Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

of yoruldum

maceraya çıktık etraftan değişik baharatlar , madenler getirdik :P

da hala bi çözüm bulamadık guildin kaosuna böle yarım şehir olarak duruyor dmein bi pk geldi carebears mı ne guildin ismi herif 75 vuruyor. Millet yerleşme işini bitirdi combat moda geçti

benim daha hp 133 yani. herif 2 vuruşta beni alio.
Sosyal ağlarda paylaş

Öğlen 1' den beri yukarı tarafı bitirmeye çalışıyoruz.

3 kişi yapabildiğimizi yaptık. Duvarların çoğunu çektik, zamanı olan varsa duvarları bitirsin. Aşağıda evi olanlar rica ediyorum yukarı kurmasın. Aşağıdaki kaleye giremeyenler için yaptık yukarıyı.

Birde genel bir düzenleme yapıcaz yukarda evleri kurup simetrik düzgün şekilde tekrar kurucaz.

Alan tam patinin tepesinde olduğu için Pati Night's Watch koyduk guildin adını. Combat karakteri kasıcaklar başvuru yapabilir girince alırım. Amacımız patiköyü her türlü ip..liğe karşı korumak. Yukardan deparla patiköye ulaşmak iki-üç saniye sürüyor.

PK fln gelince yukardan chargelayan 10 kişi düşünün. Öyle bir fantezi yaptık.
Sosyal ağlarda paylaş

Birileri deli gibi winterfelle gidip karda kışta polar bear kesiyordu. Onlar resim mesim galeri depoladıysa resimlerinizi paylaşın. Özellikle bi tane süper guild var adamlar 3 sıra yapmış çevresini orta sıra komple tower watch falan deniliyordu , onun resmi varsa koyun bizde görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

dmein bi pk geldi carebears mı ne guildin ismi herif 75 vuruyor. Millet yerleşme işini bitirdi combat moda geçti

benim daha hp 133 yani. herif 2 vuruşta beni alio.

Resmini paylaşmıştım bi kac sayfa once.Abi o adam yeni pirat'ımız ya cok pis dadandı bize.İlk sopayı ben yedim o adamdan sonra bizimkileri cagirdim 5'imizi üst üste koyup kesti adam sdasf . Çaresine bakarız ileride...

Masticore said:

biri geldi adam hirsiz lockpickle aciyor her yeri catır catır. Adam agzımızı burnumuzu kırdı...

http://i.imgur.com/tnhLdwt.jpg

Bu arada tinker'i 25'ledim ironlock yapabiliyorum artık isteyen bulsun beni oyunda.

Kilit'te marka Karaca.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi işte bu yüzden oyunda aslında en en önemli olay blacksmith ile tailor. Bir tane maxed bs ile tailor için herkes çalışsa kuleden oktan vs herşeyden faydalı olur. Direk geleni dağıtır halde oluruz 3er 5er gelseler alır halde olursak. Ondan sonra rahat rahat kasarız zaten yolda iskeletti ayıydı ogreydi umursamadan yürür toplarız herşeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...