Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ahahaha Mortis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 AHAHAH adam göçebelik durumunu çözmüş. Bu olmadı çok çarpık olduk bi daha kurulalım demişler , bu da güvenli olmadı bi daha kurulalım falan derken bir bakmışlar anadoludalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ya işin özeti çok büyük işe kalkıştık 3 kişi 30 kişinin yükünü çekemedi. o 3 kişi atıyorum core şehrini kursaydı kendine 3-5 kişilik geri kalanlarda etrafına kurulsaydı belki bokuma benzicekti şehir ama bu kadar dertli olmicaktı ve güvenli olucaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mortis said: ya şu oyunu kordinasyon içerisinde oynayabilsek çok keyif alacaz da sürekli emeklerimiz boşa gidince herkes demoralize modda takılıoyr şehir kuruoruz bilmemen tam duvarları çekmiyoruz ertesi gün evler soyuluyor binalar yıkılıyor sonra of böle olmaz modunda herkes iice kaosa sürükleniyor. bi şu baştan düzgün yapıp bitirsek sonra skill kasıp etrafı gezmeye başlıcaz da yapamadık 1 haftadır oyunu oynuoruz daha yerleşemedik bence Türklerin göçebeliği de bu yüzden. onlar da bizim gibi bi yerleşememiş sürekli kaosdan. o yüzdne hep göçebe http://i.ytimg.com/vi/2vJ3ajMe6Ao/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ironfist midir nedir o guild gelin bize katılın dedi bu arada , onu belirtiim düşünürüz belki mantıklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Ben görusuyorum onlarla bayadir :) buarada mortis su geldi aklima :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 aynen ona doğru gidioruz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 olm steam'den yaziyorum cevap versene sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mithat said: Ironfist midir nedir o guild gelin bize katılın dedi bu arada , onu belirtiim düşünürüz belki mantıklı geldi bana. dagilmayin simdiden ya... Sonra yava yavas sogur bırakırsınız oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Arkadaşlar onhtp.xyz teamspeake girin, yoğun bir ırgat projesine başlıyoruz bu şehrin etrafını duvarla kaplamamız şart artık bugün yoksa oynanmıcak bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 izlenimlerimi anlatayim mantikli bulursaniz uygulariz.eksik yanlis bildiklerim konusunda uyarin lutfen. *kale duvari yapmak cok zahmetli.şimdilik yapmayalim.zaten kapiyi acik birakanlar oluyor.ayrica kapinin kilidini de kiriyorlar yabancilar.giren cikan belli degil.guilde giremeyen turk arkadaslar disarda kaliyor duvarlar varken.skillerini kassin herkes imal etme binalarinda. yakinlarina arrow kule koyarsak yaratiklar yikamaz.ben tek basima arrow imalini ustlenebilirim. *kabinlerdeki itemlar caliniyor.kabin yapmayalim.calinamayan shoplara koyariz itemlarimizi. yine yikilmasin diye aralara arrow tower. *hayvan taşimayalim bolgeye . korumasi cok zor. duvarlarimizi bitirdikten sonra o işi yaparim ben.tarim ile ugrasacak arkadslar da yine duvara ihtiyac duyuyor. simdilik ertelesinler.ben bol bol siyah cicek(craft), ginseng (stamina), patates(açlik) tohumu vb topluyorum kesiflerde. *suclu arkadaslar için tek kare durulabilecek kucuk bir hucre yapilabilir duvarli kapili.yanina tek arrow kule.online afk kalinabilir burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Mortis said: Arkadaşlar onhtp.xyz teamspeake girin, yoğun bir ırgat projesine başlıyoruz bu şehrin etrafını duvarla kaplamamız şart artık bugün yoksa oynanmıcak bu oyun ben bi farm ve ev için duvar örüyorum o bitsin gelicem yardıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 csubasi tavsiyelerin için teşekkür ederiz haklısın küçük yerde craft kasmak daha önemli ama insanlar böle bişeyler topluo edio bi yerde toplamak istiolar