Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 anaaaam bunlar da Mortis Online sendromuna yakalanmış haha . Oyunun temelindeki sorunları, contenti, pvp yi, pveyi vs.i düzelteceğine balık tutmayı ve hayvancılığı komplex hale getirmişler. En son Mortis Online böyle yapiodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Olacak Mortis, hepsi olacak. Daha önce de yazmıştım, köklü değişiklik wipe ile beraber gelir büyük ihtimal. O zamana kadar arkalarını toparlıyorlar 2 haftada bir böyle yamalarla. Oyun çok iyi gelin oynayın, mal satamıyorum, adam yok serverda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Wipe le beraber gelmesini umuyoruz onların. Bu patchler cerezlik ekliyolar arada. https://www.youtube.com/watch?v=knV-RidsAaI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ahah yanlış video link'lemişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ben geldim millet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Wipe'i bekliyor herkes, giren yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 said: We expanded and reorganized the fishing contents. You can get lots of, various fish as your location like lake, river and sea or the time of day and night. Well, you also get various fish as the climate of the sea. If we shovel on the shore well, you can get various useful items like salt, sand seashells, conch shells and more. If you use high-end fishing rods, you can get various fish with a high probability, and also you can get unique, special fish by using baits. [Balance change] Fishing rods - Mastery carpenter -> Tinkering - Fishing lines, fishing motions, fishing actions are added. [Added fishing rods] Flexible fishing rod Solid fishing rod Elastic fishing rod [Added fish and sea animals] Squid Blowfish Lugworm Shrimp Starfish Octopus Electric eel Seahorse Lobster Sea mustard Sea anemone Conch Dead fish Tot Piranha Saw shark Shark Lake Sturgeon Sea turtle Catfish [Added fishing baits] Bait for Sea turtles Bait for Catfishes Bait for Lake Sturgeons Bait for Tuna Bait for Sharks [Added materials] Copper fishing needle Iron fishing needle Mithril fishing needle Squid flesh Squid eye Deadly paralysis poison Shrimp flesh Octopus flesh Squid ink Saw blade Shark jaw bone Shark's fin Caviar Turtle shell Bait made of seaweed Bait for omnivorous fish Fresh bait Blood-smelling bait for tuna Salt Reindeer tendon Conch shell Grilled squid Grilled shrimp Grilled octopus Grilled Electric eel Grilled lobster Common cowbell Solid cowbell Complicated cowbell Cold medicine for livestocks Grilled piranha 2. Ranching We’re doing 2nd time ranching update. From now, the animals has their own life and they will die as time goes by. You can hang cowbells around livestocks’ neck for protection of your property. Other users can’t carry your own livestocks, but they can cut your cowbell with a lock pick kit and steal or kill your livestocks. Every animal will get sick with a specific probability. Sick animals can't recover from disease naturally and can’t eat anything till they recover from disease. ‘Killing animals’ and ‘cattle thief’ are added in criminal system. [Added items] Common cowbell Solid cowbell Complicated cowbell Cold medicine for livestocks 3. Balance change Defense of all installation objects is added. HP of all installation objects decreased a bit. Defense of all monsters decreased a bit. Two feet tribe sharkman will attack you first. Trivet tribe sharkman will attack you first. Swamp Lizardman will attack you first. Swamp Lizardman Captain will attack you first. Copper ingot processing time 10 sec -> 15 sec Iron ingot processing time 20 sec -> 28 sec Mithril ingot processing time 30 sec -> 47 sec Gold ingot processing time 40 sec -> 64 sec Meteorite ingot processing time 40 sec -> 64 sec 4. Fixed bugs The ‘minimized game window bugs’ are fixed. We had a bug like the quality of materiel item couldn’t influence the quality of result item when you put the items on fire. It’s fixed. If you start inside another user’s area, you will spawn outside of the area automatically. Sometimes carrion didn't be dropped. It's fixed. And one more thing, new patch will apply to the server today. It will take for around 2 hours. Korean Time: 3:30 to 5:30 pm CET: 8:30 to 10:30 am PDT: 11:30 pm to 01:30 am Hope you guys enjoy it. Just let’s go fishing! See you on the shore. ♥ ♥ ♥ ♥ 50 fishing 50 tinker'im olması sevindirici ama ne yapicam şu saatte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 hala gereksiz seyleri update edıyorlar oncelikli olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Evet ya sims online'a dogru gidiyoruz asdasf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Hala oynayan mı var ya oyun berbat boşa hype a kandım gitti gene paralar. Sandbox diye millet övüyor kaç senelik uonun grafikleri, sistemi dengesi bile 10 kat iyi şu oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 ben oynuyorum laaa, amma aşağıladınız : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 nasıl arkadaşlar oyun alınırmı sizce şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 oynayan yokki suan :D wipe i bekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Ben oynuyorum ! Oyun güzel, şimdi tam başlanacak zaman. Crafting için content iyice zenginleşti. Özellikle takip etmeyenler için yazayım, Artık ateşte yakılan, pişirilen, eritilen herşey rare ve üstü çıkabiliyor. Artisanal Rapier craft edip, eritince artisanal mithril sculpture veriyor. Legendary copper dagger craft edip, eritiyorsun, legebdary copper sculpture veriyor. Bunlarla da legendary ingot, needle yapmak mümkün artık. Firewood>rare lumber>sonra yak>rare charcoal oluyor. Bununla legendary woodenruler yapılabiliyor. Yani craft olayı çok derinleşti. Yeni baslayanlar beni bulsun, vereyim 3-4 complex lock, yapsınlar kendilerine küçük bir base 4-5 saatte. Serverlar sakin, skill kasmak kolay. Wipe öncesi skillerini max'layabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 serverlar sakin = kimse oynamıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 sunthewhich said: Ben oynuyorum ! Oyun güzel, şimdi tam başlanacak zaman. Crafting için content iyice zenginleşti. Özellikle takip etmeyenler için yazayım, Artık ateşte yakılan, pişirilen, eritilen herşey rare ve üstü çıkabiliyor. Artisanal Rapier craft edip, eritince artisanal mithril sculpture veriyor. Legendary copper dagger craft edip, eritiyorsun, legebdary copper sculpture veriyor. Bunlarla da legendary ingot, needle yapmak mümkün artık. Firewood>rare lumber>sonra yak>rare charcoal oluyor. Bununla legendary woodenruler yapılabiliyor. Yani craft olayı çok derinleşti. Yeni baslayanlar beni bulsun, vereyim 3-4 complex lock, yapsınlar kendilerine küçük bir base 4-5 saatte. Serverlar sakin, skill kasmak kolay. Wipe öncesi skillerini max'layabilirler. skillerin belli bi seviyeyi geçtikten sonra rare cıkıyor olmasın o? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 sunthewhich said: Ben oynuyorum ! Oyun güzel, şimdi tam başlanacak zaman. Crafting için content iyice zenginleşti. Özellikle takip etmeyenler için yazayım, Artık ateşte yakılan, pişirilen, eritilen herşey rare ve üstü çıkabiliyor. Artisanal Rapier craft edip, eritince artisanal mithril sculpture veriyor. Legendary copper dagger craft edip, eritiyorsun, legebdary copper sculpture veriyor. Bunlarla da legendary ingot, needle yapmak mümkün artık. Firewood>rare lumber>sonra yak>rare charcoal oluyor. Bununla legendary woodenruler yapılabiliyor. Yani craft olayı çok derinleşti. Yeni baslayanlar beni bulsun, vereyim 3-4 complex lock, yapsınlar kendilerine küçük bir base 4-5 saatte. Serverlar sakin, skill kasmak kolay. Wipe öncesi skillerini max'layabilirler. düzgün bir makro programı bulsam lockpick'i 50 yapmak istiyordum kaldı öyle :) birtek autohotkey'i buldum oda cok zor beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 @hattok Eskiden ateşte yapılan hiçbirşey rare çıkmıyordu, sabit olarak quality 10 oluyordu. Bunu kaldırdılar. Yani skill ile alakası var tabi ama eskiden mümkün olmayan birşey şuan mümkün, bunu demek istedim. Legendary needle, woodenruler'ları diziyorum, dursunlar bi kenarda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Masticore said: sunthewhich said: Ben oynuyorum ! Oyun güzel, şimdi tam başlanacak zaman. Crafting için content iyice zenginleşti. Özellikle takip etmeyenler için yazayım, Artık ateşte yakılan, pişirilen, eritilen herşey rare ve üstü çıkabiliyor. Artisanal Rapier craft edip, eritince artisanal mithril sculpture veriyor. Legendary copper dagger craft edip, eritiyorsun, legebdary copper sculpture veriyor. Bunlarla da legendary ingot, needle yapmak mümkün artık. Firewood>rare lumber>sonra yak>rare charcoal oluyor. Bununla legendary woodenruler yapılabiliyor. Yani craft olayı çok derinleşti. Yeni baslayanlar beni bulsun, vereyim 3-4 complex lock, yapsınlar kendilerine küçük bir base 4-5 saatte. Serverlar sakin, skill kasmak kolay. Wipe öncesi skillerini max'layabilirler. düzgün bir makro programı bulsam lockpick'i 50 yapmak istiyordum kaldı öyle :) birtek autohotkey'i buldum oda cok zor beceremedim ben yaziyim sana ne istiyosan dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 çok kere yazdım tekrar yazayım, bu oyunu refundlayıp aynı parayla Ark almış olmam çok başarılı bir karar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 hah tmm korax başkan valla güzel olur. Söyle birşey olucak mouse sag tık basılı tutup sola kaydırıcam (lockpick acma hareketi yani) Bunu 15 kez yapıcam sonra click 2 15 kez lockpick click 3 15 kez lockpick dye gidicek... 8'e kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Ya Masticore, Sana daha önce de demiştim. Şu dedigin şeyi Mouse Recorder ile 15 saniye de ayarlarsın. Ben balık tutma, dirt çıkarmak için kürekle kazma işlerini mouse recorder ile çok rahat yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 mouse recorder ile yapabilmem icin 1 saat record etmem lazim yani shortcut 8 slot bosalana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 abi teker teker 8 slotta git, hepsinde 1 durability harcasın her seferde. daha yavaş olur ama teker teker kaydetmekten iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 TS yapalim biara da öyle yapiyim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar