hellspe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bugun gazetede okudum ben dogru olduguna ınanamıom ama sız bu konuda bısıler bılıosanız yazın[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 zannetmiorum gazetelerin sacmalamasıdır..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hoojdonku gönderip anelkayı alacağı yazıyodu gazatede[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 anelka 5 sene önceki anelka değil ki. olabilir yani bence[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 5 sene öncesinden daha iyi bi anelka.Bu arada haber kolpa felan değil yöneticler ingiltereye uçtu.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 anelka 11 milyon dolar etmez bence şu an(bonservis bedeli öleymiş)...sabonun dediği gibi eski anelka değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu tip haberlerde italya 1 , türkiye iki numara. gazeteler en ufak bir duyumda haber yapıp , bi ihtimal gerçekleşirsa " aha işte tamtam gazetesi şu şu tarihlerde bildirmişti bu transferi" diye başlık atmak için yapıyolar bu haberleri[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Fener beni de alıyormuş. Gazeteciler acaip uçuyor gerçekçi olmaları lazım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu [Bu mesaj screamer tarafından 07 Ocak 2005 18:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: fizban, 07 Ocak 2005 17:15 tarihinde demiş ki: yalandır. [signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 simdi adamlara haber lazim, dusunduler acaba uefa kupasinda oynamamis tanidik bi isim var mi die. dusunduler dusunduler, manchester city de anelka var. fiyatini ne yazalim bu adam 11 milyon dolar eder tamam fenerde bu parayi verir, bizde satariz gazete, ne de olsa millet olarak sahtekarliga goz yumariz, cok severiz. bu haberin dogru cikmasi, sahtekar olduklarini degistirmez.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yavaş alsın,gelmez Anelka Türkiye'ye[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla hoijdonk u satarlarsa oradan bir 4-5 milyon dolar gelir herhalde... gerçi artık o kadar eder mi bilemiycem... üstünü de tamamlayabilirler bence para var çünkü fenerbahçede... anelkayı biz de düşünüyorduk sene başında ama pahalı geldi bizim yöneticilere vazgeçmişlerdi sonra...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 07 Ocak 2005 18:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Kolpa falan değil 6 aydır görüşmeler sürüyormus. İşallah gelir PVH'nin sakatlıgı 3 ay daha sürücekmiş...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM AAL '05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 6 aydır görüşüyorlarmış lafının kaynağını göster[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 lol screamer gazetelere inanmıyorsun adamın göstereceği kaynak da gazeteden olucak aahha komik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: fortinbras, 07 Ocak 2005 18:28 tarihinde demiş ki: valla hoijdonk u satarlarsa oradan bir 4-5 milyon dolar gelir herhalde... gerçi artık o kadar eder mi bilemiycem... üstünü de tamamlayabilirler bence para var çünkü fenerbahçede... anelkayı biz de düşünüyorduk sene başında ama pahalı geldi bizim yöneticilere vazgeçmişlerdi sonra... evet söleşmesi karşılıklı olarak fesh (pardon pes :) ) edilirse 1-2 milyon dolar tasarruf edilir bu arada hoijdonktan 4-5 dolar bonservis gelir demen hakkında diycek bişey bulamıyorum. [Bu mesaj forgiver tarafından 07 Ocak 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 kaynak fotomaç'tır abi ben söyliyeyim.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 fotomaç ki ronaldo'nun fenarbahçe başkanına "Başkanım beni alın" dediğiyle ilgili bir haber yazabilmiş bi gazete.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 fotomaç ya :) bu arada ne bileyim van hoijdonk iyi topçu ama tabi yaşlandı etmez o kadar 1-2 milyon dolar belki eder...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ronaldo : "baskanim feneri alicam" olmasin o heh[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu spor gazeteleri traj attırmak için yapılmadık bomba transfer bırakmıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Adam Premier Lig gibi harika bi yeri bırakıcak Manchester City gibi bir takımı bırakıp fenerimi gelicek ROFL! :D[signature][hline]Open your eyes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence haber kolpa[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 çarşamba günkü fotomaçta ümit karan için ingilteredeki 3 takımla görüşmede yazıyordu :) 1 tane yetmiyo sanki[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bu fotomaçta nası bi gazete ya gerçi tüm spor gazeteleri öyle tüm dediğim bide Fanatik[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar