Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Wisp said:

İlk kısa izlenim

Skill olayı Ultimanın tıpkısının aynısı ek olarak yapılar falan yapıp ordan bir şeyler yapıyorsun oralara gelemedim daha, aynı ultimada olduğu gibi statlar skillere bağlı ağaç kesersen str con falan artıyor sword kasarsan dex gibi, skill cap 400 istediğin gibi doldurusun.

crafting çok rahat ve zevkli yapılcak malzemeleri üstüne gelince gözteriyor bir yerlere bakmana gerek yok, mesela carpentery'de sırada ne açılcak ne malzeme istiyor gösteriyor hemen bakıp gerekenleri topluyosun.

yaptığın çalışma masası yada yapıları sadece sen kullanabiliyosun ama biri gelip yıkabilir, bazı yapılar olan yerlere yaklaştım zopalarla kovaladılar :)

yada yolda tüm mal varlığını sandığa doldurup sırtına yüklenmiş biri gördüm sırtına alınca yere bırakmadan bir şey yapamıyor zopayı koyup kafasına konacakdım tüm mal varlığına döndüm gittim sonra, böyle herkez bir koşuşturmacada bir şeyler yapıyor çok free ve yaşam olan bir ortam var.

geceleri ateş yakıp beklemeniz lazım meşalede olabilir yaratıklar saldırıyor

boş durmaman lazım karnın açıkıyor devamlı 8tl fazla verip pacl olanı almanız tavsiye ederim fazladan 8 slot bag ve ekmek çok işe yarıyor başlangıçta.

Sen su anda hype'in dibine vurdun pati'de.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel bi koordinat verinde yerleşelim beyler tek tük gezmeyeilm :D

bide bonfire ı nası yakıyoruz yaptım kütükleri sırtımda tasıyorum mal gibi yakamadım auhasdas

tamam buldum karanlıktan gorememisima asd

2 tane pknın yanına takılıyorum hırsızdılar kestim dedi gercekmi yakında belli olur yada fakirim diye sallamıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

oyun arası girdim iki dakika yazdım nokta virgul uğraşamam oyun bekliyor :P

Adventurer pack:

fazladan 8 slotluk çanta işte baya iyi, ilerde canta yapılıyor mu bilemem yapılmıyorsa çok önemli, fazladan kibrit kutusu var oda bitiyor kullandıkca yemek memek baya faydasını gördüm ben.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız bu haliyle kaleye gerçek zamanlı nöbetci falan koymak lazım yeni başladı kimse saldırmıyor ama zamanla kaleyi yıkarlar başımıza nasıl olcak o olay bilemedim.

bazıları arher tower falan koymuş ama o külelerde mi biz durucaz ok yay elimizde nasıl olcak o işler.

bu haliyle ya başında bekliycen yapıların yada yıkacaklar, uygun bir sistem getirirler sanırım, hani sandbox dediysek o kadarda değil yani heh
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...