Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Her olaya bir konu açmaktansa linkleri burada toplayalım.Dünyanın her yerinde yaşamanızı sağlayacak eko-kapsüller https://gaiadergi.com/dunyanin-her-yerinde-yasamanizi-saglayacak-eko-kapsuller/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bilim haberi demişsin tasarım ürünü koymuşsun. Anhora yine şaşırtmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Seni mi kırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kıyamam lan anhora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Anhora sana bu kapsülü 500 liraya satarım. Özelden bilgileri vericem atm'den parayı yatır kargolarım sonra sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Sadece güzel şeyler paylaşmaya çalışıyorum. Sonuca odaklanın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 g3 de güzel telefon aslında, haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 güzel olan her şey bilim ve teknik midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bilgi güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://i.ytimg.com/vi/Tv7C4e8thv0/maxresdefault.jpg Bak bu da güzel teknoloji anhora ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Allah seni karakterinle sınıyor neutrino. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sdfsdfsd ne varmış olm karakterimde, kimseye havadan 500 lira + telefon yollamadım en azından note4 çok güzel diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Piç ettiler konuyu. Amk bu saatten sonra ciddi bir şey de konuşamayız burada. Nerede embesil sürüsü var gelir beni bulur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 arkadaşlar her alakasız şeyde adama laf sokmak için kasmayın. Güzel orta gelsin vurun, acımayın. Ama hani şey gibisiniz. Komik ve populer şey olur biter, sonra ona tutunup kendini göstermeye çalışan tipler vardır. Lastik gibi uzatır böyle aynı şeylerle. Onlar olmayın lütfen. Orta gelirse vurun ama kasmayın. Kasınca komik olmuyor. Ve böyle uzattığınızdan, kastığınızdan olaydaki komiklik azalıyor. Gerçekten komik olan bir gol vuruşunun değerini azaltıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Anhora said: Sadece güzel şeyler paylaşmaya çalışıyorum. Sonuca odaklanın lütfen. Anhora said: Piç ettiler konuyu. Amk bu saatten sonra ciddi bir şey de konuşamayız burada. Nerede embesil sürüsü var gelir beni bulur zaten. http://galeri8.uludagsozluk.com/418/a%C4%9Flama-melis_541360.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 adamlar güneş panelli çadır yapmış eko kapsül diye pazarlıyor akldsjaşlksdf cidden işe yarayabilecek bi temiz su enstrumanı olabilir içinde ona da daha tasarım aşamasında demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Anhora said: Piç ettiler konuyu. Amk bu saatten sonra ciddi bir şey de konuşamayız burada. Nerede embesil sürüsü var gelir beni bulur zaten. yok lan tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 barbu said: arkadaşlar her alakasız şeyde adama laf sokmak için kasmayın. Güzel orta gelsin vurun, acımayın. Ama hani şey gibisiniz. Komik ve populer şey olur biter, sonra ona tutunup kendini göstermeye çalışan tipler vardır. Lastik gibi uzatır böyle aynı şeylerle. Onlar olmayın lütfen. Orta gelirse vurun ama kasmayın. Kasınca komik olmuyor. Ve böyle uzattığınızdan, kastığınızdan olaydaki komiklik azalıyor. Gerçekten komik olan bir gol vuruşunun değerini azaltıyorsunuz. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 evet abi kendi konusunda baya dalga geçtik zaten. adamın olduğu her yerde aynı konu açılınca bayıyor ama. birkaç ay önce de grego ve mızrak muhabbeti vardı o da böyle baymıştı. yapmayın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Selam, Konuyu trolleyenlere gece grup dalicam, onceden haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 olm bilim teknik kismi ztn aktif bi klasor degilken, bide tum konulari tek baslik altindami toplicaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 @di onu bu birakta forumun ilk commit ini ne zaman veriyon onu sole sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 neutrino, Black_Hand ve mulgear6 bolumden cok guzel uctular. Kendilerini kutluyoruz. Konuyu da temizlicem birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 konuyu direk kapat lan, boyle konu mu olur asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konu da sacmaymis ya evet. Basliga icerige falan pek dikkat ememisim ama olsun, bilim teknik ile alakasi olmayan 2-3 tip temizledik en azindan. edit : garbage'a atiyorum bunu, haberi kendi basligiyla tekrar acarsa OP daha guzel olur. edit 2: vazgectim, Kaan'in eline dusmemek lazim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar