Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Mithat said:

Abi yeni yer biraz riskli bir yerde. Alan ağaç vs değil ama deli gibi guild var çevresinde onlardan korkuyorum ben.

Abi cevrenin tamamini gezdim, buyuk guild yok. 1-2 tane full giyinmis adam gördum, onlarda yardimci tiplerdi. Daha guild savasi bilmemne implement edilene kadar oyunda yil gecer, cok takilmayin, kaynak ve skill suan cok daha önemli. Dunde birisi dedi cok sakat yerde, dagdan bakip plan yapip cökerler diye dsfg bisey olmaz. Ayrica etrafin kalabalik olmasi ve 3-4 yolun kesistigi biyerde olmasi mekanin, dukkanin islemesi acisindan da cok iyi. Sag taraftaki yerde iron var, agac var ama kurak cok fazla hayvan yok, dolayisiyla feather copper falan hicbisey yok herifler agladi gece su varmi bu varmi diye. Sol taraftaki bölgede ise isler tam tersi, bizse tam ortasindayiz, iki taraftanda herseyi toparlayip iki tarafa satma olayimiz olabilir, kapitalist community olalim dsgf
Sosyal ağlarda paylaş

Korax asıl o dediğin kapitalist kominiti olayının olmasına çok var . Şuan oyunda en en en basic ihtiyaçlar atıyorum blacksmithing için 1 level olmak bile zorlayabiliyor. Bu koşullarda pazar yeri olmaya çalışmak zor sanki biraz.

Öncelikle çok çok çok bol bol bol odun lazım ki oyunda en temel başlangıç ihtiyacı , daha o yok bizim orda baya yürünüyor. Eski yerde odun için bu kadar yürümeye daha yeni başlamıştık burada daha 2 yer sonra kurak kalmış her yer.

Beğenmediğimden değil öbür yere göre daha sağlam duruyor mekan daha düzenli falan oldu görünüşü çok tatlı fakat saldıran olabileceği ve odunsuzluk çekeceğimiz gerçek.

Bu arada madem sewingte çıktı ben kesin BS kasmam lazım akşam carpenter yüksek level arkadaşlardan rica ediyorum 1-2 seviye yardımcı olsunlar ben odun modun toplayıp getiricem , onlarla lazım olan şeyleri yapabilirsek bende daha çabuk kasarım yoksa carpenter 10 lvla getirmem lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

carpenter sen ne lazımsa mat getır yaparım ben sana

ayrıca abi agac dıyosunuzda kımse eskı yerde agacı begenmıyodu.

bura nıye boyle oldu? biz burayı dırek orman icine kurduk ama seedler es gecildigi icin kalmadı.

agac en basit sey su oyundakı. cartımızda var, toplayın seedlerı cartla getırın dıkın abı
Sosyal ağlarda paylaş

Ya işte BS kasıcam , akşam eve gidince , bugün tam kasıyodum hem kimseyi bulamadığımdan hemde yer değiştiricez diye yol katettiğimden beceremedim. Bu akşam geldiğimde kesin denerim şansımı . O BS için yapılan ilk bişi var , orada carpenterlık lazım olan şeyler işte. Ozellikle lumber mı ne vardı o lazımdı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gittim kısayoldan ulaşayım diye stuck dedim dağları geçmeye başladım copper ararken. en yüksek dağın tepesindeyken bi geçti kaymama şeysi hop düştüm kaldım iki dağın ortasında çıkılmıyo da.

yarım saat yalan oldu yine oyun.

tövbe ya.

SONRADAN GELEN EDIT: stuck hakkı yarım saatte bir diyor da, oyundan çıkıp tekrar girince refreshleniyormuş dshgja.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Korax asıl o dediğin kapitalist kominiti olayının olmasına çok var . Şuan oyunda en en en basic ihtiyaçlar atıyorum blacksmithing için 1 level olmak bile zorlayabiliyor. Bu koşullarda pazar yeri olmaya çalışmak zor sanki biraz.

Öncelikle çok çok çok bol bol bol odun lazım ki oyunda en temel başlangıç ihtiyacı , daha o yok bizim orda baya yürünüyor. Eski yerde odun için bu kadar yürümeye daha yeni başlamıştık burada daha 2 yer sonra kurak kalmış her yer.

Beğenmediğimden değil öbür yere göre daha sağlam duruyor mekan daha düzenli falan oldu görünüşü çok tatlı fakat saldıran olabileceği ve odunsuzluk çekeceğimiz gerçek.

Bu arada madem sewingte çıktı ben kesin BS kasmam lazım akşam carpenter yüksek level arkadaşlardan rica ediyorum 1-2 seviye yardımcı olsunlar ben odun modun toplayıp getiricem , onlarla lazım olan şeyleri yapabilirsek bende daha çabuk kasarım yoksa carpenter 10 lvla getirmem lazım.

Abi BS kasicam diyosun, IRON YOK o tarafta hicbiyerde. Iron en buyuk sorun bulmak icin. Birsuru gear lazim ilrede, hepsi iron, mithril bilmemne istiyo. Yer guzel iste, iron var, agacta var, ha dibimizde yoksa da seed edicez artik(ki kuruldugumuzda ormandi orasi). Agac sorun degil, ilerde bs ve sewing icin birsuru ihtiyac var, onlarda burda var. Diger tarafta bi iron icin flax icin yarim saat sadece yol kosuyoduk. Kapitalist duzen olmak zaten amac degil, baslangic icin faydasi olur diyorum shop olayi, lazim olani sagdaki soldaki adamlardan bulabiliyoruz. Saldiri falan cok uzak ihtimal. Ayrica saldirsalar nolcak, yikilir geri toparlariz sorun o degil, skill kasmak icin birsuru malzeme ihtiyaci var onlarda burda var.

Begenmeyen, kurallara uymayacak olan varsa gelmesin abi, rahatiz böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica oyun icinde yine duzenin boku cikmaya basladi abi yine, cagirdigimiza pisman etmeyin gözunuzu seviyim. Her kafadan bi ses cikinca ve herkes kafasina göre bisey kurmak isteyince duzen denen sey kalmiyo. Basindan geldik suraya, sabaha kadar kastik kurucaz diye, hiyerarsik bi duzen olusturmaya calisiyoruz, sikip atmayin yine diger yer gibi.

Dedigim gibi kurallara uymayacaksaniz ve kafaniza göre is yapacaksaniz gelmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

abı 2 kere anlattım sana 1 kere daha anlatım;

* alan dar,
* dun aksam 2 kare bıraktım yeter zannetım
* daha fazla bıraksak bu sefer cabın yerlerı azalacak sonra kabın kuramıyoz denılecek
* hadı kabın kurulsa bu sefer dag kenarlarında towerı terrainden dolayı kuramıcaz, kursak bu sefer dagdan atlanıyo denecek

tamam eksık yer bırakmısımda, yanı bı tane streetlight bu kadar mı onemlı? onemlıyse tekrar dıyorum, ya burayı o zaman yık yenıden yap, ya da yenı yer bul oraya yap ben hayır demem.

dedigim gıbı sen sehre bak ben daha ıyısını yaparım dersen buyur abı yık butun duvarları yap, ama ben bıdaha sabah 4e kadar duvar cekmem, sadece senın yaptıgın gıbı gelir kabinimi koyarım, su eksık bu eksık olammıs bura dıye gezerım :)
Sosyal ağlarda paylaş

dialogla çözülcek işler bunlar. imkansızlıklar varsa da çözemeyiz napalım. beğenmeyen kendi yapsın demek imece yaklaşımımıza ters. eksikleri baştan söyleyeyim ki ilerde sıkıntı çekmeyelim diye düşündüm ama başı kalmamış yerleşilmiş artık, emeğe saygı diyip bırakıyorum o zaman. tartışmayı bırakıyorum lan oyunu değil ne alaka
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Oooo drama. Bakalım tili bombilibomun atarları karşısında pırsacak mıydı? Azzz sonraaa

Diğer taraftan bu haftasonu oynamak için fırsatım olacak, gümletsem mi acaba bi tane. Şöyle teymink olsa ne kadar güzel olurdu...

pıstım abi ben. kurulmuş adamlar sonuçta :( tamingi de hala çözemedik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...