Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Pozisyonu koysaniza bi cok merak ettim. apple siddetle savunduguna gore penaltiyla alakasi yoktur kesin sfds..
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 ofsayt mı? zencinin kafasına çarpmış. kasımpaşanın penaltısı verilmedi.
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Nerdeyse bir golu daha yiyorlardı herifin. ilk devre de bir tane ofsayt calmıslardı degildi neyse ayımac attı yine.
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Sabri ve olcan beklerini pic etti resmen hic bir kosularına pas atmıyorlar. iceri donup donup top kaybediyorlar. Linnese 1 pas cıkardılar tum mac boyunca herif alda at diye top verdi ama umuta verdi. Abav selcugun golu.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 arkadaş şu takımı biz yenemedik 4lük gs 3 attı adamlara
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 dun de dedigim gibi; jimnastik kulubu 33. haftaya 3+ fark yapmazsa gecmis olsun. galatasaray hedef oldugu surece evinde feslegene cevirir istedigi takimi.
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 TD olaylardan okadar bi haberki oyuncu sakat mı ne durumda falan uyuyor herif bagırıyor. beni cıkart artık diye anca farkediyor.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 arkadaşa ne ikram ettiyseniz ben de istiyorum valequenta said: dun de dedigim gibi; jimnastik kulubu 33. haftaya 3+ fark yapmazsa gecmis olsun. galatasaray hedef oldugu surece evinde feslegene cevirir istedigi takimi.
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 TARIK CAMDAL NEDIR ABI NEYIN FANTAZISI BU
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 genclere sans veriyoruz oha 25 mis tarik, bu adam 2 sene once 19du lan
madcow Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ademin yaptıgı da penaltı. Poldi yine kaliteyi konusturdu
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Sotto said: Pozisyonu koysaniza bi cok merak ettim. apple siddetle savunduguna gore penaltiyla alakasi yoktur kesin sfds.. http://www.ligtv.com.tr/haber/kasimpasanin-penalti-bekledigi-an
Mrlee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 valequenta said: dun de dedigim gibi; jimnastik kulubu 33. haftaya 3+ fark yapmazsa gecmis olsun. galatasaray hedef oldugu surece evinde feslegene cevirir istedigi takimi. melo gitmese bu hafta şampiyonluğumuz ilan etmiştik
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 sampiyonlugu bilmem de fenerbahceyi kesin gecerdiniz..
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 aynı adam galatasaray 5-10 gömlek iyi top oynuyor bütün takımlardan demişti sdsfdsa daha nice failinin yanında pek bişi sayılmaz aslında.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 applev0dka said: Sotto said: Pozisyonu koysaniza bi cok merak ettim. apple siddetle savunduguna gore penaltiyla alakasi yoktur kesin sfds.. http://www.ligtv.com.tr/haber/kasimpasanin-penalti-bekledigi-an asfasdasdafa arkadan müdahale yoksa koray nasıl düşmüş ulan yine saraya mı çıktı bunlar naptı, geçen sene de emenikeyi böyle düşürmüşlerdi kırmızı kart penaltı çıkmamıştı daha maçın 5. dakikasında.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Bence alakasi yok. Su her temas aldiginda kendini yere atan adamlara taviz vermeyi birakin artik. Bu temaslar sahanin her yerinde oluyor her pozisyonda yere atsalar mac faulden gecilmez.
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 abi adamın topa vurmasını engellemiş istemsiz de olsa, kırmızısını bilmem de net penaltı bence.
bonuSimo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 bizim maçta escudenin burağa yaptığının aynısı. o penaltıysa buda penaltı.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Sotto said: Bence alakasi yok. Su her temas aldiginda kendini yere atan adamlara taviz vermeyi birakin artik. Bu temaslar sahanin her yerinde oluyor her pozisyonda yere atsalar mac faulden gecilmez. pozisyonda canını yakacak HİÇ ama HİÇ bir şey yokken, kendini yere atıp bi de kıvranmış mal, en nefret ettiğim oyuncu tipi. ama öte yandan da net. kaleci ile karşı karşıya, adamın ayağına vurup/dokunup vuruş yapmasını engelliyorsu. hani penaltının tanımına daha cuk oturan bi pozisyon yok herhalde.
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 pozisyon penalti tartisacak bir sey yok. hakemler galatasarayi koruyor sampyionluk potasinda tutmaya calisiyorlar yoksa ligtv nasil para kazansin.
Öne çıkan mesajlar