Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Wisp said: İlk kısa izlenim Skill olayı Ultimanın tıpkısının aynısı ek olarak yapılar falan yapıp ordan bir şeyler yapıyorsun oralara gelemedim daha, aynı ultimada olduğu gibi statlar skillere bağlı ağaç kesersen str con falan artıyor sword kasarsan dex gibi, skill cap 400 istediğin gibi doldurusun. crafting çok rahat ve zevkli yapılcak malzemeleri üstüne gelince gözteriyor bir yerlere bakmana gerek yok, mesela carpentery'de sırada ne açılcak ne malzeme istiyor gösteriyor hemen bakıp gerekenleri topluyosun. yaptığın çalışma masası yada yapıları sadece sen kullanabiliyosun ama biri gelip yıkabilir, bazı yapılar olan yerlere yaklaştım zopalarla kovaladılar :) yada yolda tüm mal varlığını sandığa doldurup sırtına yüklenmiş biri gördüm sırtına alınca yere bırakmadan bir şey yapamıyor zopayı koyup kafasına konacakdım tüm mal varlığına döndüm gittim sonra, böyle herkez bir koşuşturmacada bir şeyler yapıyor çok free ve yaşam olan bir ortam var. geceleri ateş yakıp beklemeniz lazım meşalede olabilir yaratıklar saldırıyor boş durmaman lazım karnın açıkıyor devamlı 8tl fazla verip pacl olanı almanız tavsiye ederim fazladan 8 slot bag ve ekmek çok işe yarıyor başlangıçta. Sen su anda hype'in dibine vurdun pati'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 güzel bi koordinat verinde yerleşelim beyler tek tük gezmeyeilm :D bide bonfire ı nası yakıyoruz yaptım kütükleri sırtımda tasıyorum mal gibi yakamadım auhasdas tamam buldum karanlıktan gorememisima asd 2 tane pknın yanına takılıyorum hırsızdılar kestim dedi gercekmi yakında belli olur yada fakirim diye sallamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Aha alirimbende o halde bu aksam. Yanniz kore oyunu galba archeage betasi haric fena patlmisti. Umarim bu oyle p2w olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bende alıcam ama en para kartimda 25 tl var :/ off kim disari cikicakta para aktarcak simdi... Adventurer pack ile ilgili birşey sorucam +8 additional item slot diyor. Bu pack'i alanlara özelbirşey mi yoksa oyun da ilerlerdikçe, herkesin elde edebileceği birşey mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 hype s risin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 oyun arası girdim iki dakika yazdım nokta virgul uğraşamam oyun bekliyor :P Adventurer pack: fazladan 8 slotluk çanta işte baya iyi, ilerde canta yapılıyor mu bilemem yapılmıyorsa çok önemli, fazladan kibrit kutusu var oda bitiyor kullandıkca yemek memek baya faydasını gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 aksama köye başlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 haritanın yarısını dolaştım büyük düz alanları kapmışlar iki günde yer bırakmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 cantam ful doldu bi yerler bişiler koymam lazım :D ondan köy diye aglıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ya yeni server'lar açacaklar yada kısa sürede kan gövdeyi götürecek yer kavgasından. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 hobbes'ın insan doğasını temel aldılarsa oyunda gerçekten çok kan akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 aldım bende toplandıgınız bir yer varmı yoksa herkes tekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ben yerlesmeye basladım goletin oraya koordinatları veriyorum 4029,6413 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 indirir indirmez geliyorum hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 çıkınca free to play mi olcak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 imamizer said: çıkınca free to play mi olcak bu? hayır daha da artıcak fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Tavan yapıcak bu "ooOOooo ooOOo O OOo" Öldüm geliyorum Ghost olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 yalnız bu haliyle kaleye gerçek zamanlı nöbetci falan koymak lazım yeni başladı kimse saldırmıyor ama zamanla kaleyi yıkarlar başımıza nasıl olcak o olay bilemedim. bazıları arher tower falan koymuş ama o külelerde mi biz durucaz ok yay elimizde nasıl olcak o işler. bu haliyle ya başında bekliycen yapıların yada yıkacaklar, uygun bir sistem getirirler sanırım, hani sandbox dediysek o kadarda değil yani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 4029,6413 bana ne kadar uzak ya herkes aynı yerden başlamıyormu ? Yılmadan geliyorum ama daha 3 kerecik öldüm Yalnız kesinlikle belli early accesde aldıgım en oynanabilirligi yuksek oyun . Harita çok canlı ve büyükmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 biz takılıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 nerdesiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 günlerdir kücük hayvan bulcam diye kosuyorum abi koyun gelisimi icin bunlar hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 nası oynuyoruz bu oyunu ya bi el atın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 arka sayfadaki koordinatlara gelin, gelirken tin getirin bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 dre demin öldü rest in peace de adam resmen yuruyen british bank lootlamak dan yoruldum neler cıktı neler . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar