akirafes Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Oyun cok güzel ve cok fazla potansiyel var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 cantanın durabilitesi bitince ne oluyor ? canta kaybolup icindeki mallar yeremi düsüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Mortis said: oo plate sete abanalım madem kaç armor veriyor full set? cok veriyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
traptorex Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 la RUST takılıyodum kasıyon kasıyon gidip yatıyon uyanınca bi bakmışın evin sağında solunda yarıklar kasalar bomboş gınaa geldi artık herseferinde baştan kasılmaktan. başlığı biraz inceledim komünüteler ne durumda en son 3 tane vardı doldumu, alsam oyunu aranıza katılsam, akşamları kasacak ırgat arıyosanız fena olmaz. oyun yapısı hoşuma gitti. şu anda amele pazarında iş bekliyom sizden komünütüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Foruma cevap atmis bizim troll, cevap yazdim da o ingilizceyle zor anlar heralde benim yazdigimi da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 off son cümle crit yanlız. bu gece uyuyamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Malkocoglu burayı okuyorsan :hadi ağaç oldum:) kömürler hazır bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 benim tavsiyem o topiği freemium ile atışma yeri olarak kullanmayın, gereksiz yere konu sapmasın orada anlatılan şey böle böle abuse olabilinio durumu ve düzeltilmesi gerkeen şeyler. o yüzden hiç cevap atmayın ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 hadibea said: off son cümle crit yanlız. bu gece uyuyamaz :P dur lan adam öldu ahaha, gerci ingilizce de anlamiyoki, bosa yaziyoruz dffdg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 şu bi köşede dursun ahaha. söylenecek birşey kalmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 aksam adam iyice salaklastı,6-7 kulenın yanındayken bana vurmaya calıstı:daha ben noluyo demeden kuleler öldürmüş salagı.malkoçoğlu senın tüm flaxları bu arkadas toplamıs.yarın aksama diğer kalede hazırlıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Sewing 48 oldu gencler, full platemail(kafalik haric, 50de aciliyo) icin 30 mithril ingot istiyo. Komur sorun bide, 40 tane de kömur lazim. Malzemeleri getirene yaparim seti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hadibea said: şu bi köşede dursun ahaha. söylenecek birşey kalmadı zaten. flasjhgsaögaäslkfaölsfa buarada bune lan ahaha, haydan gelen huya gider olmus bu dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 adamı pazar alanında nasıl delirtilerse hırs yapmış asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Korax said: Sewing 48 oldu gencler, full platemail(kafalik haric, 50de aciliyo) icin 30 mithril ingot istiyo. Komur sorun bide, 40 tane de kömur lazim. Malzemeleri getirene yaparim seti :) Mithril piece getirsek oluyo mu? Eritemiyorum ve eritebilcek kimse yok bizim burda :D edik: cetvel falan da lazımsa onu da yaz kendim yapayım, muhtemelen rare yapıyorumdur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Mithrili malkocoglu eritebiliyor, 30 tane Mithril için 90 coal ve firewood lazım. Tüm setin toplanması 3-4 saat sürüyor hemen kalenin üstündeki haritadan cikmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 copper sculpture için guildden biri haritanın sağ alt köşesine yolladı. yolu yarıladım inş doğru söylemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 tam anlayamadım, mithril nerede var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 lavlı bölgelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 dün şansa 1 silverdan 10 mithril piece satıyodu elemanın teki, kaptım 3-5 stack onları erittireyim madem bugün :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Malkocoglu wall hack yapıyor diye başlık açılmış steam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 FromTheHell said: Korax said: Sewing 48 oldu gencler, full platemail(kafalik haric, 50de aciliyo) icin 30 mithril ingot istiyo. Komur sorun bide, 40 tane de kömur lazim. Malzemeleri getirene yaparim seti :) Mithril piece getirsek oluyo mu? Eritemiyorum ve eritebilcek kimse yok bizim burda :D edik: cetvel falan da lazımsa onu da yaz kendim yapayım, muhtemelen rare yapıyorumdur hehe Bende eritemiyorum, eritsem öyle getirin dicem :) sethlor ve akirafes eritiyo. Diger hersey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 miyaw33 said: Mithrili malkocoglu eritebiliyor, 30 tane Mithril için 90 coal ve firewood lazım. Tüm setin toplanması 3-4 saat sürüyor hemen kalenin üstündeki haritadan cikmadan Malkoc eritemiyo abi akiye erittiriyo :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 miyaw33 said: Mithrili malkocoglu eritebiliyor, 30 tane Mithril için 90 coal ve firewood lazım. Tüm setin toplanması 3-4 saat sürüyor hemen kalenin üstündeki haritadan cikmadan MALKOCOGLU nasil eritiyor lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Akiye erittiriyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar