Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
la RUST takılıyodum kasıyon kasıyon gidip yatıyon uyanınca bi bakmışın evin sağında solunda yarıklar kasalar bomboş gınaa geldi artık herseferinde baştan kasılmaktan. başlığı biraz inceledim komünüteler ne durumda en son 3 tane vardı doldumu, alsam oyunu aranıza katılsam, akşamları kasacak ırgat arıyosanız fena olmaz. oyun yapısı hoşuma gitti. şu anda amele pazarında iş bekliyom sizden komünütüler.
Mesaj tarihi:
benim tavsiyem o topiği freemium ile atışma yeri olarak kullanmayın, gereksiz yere konu sapmasın

orada anlatılan şey böle böle abuse olabilinio durumu ve düzeltilmesi gerkeen şeyler.

o yüzden hiç cevap atmayın ona
Mesaj tarihi:
aksam adam iyice salaklastı,6-7 kulenın yanındayken bana vurmaya calıstı:daha ben noluyo demeden kuleler öldürmüş salagı.malkoçoğlu senın tüm flaxları bu arkadas toplamıs.yarın aksama diğer kalede hazırlıycam
Mesaj tarihi:
Sewing 48 oldu gencler, full platemail(kafalik haric, 50de aciliyo) icin 30 mithril ingot istiyo. Komur sorun bide, 40 tane de kömur lazim. Malzemeleri getirene yaparim seti :)
Mesaj tarihi:
Korax said:

Sewing 48 oldu gencler, full platemail(kafalik haric, 50de aciliyo) icin 30 mithril ingot istiyo. Komur sorun bide, 40 tane de kömur lazim. Malzemeleri getirene yaparim seti :)

Mithril piece getirsek oluyo mu? Eritemiyorum ve eritebilcek kimse yok bizim burda :D

edik: cetvel falan da lazımsa onu da yaz kendim yapayım, muhtemelen rare yapıyorumdur hehe
Mesaj tarihi:
FromTheHell said:

Korax said:

Mithril piece getirsek oluyo mu? Eritemiyorum ve eritebilcek kimse yok bizim burda :D

edik: cetvel falan da lazımsa onu da yaz kendim yapayım, muhtemelen rare yapıyorumdur hehe

Bende eritemiyorum, eritsem öyle getirin dicem :) sethlor ve akirafes eritiyo. Diger hersey var
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Mithrili malkocoglu eritebiliyor, 30 tane Mithril için 90 coal ve firewood lazım. Tüm setin toplanması 3-4 saat sürüyor hemen kalenin üstündeki haritadan cikmadan

Malkoc eritemiyo abi akiye erittiriyo :))
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Mithrili malkocoglu eritebiliyor, 30 tane Mithril için 90 coal ve firewood lazım. Tüm setin toplanması 3-4 saat sürüyor hemen kalenin üstündeki haritadan cikmadan

MALKOCOGLU nasil eritiyor lan ^^
  • Yeni Oluştur...