hattok Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Arkadaşlar ben wineskin ile steamde yazıları göstermeyi buldum satın alıcamda 7 lira daha verip diğer packi alsam ne gibi bi faydası olcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 eger oyunu uzun vadeli oynamayı düsünüyorsan kesinlikle back pack li al kesin.verilen canta 10 slot . Cok yararlı cok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 edit : satın aldım adventure pack'i 8+ slotlu çanta xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 2 slot kazıklanmışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Masticore said: ben tek basıma tas topluyorum suan biriktirdim bir ev dolusu. Bugun de yapmayacaksak bilmiyorum oyunu bir kaç ay bırakırım artik düzelince oynarim... Bilseydim ben kendim carpenter kasardım abi taş duvar şart değil aslında ya gayet woodeen wallda yeterli aslında amaç milleti içeri girmesini engellemek. ama wooden wallda daha çok arrow tower gerekecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 oyuna girince çöküyo xd Sanırım bootcamp yapmam lazım net bir şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Laraken said: korax'la sabaha kadar binaları bitirmeye çalıştık bu yeni köyde. ki bitirdik, ama demenin anlamı yok. yeni gelen her zaman bir şeylerden şikayet edecek. ben bi kurdum sırf kendim için, towerlar da bitmek üzere. iki yerleşime de ırgatlık yaptım, bi de kendime yapayım lan diye. bitsin bu uğraştığım geri gelecem duvarları bitiririm yine sıkıntı yok. abi nolur ılımlı olun yeni gelince. sabaha kadar uğraştık o gördüğünüz ilk çevrili duvarlar ve binalar için. sırf yıkılıp gitmesin diye. dağdan atlanırsa dağa da çekeriz duvar yahu yeter ki bitirelim hepsini. nereleri bitirdiniz abi? hangi köydeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 hattok said: Arkadaşlar ben wineskin ile steamde yazıları göstermeyi buldum satın alıcamda 7 lira daha verip diğer packi alsam ne gibi bi faydası olcak? wineskin ile oyun portlamak kolay bisey degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ben refund ettim valla. aldığımdan beri yarım saat oynamadım, merak da etmiyorum şu saatten sonra pek. aldım 40 liramı geri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 gençler oylarınızı verin edin akşamüstü falna toplanalım veya girin hatta müsaitserniz. bir toparlayalım şehiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ben girerim aksama 8 gibi falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 adam ii kasmış valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 çalsana olm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Masticore said: ben tek basıma tas topluyorum suan biriktirdim bir ev dolusu. Bugun de yapmayacaksak bilmiyorum oyunu bir kaç ay bırakırım artik düzelince oynarim... Bilseydim ben kendim carpenter kasardım 250 tessera yaptım bende. duvar örüyosak bugün örelim pazar günü. bugün örmüyosak kendim carpenter kasıp kendi mekanıma örüp duvarları kendine müslüman olarak idame ettirmeyi düşünüyorum oyun hayatımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 valla raw amterial saglarim baya bi ama master crafterlar kim onu anlayamadim bi corumluyu biliorum mining için. bence bs skilli de kassin yanına en azından bsmiz olur iron konusunda baya sağlam zula yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Vehbi de BS kasıyor. herkes taş topladı duvar yapacak adam yok 30 a yakın carpentrysi olan varsa gelsin hemen onun carpentryi 30 yaptıralım duvarları yapsın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mortis said: Laraken said: korax'la sabaha kadar binaları bitirmeye çalıştık bu yeni köyde. ki bitirdik, ama demenin anlamı yok. yeni gelen her zaman bir şeylerden şikayet edecek. ben bi kurdum sırf kendim için, towerlar da bitmek üzere. iki yerleşime de ırgatlık yaptım, bi de kendime yapayım lan diye. bitsin bu uğraştığım geri gelecem duvarları bitiririm yine sıkıntı yok. abi nolur ılımlı olun yeni gelince. sabaha kadar uğraştık o gördüğünüz ilk çevrili duvarlar ve binalar için. sırf yıkılıp gitmesin diye. dağdan atlanırsa dağa da çekeriz duvar yahu yeter ki bitirelim hepsini. nereleri bitirdiniz abi? hangi köydeki bu şimdiki köydeki. iç kısımdaki binalar ve duvarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 olm seele lootladın beni gittin nerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Dün en iyi kilit en üst düzey kilit falan diye övdük övdük. Gelip ikisinide kırmışlar kabinlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mortis said: olm seele lootladın beni gittin nerdesin abi ciktim az isim var asdfasdf laraken sana duvar kastiralim ör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 abi ya helmimim melmimi almışın ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Kilit olayı yalan resmen. Zaten kilitleri kıranda aynı adam muhtemelen. Sen kilitleri geliştirdikçe adamda lockpicki geliştiriyor. Resmen skilli arttırmasını kolaylaştırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mortis said: abi ya helmimim melmimi almışın ya.. bi helimini caldim. aglama gelince veririm sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 haha ulan ne copper kalmış ne bişey kalmış hammadeleri saymıroum bile donumu bile çalmışsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 yok onlari ben almadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar