Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

ben tek basıma tas topluyorum suan biriktirdim bir ev dolusu. Bugun de yapmayacaksak bilmiyorum oyunu bir kaç ay bırakırım artik düzelince oynarim...

Bilseydim ben kendim carpenter kasardım

abi taş duvar şart değil aslında ya gayet woodeen wallda yeterli aslında amaç milleti içeri girmesini engellemek. ama wooden wallda daha çok arrow tower gerekecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:

korax'la sabaha kadar binaları bitirmeye çalıştık bu yeni köyde. ki bitirdik, ama demenin anlamı yok. yeni gelen her zaman bir şeylerden şikayet edecek. ben bi kurdum sırf kendim için, towerlar da bitmek üzere. iki yerleşime de ırgatlık yaptım, bi de kendime yapayım lan diye. bitsin bu uğraştığım geri gelecem duvarları bitiririm yine sıkıntı yok. abi nolur ılımlı olun yeni gelince. sabaha kadar uğraştık o gördüğünüz ilk çevrili duvarlar ve binalar için. sırf yıkılıp gitmesin diye.

dağdan atlanırsa dağa da çekeriz duvar yahu yeter ki bitirelim hepsini.

nereleri bitirdiniz abi? hangi köydeki
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

ben tek basıma tas topluyorum suan biriktirdim bir ev dolusu. Bugun de yapmayacaksak bilmiyorum oyunu bir kaç ay bırakırım artik düzelince oynarim...

Bilseydim ben kendim carpenter kasardım

250 tessera yaptım bende. duvar örüyosak bugün örelim pazar günü. bugün örmüyosak kendim carpenter kasıp kendi mekanıma örüp duvarları kendine müslüman olarak idame ettirmeyi düşünüyorum oyun hayatımı
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

Laraken said:

korax'la sabaha kadar binaları bitirmeye çalıştık bu yeni köyde. ki bitirdik, ama demenin anlamı yok. yeni gelen her zaman bir şeylerden şikayet edecek. ben bi kurdum sırf kendim için, towerlar da bitmek üzere. iki yerleşime de ırgatlık yaptım, bi de kendime yapayım lan diye. bitsin bu uğraştığım geri gelecem duvarları bitiririm yine sıkıntı yok. abi nolur ılımlı olun yeni gelince. sabaha kadar uğraştık o gördüğünüz ilk çevrili duvarlar ve binalar için. sırf yıkılıp gitmesin diye.

dağdan atlanırsa dağa da çekeriz duvar yahu yeter ki bitirelim hepsini.

nereleri bitirdiniz abi? hangi köydeki

bu şimdiki köydeki. iç kısımdaki binalar ve duvarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...