Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

hattok said:

isteyene mitrilverebilirim takas edebiliriz copper sculpture ile

Mitril amana bana cok lazım kimseye verme hırsızlık yapıyorum ben ne hallere dustum mitril icin .

olur abi mitril en çok bataklık spore treelerin olduğu bölgelerde. Şans işte bizde hemen yanına kurmuşuz. yaklaşık bi 20 30 tane olması lzım sculpture reyis paslarım sana
Sosyal ağlarda paylaş

abi bence revolution yapalım. Alalım yanımıza gerekli şeyleri gidelim güzel bir yerde yeniden aktif insanlarla guild kuralım. 2 Tane yan yana planlı düzgün bir kasaba kuralım sonra bu kasaba yok edilirse başka gidebileceğimiz gizli tepelerde tekrar toparlanabileceğimiz bi yer inşa edelim.Çok dağınık değil miyiz ?
Sosyal ağlarda paylaş

2 pati guildinin bulundugu yer tree of life in oyundaki buyuk agacın etekleri gibi .
Her türlü resource var bulunmaz nimet bir yer .
Daha öncede yazdım burayı bulanlar sag olsun .
2 kere full haritayı gezmeye calıstım ne kadar basardım bilemem .
Ama bu kadar iyi bir yer yok .
Bu arada millet dungeonlara giriyormus ben hala giris kapısı bulamadım .
iyi look düsüyormus dungeonlardan .
Sosyal ağlarda paylaş

kim dedi bilmiyorum ama biri 'tree of life'a gidelim dedi harita üzerinde ki bizde gittik :) o sayede bulundu

oyuna bir gün girmeyince uğraşıp yaptığınız herşeyin destroy edilmesi problemine bi çözüm bulmaları lazım, stone duvarlar ve shoplar öyle bir kişinin tek başına yıkabileceği şeyler olmamalı, ancak böyle 3-5 kişi organize dalarsa yok edilebilmeli.

mevcut durumda ki gibi önceki gece yıkılan herşeyinizi baştan yapma muhabbeti bir noktadan sonra bıktıyor ve 10 güne yakın bir zaman geçti developerlar hala çözüm bulmadı. onlar çözüm bulana kadar oyunu oynayacak kimse kalmyacak.

oyunda şu anda kale inşaat etmek bir progress hissiyatı veriyor doğru ama her gün aynı şeyleri tekrar tekrar baştan kurmanızın gerekmesi, bu hissiyatın içine ediyor. 10 gündür kaleyi kuralım, koruyalım olayını geçemedik.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu hic bilmeyenler icin daha aciklayici olsun istedim.
bombilo said:

oyuna bir gün girmeyince uğraşıp yaptığınız herşeyin destroy edilmesi problemine
daha once de yazdim 4 binanin ortasina tek bir kule yaratiklarin yikmamasi icin yeterli. 800 ok ile 1 hafta dayanir tahminen yaratiklara karsi
bombilo said:

stone duvarlar ve shoplar öyle bir kişinin tek başına yıkabileceği şeyler olmamalı, ancak böyle 3-5 kişi organize dalarsa yok edilebilmeli.
mevcut durumda ki gibi önceki gece yıkılan herşeyinizi baştan yapma oynayacak kimse kalmyacak.

*yikilmiyor hasar aliyor.24 saat icinde 10 coincik ile onarmak yeterli.
*hasar alan duvarin ardina gecmek mumkun. pk sehrini kusattiginizi dusunun saklanacak yerleri olmayacak bu sayede
Sosyal ağlarda paylaş

soulevans ve neverland isimli oyuncular base den kit caliyordu cart ile .lightmyfire guildi . akirafesin yerinin yanina kurulmuslar.bizdeki kitleri base e kafalarina gore kurdular.
keijirou isimli ironfist elemani da aklinca kitler calinmasin diye yabancilarla beraber kit kurdu. kaldirmadi sonra.
o guilddekiler boyle bir arkadas ile beraber olduklari icin artik sicak bekmiyorum onlara da
online suresi uzun olan ciddi arkadaslar ile yeniden yapilanmanin vakti geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

bizim guild'in duvarlar gitmeye baslamıs coin,zaman da yok olsa tamir edicem olanlar bir el atsın taş duvarlar yıkılmasın en azından bazılarının 8 saati kalmis...

Nightwatch'un da agzına sıcmıslar. her iki şehirde de tower yok tower arrow olmayınca iceri giriyorlar bir de içeride kurulmamış eşya birakiyorsunuz millet trolluyor onları kuruyor bırakıyor oldugu yere

http://i.imgur.com/lK80roD.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...