Malibu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Hay ebesini... 1 Gün girmedim evlerin hepsi yıkılmış gitti canım seedler, ironlar, tüyler vs ler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2 tane o çe geldi Carebears guildinden Pk biri sıçtı ağzına şehirin duyrulur. Farming de 50 yaptım Adam bana mısın demedi 2 vurdu öldüm asdasd edit : herkese farming kasmasını öneriyorum. Sabrederseniz 4 saatte falan gmlersiniz. edit 2: Yeni bi tartışma , Madem 48de alabiliyoruz son 4 levelda 1 şeyi. Farming i 48 yapalım carpentry de 48 Craftingler 48de kalsın kalan skill point ile istediğimiz bi statı kasalım ? mantıksız mı konuştum şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Carebears le ben 1 hafdadır kapışıyorum onların kalesinin kapısında 10 larca öldüm. Ben ölmekten , onlar öldürmekten bıkmadılar. el arabamı alan onlardı . el arabamı ,hala unutmadım. onlarda unutmayacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 adamlara bulasıyorsunuz sonra bizim köyü basıyolar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 afkydim . carebear deki elemanlar beni kesmek icin duvari yikmiş.kuleler cok az vuruyor.forumda da gercek kule istiyorum diyen olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Azcık realiteden bahsediyim ; CAREBEARS'a bulaşmayın Remmond tam bir bela, ölesine shopuna bakayım dedim, legendary armor craftlıyo adam, yanına gittim beni hatırladın mı dedim, sizi hep hatırlayacam dedi, yanımdaki taşa 188 vurdu, sonra arkama bakmadan sprint... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben alip baslamak istiyorum elimden tutan olur mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hattok said: bEYLER Sanırım oyunda en fazla staminayı karpuz veriyor ve şansa ben de karpuz ekmiştim bir sürü. Seedlerle tekrar üretim yapıcam. Black petals üretiyordum ama sanırım ona ihtiyac yok ve yeter sanırım Arkada up uzun bi ekim alanı yaptım istediğiniz gibi kullanın en çok staminayı ginseng veiro pişmemiş hali 150, pişmiş hali 180 stam verio. tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 BioHazarD said: ben alip baslamak istiyorum elimden tutan olur mu? :D gel bio tutan olur tabiki Yardımcı olurum her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aliyorum o zaman 1 saat icinde. steam grubumuz falan biseyler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 keyfim kacti paylasayim sizinle *henuz crafting ile ugrastigimizdan tecrube etme sansim olmadi pek pvpyi.Laraken ile sohbet ederken pk gorduk ,kovaladik 3 kisi . .10 dakika kostuk pesinden. rakibi dibimde gosteriyor target da almisim.hp bari cikmis yukarda.bosa salliyor.hit yapamadim ttnet ile 16 Mbps'ye kadar hizim var , yetmiyor. hata mi ettim acaba , cocuklar oyunu tamamlamadan , sistemleri oturtmadan baslayarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Lan yurtdisindayim derken tatildeyim iste djsjf polonyadayim. Pazar gunu giricem, illa yilicaz cuma diyosaniz yikin benim shop'i madem simdiden. Icinde sculpturelar falan olmasi lazim. Bide önceden dddigim gibi ricam, benim kaledeki shoplari tamir edin yikilirsa gözunuzu sevem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Deli gibi gelesim var yanınıza ama pc uok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aldim daha ilk yerde oldum gobline, cantamda ekmek var yiyemiyorum ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 WoodsOfYpres said: Beyler 3 kişi x4 pack aldık 4. arkadaşı beklemeyelim diye, elimde 1 tane fazla tree of life var 22tl ye geliyor x4 pack, hala almayan arkadas varsa duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 BioHazarD said: aldim daha ilk yerde oldum gobline, cantamda ekmek var yiyemiyorum ahaha :D Haritanın en üst sol tarafında mı doğdun? acaba herkes orda mı doğuyor ilk ÇARI açınca oradaysan haritada az aşağıda büük ağacın otaraflara gel alayim seni ama özellikle şu 5 6 saattir çok pis pk gank vs yiyoruz köy gg wp ama farming kasarak biraz olsun cons kasarsın en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 en sag altta dogdum arkadasla, karakter ekraninda buyuk gemiyi secmistik ondan mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Karakter yaratma ekranında seçtiğiniz gemiye göre başlangıç yeriniz belirleniyor. Herkes aynı yerde doğmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Köy hala aynı yerde mi ya, bir haftadır hiç girmedim. Gölün etrafındaydı harita sağ altta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 loop said: Köy hala aynı yerde mi ya, bir haftadır hiç girmedim. Gölün etrafındaydı harita sağ altta. Ordan taşındık abi 3000 li bi koordinata ama şimdi oyunda olmadığımdan kesin koordinat veremeyeceğim. Kabaca haritanın ortalarındayız. edit: sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 biz de arkadasla ufak bi yer yapiyoruz ama ev mev yapamadik daha, noob hissiyati cok tatli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bio nerdesiniz geleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o en sag alttaki ufak adadayiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Çok iyi bir pk savaşının ortasındayım . bir tacirle ticaret yapmak icin onun bulundugu bolgeye gittik sehri pk saldırısın altındaydı . Ykalasık 14 pk ve sehri savunan 30 kadar sarı bir 5 10 tane baska guilden oyuncular cok zevkli keske ss almayı bilsem . resim paylasırdım . just lock pick what yo can and destroy the rest 14 pk resmen sehri yakıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 f12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar