sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 csubasi said: online suresi cok uzun vsg isimli oyuncu İyi adam vsg, dün alışveriş yaptık, konuştuk biraz. Baya bir shop açmışlar ve birşey istiyorsun, hemen 2dk sonra getiriyor yapıp. Ama çok dip dibeyiz onlarla, yani köylerde de tarla sınırları yüzünden cinayet çıkar ya, burada da öyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 akirafes said: hattok said: isteyene mitrilverebilirim takas edebiliriz copper sculpture ile Mitril amana bana cok lazım kimseye verme hırsızlık yapıyorum ben ne hallere dustum mitril icin . olur abi mitril en çok bataklık spore treelerin olduğu bölgelerde. Şans işte bizde hemen yanına kurmuşuz. yaklaşık bi 20 30 tane olması lzım sculpture reyis paslarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hattok said: Şans işte bizde hemen yanına kurmuşuz. sans degil. ilk bonesoul ve korax koordinatlari belirledi bir de laraken vardi sanirim. 4 kisi tüm gece calisip kurulduk o bolgeye . ara verdi o arkadaslar simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hattok said: olur abi mitril en çok bataklık spore treelerin olduğu bölgelerde. Şans işte bizde hemen yanına kurmuşuz. yaklaşık bi 20 30 tane olması lzım sculpture reyis paslarım sana :P Mitril kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 abi bence revolution yapalım. Alalım yanımıza gerekli şeyleri gidelim güzel bir yerde yeniden aktif insanlarla guild kuralım. 2 Tane yan yana planlı düzgün bir kasaba kuralım sonra bu kasaba yok edilirse başka gidebileceğimiz gizli tepelerde tekrar toparlanabileceğimiz bi yer inşa edelim.Çok dağınık değil miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 2 pati guildinin bulundugu yer tree of life in oyundaki buyuk agacın etekleri gibi . Her türlü resource var bulunmaz nimet bir yer . Daha öncede yazdım burayı bulanlar sag olsun . 2 kere full haritayı gezmeye calıstım ne kadar basardım bilemem . Ama bu kadar iyi bir yer yok . Bu arada millet dungeonlara giriyormus ben hala giris kapısı bulamadım . iyi look düsüyormus dungeonlardan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bu arada guildlerde boş yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 kim dedi bilmiyorum ama biri 'tree of life'a gidelim dedi harita üzerinde ki bizde gittik :) o sayede bulundu oyuna bir gün girmeyince uğraşıp yaptığınız herşeyin destroy edilmesi problemine bi çözüm bulmaları lazım, stone duvarlar ve shoplar öyle bir kişinin tek başına yıkabileceği şeyler olmamalı, ancak böyle 3-5 kişi organize dalarsa yok edilebilmeli. mevcut durumda ki gibi önceki gece yıkılan herşeyinizi baştan yapma muhabbeti bir noktadan sonra bıktıyor ve 10 güne yakın bir zaman geçti developerlar hala çözüm bulmadı. onlar çözüm bulana kadar oyunu oynayacak kimse kalmyacak. oyunda şu anda kale inşaat etmek bir progress hissiyatı veriyor doğru ama her gün aynı şeyleri tekrar tekrar baştan kurmanızın gerekmesi, bu hissiyatın içine ediyor. 10 gündür kaleyi kuralım, koruyalım olayını geçemedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ben orada ne var acaba dedim yattım sabah sizi orada guild kurmuş buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oyunu hic bilmeyenler icin daha aciklayici olsun istedim. bombilo said: oyuna bir gün girmeyince uğraşıp yaptığınız herşeyin destroy edilmesi problemine daha once de yazdim 4 binanin ortasina tek bir kule yaratiklarin yikmamasi icin yeterli. 800 ok ile 1 hafta dayanir tahminen yaratiklara karsi bombilo said: stone duvarlar ve shoplar öyle bir kişinin tek başına yıkabileceği şeyler olmamalı, ancak böyle 3-5 kişi organize dalarsa yok edilebilmeli. mevcut durumda ki gibi önceki gece yıkılan herşeyinizi baştan yapma oynayacak kimse kalmyacak. *yikilmiyor hasar aliyor.24 saat icinde 10 coincik ile onarmak yeterli. *hasar alan duvarin ardina gecmek mumkun. pk sehrini kusattiginizi dusunun saklanacak yerleri olmayacak bu sayede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Beyler ben boğa buldum sırtladım tenha yere sakladım nasil bincem buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 önce bi şeyler için şarap belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 imamizer said: :) aliver birakan arkadaslardan bir hesap dene abi ıyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Biz feci raid yemisiz, kule birakmamislar saglam. Lock pick yapip birer item alip gitmisler evlerden, kayip cok degil, trace of evil deki nick "iworld". Bizim buralarda hic gormedim bu adami, gezici yagmaci elemanlar buyuk ihtimal, dikkat edin. Edit: Bir isim daha var, HKGWesker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 abi kimse yokmu ya taa en kuzeyden sırtımda male bull getirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Yem vereceksin heralde, bende denemedim daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 tamed cow random spawn oluyor şuan binmek için bir şey yapamıyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 soulevans ve neverland isimli oyuncular base den kit caliyordu cart ile .lightmyfire guildi . akirafesin yerinin yanina kurulmuslar.bizdeki kitleri base e kafalarina gore kurdular. keijirou isimli ironfist elemani da aklinca kitler calinmasin diye yabancilarla beraber kit kurdu. kaldirmadi sonra. o guilddekiler boyle bir arkadas ile beraber olduklari icin artik sicak bekmiyorum onlara da online suresi uzun olan ciddi arkadaslar ile yeniden yapilanmanin vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bizim guild'in duvarlar gitmeye baslamıs coin,zaman da yok olsa tamir edicem olanlar bir el atsın taş duvarlar yıkılmasın en azından bazılarının 8 saati kalmis... Nightwatch'un da agzına sıcmıslar. her iki şehirde de tower yok tower arrow olmayınca iceri giriyorlar bir de içeride kurulmamış eşya birakiyorsunuz millet trolluyor onları kuruyor bırakıyor oldugu yere http://i.imgur.com/lK80roD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Ya tam yapilancam bi gulme geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Hangi silah daha iyi sizce? sanırım iyi yapılmış bir silah önemli, hammer sword vs. fazla fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Şimdi night watch' ı bu hale getirenler Türk mü ? Mert diye birinin kurduğu tower var adamların guildinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 nightwatch gg olmuş nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 olm siz 2 kilo baklava sipariş verip gönderemeyen adamlarsınız neyinize şehir kurmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 şehir kuruldu da hayalet şehir oldu. bir zombiler bir ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar