Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

2 tane o çe geldi Carebears guildinden Pk biri sıçtı ağzına şehirin duyrulur. Farming de 50 yaptım Adam bana mısın demedi 2 vurdu öldüm asdasd

edit : herkese farming kasmasını öneriyorum. Sabrederseniz 4 saatte falan gmlersiniz.

edit 2: Yeni bi tartışma , Madem 48de alabiliyoruz son 4 levelda 1 şeyi. Farming i 48 yapalım carpentry de 48 Craftingler 48de kalsın kalan skill point ile istediğimiz bi statı kasalım ? mantıksız mı konuştum şimdi?
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

bEYLER Sanırım oyunda en fazla staminayı karpuz veriyor ve şansa ben de karpuz ekmiştim bir sürü. Seedlerle tekrar üretim yapıcam. Black petals üretiyordum ama sanırım ona ihtiyac yok ve yeter sanırım Arkada up uzun bi ekim alanı yaptım istediğiniz gibi kullanın

en çok staminayı ginseng veiro pişmemiş hali 150, pişmiş hali 180 stam verio.

tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

keyfim kacti paylasayim sizinle
*henuz crafting ile ugrastigimizdan tecrube etme sansim olmadi pek pvpyi.Laraken ile sohbet ederken pk gorduk ,kovaladik 3 kisi . .10 dakika kostuk pesinden. rakibi dibimde gosteriyor target da almisim.hp bari cikmis yukarda.bosa salliyor.hit yapamadim
ttnet ile 16 Mbps'ye kadar hizim var , yetmiyor.
hata mi ettim acaba , cocuklar oyunu tamamlamadan , sistemleri oturtmadan baslayarak?
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

aldim daha ilk yerde oldum gobline, cantamda ekmek var yiyemiyorum ahaha :D

Haritanın en üst sol tarafında mı doğdun? acaba herkes orda mı doğuyor ilk ÇARI açınca oradaysan haritada az aşağıda büük ağacın otaraflara gel alayim seni ama özellikle şu 5 6 saattir çok pis pk gank vs yiyoruz köy gg wp ama farming kasarak biraz olsun cons kasarsın en azından :D
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi bir pk savaşının ortasındayım .
bir tacirle ticaret yapmak icin onun bulundugu bolgeye gittik sehri pk saldırısın altındaydı .
Ykalasık 14 pk ve sehri savunan 30 kadar sarı bir 5 10 tane baska guilden oyuncular cok zevkli keske ss almayı bilsem .
resim paylasırdım .
just lock pick what yo can
and destroy the rest

14 pk resmen sehri yakıyor .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...