Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Mortis said:

ya şu oyunu kordinasyon içerisinde oynayabilsek çok keyif alacaz da

sürekli emeklerimiz boşa gidince herkes demoralize modda takılıoyr

şehir kuruoruz bilmemen tam duvarları çekmiyoruz ertesi gün evler soyuluyor binalar yıkılıyor sonra of böle olmaz modunda herkes iice kaosa sürükleniyor.

bi şu baştan düzgün yapıp bitirsek sonra skill kasıp etrafı gezmeye başlıcaz da yapamadık 1 haftadır oyunu oynuoruz daha yerleşemedik

bence Türklerin göçebeliği de bu yüzden. onlar da bizim gibi bi yerleşememiş sürekli kaosdan. o yüzdne hep göçebe

http://i.ytimg.com/vi/2vJ3ajMe6Ao/maxresdefault.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

izlenimlerimi anlatayim mantikli bulursaniz uygulariz.eksik yanlis bildiklerim konusunda uyarin lutfen.
*kale duvari yapmak cok zahmetli.şimdilik yapmayalim.zaten kapiyi acik birakanlar oluyor.ayrica kapinin kilidini de kiriyorlar yabancilar.giren cikan belli degil.guilde giremeyen turk arkadaslar disarda kaliyor duvarlar varken.skillerini kassin herkes imal etme binalarinda. yakinlarina arrow kule koyarsak yaratiklar yikamaz.ben tek basima arrow imalini ustlenebilirim.
*kabinlerdeki itemlar caliniyor.kabin yapmayalim.calinamayan shoplara koyariz itemlarimizi. yine yikilmasin diye aralara arrow tower.
*hayvan taşimayalim bolgeye . korumasi cok zor. duvarlarimizi bitirdikten sonra o işi yaparim ben.tarim ile ugrasacak arkadslar da yine duvara ihtiyac duyuyor. simdilik ertelesinler.ben bol bol siyah cicek(craft), ginseng (stamina), patates(açlik) tohumu vb topluyorum kesiflerde.
*suclu arkadaslar için tek kare durulabilecek kucuk bir hucre yapilabilir duvarli kapili.yanina tek arrow kule.online afk kalinabilir burda.
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi

tavsiyelerin için teşekkür ederiz haklısın küçük yerde craft kasmak daha önemli ama insanlar böle bişeyler topluo edio bi yerde toplamak istiolar o yüzden

en yüksek kiliti yapan arkadaş var sanırım onlar kırılmıyor. Eğer herkesin evine o kiliti koyarsak o zaman sorun olmaz onun için de maden toplamamız gerekiyor

kısacası iş var abi bi yerleşssek ondan sonra zırh kalkan gider döveriz insanları.

o yüzden gelin toparlayalım taşları şu duvarları çekelim
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi said:

izlenimlerimi anlatayim mantikli bulursaniz uygulariz.eksik yanlis bildiklerim konusunda uyarin lutfen.
*kale duvari yapmak cok zahmetli.şimdilik yapmayalim.zaten kapiyi acik birakanlar oluyor.ayrica kapinin kilidini de kiriyorlar yabancilar.giren cikan belli degil.guilde giremeyen turk arkadaslar disarda kaliyor duvarlar varken.skillerini kassin herkes imal etme binalarinda. yakinlarina arrow kule koyarsak yaratiklar yikamaz.ben tek basima arrow imalini ustlenebilirim.
*kabinlerdeki itemlar caliniyor.kabin yapmayalim.calinamayan shoplara koyariz itemlarimizi. yine yikilmasin diye aralara arrow tower.
*hayvan taşimayalim bolgeye . korumasi cok zor. duvarlarimizi bitirdikten sonra o işi yaparim ben.tarim ile ugrasacak arkadslar da yine duvara ihtiyac duyuyor. simdilik ertelesinler.ben bol bol siyah cicek(craft), ginseng (stamina), patates(açlik) tohumu vb topluyorum kesiflerde.
*suclu arkadaslar için tek kare durulabilecek kucuk bir hucre yapilabilir duvarli kapili.yanina tek arrow kule.online afk kalinabilir burda.

Tas dibimizde orada sikinti yok tek sikinti pencil yapmak onun icin siyah cicek toplayip ve tüy icin tavuk kesmemiz lazim.

Herkes tuy ve siyah cicek stoklasin
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

bidahaki partye benide çağırın tek başıma girince oyundan soğuyorum. tek başına çekilmez. şimdilik sadece malzeme toplamanıza yardım edicem. topladıklarımı şehrin ortasına atıyorum ihtiyacınız olanı alın sonra ben skill kasarken sizden de aynı yardımı bekliyorunm ;)

Teamspeak e gel iyi geyik donuyor , tek basina soguyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...