o yüzden en yüksek kiliti yapan arkadaş var sanırım onlar kırılmıyor. Eğer herkesin evine o kiliti koyarsak o zaman sorun olmaz onun için de maden toplamamız gerekiyor kısacası iş var abi bi yerleşssek ondan sonra zırh kalkan gider döveriz insanları. o yüzden gelin toparlayalım taşları şu duvarları çekelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 silo, barn yada ne bileym depo tarzı bir bina yokmu? guilde ait guild bank gibi ıvır zıvır şeyleri oraya koyarız ordan ihtiyacı olan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 kabin var itşe herkesin ama kilitleri kırılıolar veya evleri yıkıyorlar. o yüzden duvar şart önce etrafı bi güveli hale getirirseko zaman depolarız bi onu beceremedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Gecen twitchde turuncu sakalli bi adamin streamini izledim. tek basina bi saatte baya hatri sayilir sayida duvar dikti. siz 30 kisi kac gündür niye halledemediniz anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 şu an 1 kişide 30 carpenter var onu beklioz taş duvar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 4 kişi olup mu alıyosunuz oyunu? var mı düşünen? enpara varsa 2 kişilik kısmını da ödeyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Adventure pack almani tavsiye ederim 8 slotluk canta baya ii bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 csubasi said: izlenimlerimi anlatayim mantikli bulursaniz uygulariz.eksik yanlis bildiklerim konusunda uyarin lutfen. *kale duvari yapmak cok zahmetli.şimdilik yapmayalim.zaten kapiyi acik birakanlar oluyor.ayrica kapinin kilidini de kiriyorlar yabancilar.giren cikan belli degil.guilde giremeyen turk arkadaslar disarda kaliyor duvarlar varken.skillerini kassin herkes imal etme binalarinda. yakinlarina arrow kule koyarsak yaratiklar yikamaz.ben tek basima arrow imalini ustlenebilirim. *kabinlerdeki itemlar caliniyor.kabin yapmayalim.calinamayan shoplara koyariz itemlarimizi. yine yikilmasin diye aralara arrow tower. *hayvan taşimayalim bolgeye . korumasi cok zor. duvarlarimizi bitirdikten sonra o işi yaparim ben.tarim ile ugrasacak arkadslar da yine duvara ihtiyac duyuyor. simdilik ertelesinler.ben bol bol siyah cicek(craft), ginseng (stamina), patates(açlik) tohumu vb topluyorum kesiflerde. *suclu arkadaslar için tek kare durulabilecek kucuk bir hucre yapilabilir duvarli kapili.yanina tek arrow kule.online afk kalinabilir burda. Tas dibimizde orada sikinti yok tek sikinti pencil yapmak onun icin siyah cicek toplayip ve tüy icin tavuk kesmemiz lazim. Herkes tuy ve siyah cicek stoklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 biz toparlamaya çalışıoruz malzemeleri bonesoul gelince yaptıracaz taş duvarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 bidahaki partye benide çağırın tek başıma girince oyundan soğuyorum. tek başına çekilmez. şimdilik sadece malzeme toplamanıza yardım edicem. topladıklarımı şehrin ortasına atıyorum ihtiyacınız olanı alın sonra ben skill kasarken sizden de aynı yardımı bekliyorunm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 http://i.imgur.com/cwsWCsK.jpg İşte gerçek mekan , bunu beceremedik bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Dragonfire said: bidahaki partye benide çağırın tek başıma girince oyundan soğuyorum. tek başına çekilmez. şimdilik sadece malzeme toplamanıza yardım edicem. topladıklarımı şehrin ortasına atıyorum ihtiyacınız olanı alın sonra ben skill kasarken sizden de aynı yardımı bekliyorunm ;) Teamspeak e gel iyi geyik donuyor , tek basina soguyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 enparası olup oyun almak isteyen varsa 3 kişiyiz şu an, enparalı 4. aranıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar