Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

la RUST takılıyodum kasıyon kasıyon gidip yatıyon uyanınca bi bakmışın evin sağında solunda yarıklar kasalar bomboş gınaa geldi artık herseferinde baştan kasılmaktan. başlığı biraz inceledim komünüteler ne durumda en son 3 tane vardı doldumu, alsam oyunu aranıza katılsam, akşamları kasacak ırgat arıyosanız fena olmaz. oyun yapısı hoşuma gitti. şu anda amele pazarında iş bekliyom sizden komünütüler.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Sewing 48 oldu gencler, full platemail(kafalik haric, 50de aciliyo) icin 30 mithril ingot istiyo. Komur sorun bide, 40 tane de kömur lazim. Malzemeleri getirene yaparim seti :)

Mithril piece getirsek oluyo mu? Eritemiyorum ve eritebilcek kimse yok bizim burda :D

edik: cetvel falan da lazımsa onu da yaz kendim yapayım, muhtemelen rare yapıyorumdur hehe
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

Korax said:

Sewing 48 oldu gencler, full platemail(kafalik haric, 50de aciliyo) icin 30 mithril ingot istiyo. Komur sorun bide, 40 tane de kömur lazim. Malzemeleri getirene yaparim seti :)

Mithril piece getirsek oluyo mu? Eritemiyorum ve eritebilcek kimse yok bizim burda :D

edik: cetvel falan da lazımsa onu da yaz kendim yapayım, muhtemelen rare yapıyorumdur hehe

Bende eritemiyorum, eritsem öyle getirin dicem :) sethlor ve akirafes eritiyo. Diger hersey var
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...