barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 servera girmiyor şuan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 giremedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 of girmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Az önce client milyon hata sonrası attı. Sanırım tek ben değilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Rollback olmasın da... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ben oyundayım, bir problem yok şimdilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 cıkıp girmeye calısırsan sıkıntıyı görücen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Failed to login alıyorum hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 server full oluncada girmiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 aha bunnardan 25copper düşüo tek başına da kesilio haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 chat cok acinasi. pis herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 of yoruldum maceraya çıktık etraftan değişik baharatlar , madenler getirdik :P da hala bi çözüm bulamadık guildin kaosuna böle yarım şehir olarak duruyor dmein bi pk geldi carebears mı ne guildin ismi herif 75 vuruyor. Millet yerleşme işini bitirdi combat moda geçti benim daha hp 133 yani. herif 2 vuruşta beni alio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 iron silahlardan daolayi o fark o kadar yüksek skiller fln deil yani bide armoru vardir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Öğlen 1' den beri yukarı tarafı bitirmeye çalışıyoruz. 3 kişi yapabildiğimizi yaptık. Duvarların çoğunu çektik, zamanı olan varsa duvarları bitirsin. Aşağıda evi olanlar rica ediyorum yukarı kurmasın. Aşağıdaki kaleye giremeyenler için yaptık yukarıyı. Birde genel bir düzenleme yapıcaz yukarda evleri kurup simetrik düzgün şekilde tekrar kurucaz. Alan tam patinin tepesinde olduğu için Pati Night's Watch koyduk guildin adını. Combat karakteri kasıcaklar başvuru yapabilir girince alırım. Amacımız patiköyü her türlü ip..liğe karşı korumak. Yukardan deparla patiköye ulaşmak iki-üç saniye sürüyor. PK fln gelince yukardan chargelayan 10 kişi düşünün. Öyle bir fantezi yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 hadibea said: yaptık. iyi yapmissiniz ^^ ben ortasinda kalicam olayin konum olarak ,onu ne yapalim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Birileri deli gibi winterfelle gidip karda kışta polar bear kesiyordu. Onlar resim mesim galeri depoladıysa resimlerinizi paylaşın. Özellikle bi tane süper guild var adamlar 3 sıra yapmış çevresini orta sıra komple tower watch falan deniliyordu , onun resmi varsa koyun bizde görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mosquito said: aha bunnardan 25copper düşüo tek başına da kesilio haberiniz olsun yalan bu 4 tane kestim bunlardan coin düşüyor ore düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 copper coin abi işte eheha ore deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mortis said: dmein bi pk geldi carebears mı ne guildin ismi herif 75 vuruyor. Millet yerleşme işini bitirdi combat moda geçti benim daha hp 133 yani. herif 2 vuruşta beni alio. Resmini paylaşmıştım bi kac sayfa once.Abi o adam yeni pirat'ımız ya cok pis dadandı bize.İlk sopayı ben yedim o adamdan sonra bizimkileri cagirdim 5'imizi üst üste koyup kesti adam sdasf . Çaresine bakarız ileride... Masticore said: biri geldi adam hirsiz lockpickle aciyor her yeri catır catır. Adam agzımızı burnumuzu kırdı... http://i.imgur.com/tnhLdwt.jpg Bu arada tinker'i 25'ledim ironlock yapabiliyorum artık isteyen bulsun beni oyunda. Kilit'te marka Karaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 2. guildin lokasyonu neresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Night's Watchu dağıttılar beyler :D Pk dadandı burayadaö Acilen şu duvarları bitirp kule dikmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 hadibea said: kule dikmemiz lazım. Remmold isimli pk.daha once de kabinlerinizi soyan genc bana 2 hit yapti yayı ile ^^.180 hp 44 def var..benim kuleler 8 er vuruyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 north remembers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Abi işte bu yüzden oyunda aslında en en önemli olay blacksmith ile tailor. Bir tane maxed bs ile tailor için herkes çalışsa kuleden oktan vs herşeyden faydalı olur. Direk geleni dağıtır halde oluruz 3er 5er gelseler alır halde olursak. Ondan sonra rahat rahat kasarız zaten yolda iskeletti ayıydı ogreydi umursamadan yürür toplarız herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Patiköyünden Night's Watch. Olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar