Sethlor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Wipeda skillerde gidicekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Sadece skill'ler duracak geri kalanlar her şey gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Inventory kalıyor. Özellikle sordum offical forumlarda, 1. ağızdan inventory kalacak dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Skill kasarken gidilecek mantikli bi yol var mi yoksa boyuna agac kesip boyuna kullanmayacagin seyler yapip atiyo musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ne kastığını yazarsan yardımcı olayım. Genel olarak statlar yükselsin diye kasıyorsan mining, logging, carpentery, farming kolay olan hepsini yap farketmez. Ben ne yapmıştım, 400 skill bitene kadar kolay olan herseyi lvl'ladım. 4-5 tane weapon skill max'lamıştım. STR-CON-DEX dengesini bozmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Oyuna giriyo musun diye sorsana, ehuh. Aldim oyle 2 saat oynadim sonra is guc bakamadim. Gece falan sunucu kurarken falan girerim belki diye soruyorum. Ne kasiyorum kendim de bilmiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ben giriyim biraz bari, varsa online yazsin burdan he, materyalde alirim varsa herturlu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Korax said: ben giriyim biraz bari, varsa online yazsin burdan he, materyalde alirim varsa herturlu sdfg Senin abuse'li goldlarin burada gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 ahahah abuse degil alinteri sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 zaten win partisyonum sicmis halde, format cakiyorum suan dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ne durumda oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 yok bir şey henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Bu oyun çıktığından beri hiç indirime girmemiş görünüyor, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Oha lan bizim guild hala duruyor.Aylar oldu girmeyeli... Bir kaç block yıkılmış sadece http://i59.tinypic.com/126dz0o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Mob'ların spawn olduğu yeri iyi ayarlarsan hiç saldırı olmuyor, yada spawn yerlerini sehrin içine alırsan guild'i kurunca spawn'da olmuyorlar orda. Ben öyle bir ayarlamıştım ki geceleri hiç bir saldırı almıyordum, sizin yerde öyle olmuş biraz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 hll team :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Moblar bile terk etmis abi oyunu ne superi. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 hehe ya aslında adamlar su anda acayip hızlandılar sürekli patch yazıları görüyorum. pvp'yi adam etmeye calısıyorlar content ekliyorlar ama şu anda oynanmaz tabiki... wipe ile birlikte oyunun tekrar canlanıcagına inaniyorum ama wipe'ı release'de yapmaları lazım bence. Hem world map degisicek hem full content insanları cekicektir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 boabop agacımı gene kesmişler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 bebelac yapmıştır asdas .Yalnız adam şaka maka bize 1 ay content kazandırdı. Neredesin bebelac özledik seni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gokturkhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bu oyunu almayı düşünüyorum. Konu 200 sayfa olmasına rağmen 1 aydır ilgi yok. Oyuncuların ilgisi kalmamış. Bunun sebebi nedir? Almamı tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ben etmem oyun gayet kötü sandbox diye hype oldu kazığı yedik klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Guild duruyomu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Gitti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar