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 ya ben elime geçen silahları kullanmaya kıyamıyorum 2 3 tane oldugu için :( @luriel nerede olursan gelirim koşa koşa asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 oyunda şu an en güçlü yaratıkları o elite lava ogreler mi 5-7 arasında XP veriyor her vuruşta? Bundan daha güçlü daha çok XP Veren yaratık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 @Mortis anelor var o ogrelerden güçlü şu an. adama 2 3 vuruyorum en iyi silahımla asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 abi agac resminin orada agac kalmamıs. Oyun apocalytic dünya'ya dogru gidiyor sadasf. Populasyon fazla galiba yetmiyor map artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar