madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Su carole yedek oturuyor mesela takımda.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 o da sakatlandi. antreman filan da yapilmiyo galiba.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Bu arada olcan the great in pozisyonunu da izledik asdf. Onlar Hamzanın halt yemesi. Sene basında hic yukleme yapmadı takıma. gec baslandı az mac yapıldı.
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 denayer giriyo AJAJHAOHJP:RTJNTF:EHJNM
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Umut'un sut cekmedigi kacıncı mac oldu acaba
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Tamam eldeki kadro kötü de, kötü kadroyu bile bu kadar kötü dizilimli kullanmak bu kadar kötü tercih yapmak yetenek ister. Çok kötü bir t.direktör bile olsan kazara 1-2 tane iyi karar alırsın, bu kadar istikrarlı şekilde sürekli kötü kadro dizilimi sürülemez sahaya.
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 insallah ligden dusersiniz. denizli de bizi ince ince dogradilar diye adamlik kasar kendi kendine. futbol adami diye alinan td ye bak
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 bu sezon tamam gitti artık. bana göre mustafa hocayla sezon sonuna kadar devam edilip sezon sonunda kesinlikle yollar ayrılmalı. belki de kendi istifa eder zamanla görücez. bu gidişle ilk 4 zor.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Bu gs Beşiktaş, fener maçlarında ne yapacak?
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Bu sezon bitti gitti diye bir laf yok avrupaya gidecek bir sırada bitirmek zorundayızki ceza gelirse(gelince) bir senede cekip bitirelim. Denizli istifa etmez. Emeklilik parası pesinde o.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Melo gitsin Burak ölsün Hamza kovulsun diyenler orgazm sigaraları yakıldı mı?
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 madcow said: Bu sezon bitti gitti diye bir laf yok avrupaya gidecek bir sırada bitirmek zorundayızki ceza gelirse(gelince) bir senede cekip bitirelim. Denizli istifa etmez. Emeklilik parası pesinde o. dogru, denizli ahlakli bir adam olsa trabzon macindan sonra gorurduk zaten aciklamalarini. yasli kurt, para pesinde sadece.
h2s Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 @madcov şu futbolla 3 ve 4. sıradan da ümidim yok. konya başakşehir geldi geçti. futbolcuların para hariç hiçbirşey umurlarında değil isteksiz, mücadelesiz bi takım. şu futbolla bu sezon gitti başka bi açıklaması yok. mustafa denizli ile yönetim bi şekilde bir araya gelip karşılıklı yollar ayrılmalı. doğru para için istifa etmez gittiği yere kadar gider.
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Beyler maçı seyrettim, bu kadar ruhsuz oynayamaz bir takım. Çok büyük problemler var sanırım takım içinde, kimse koşmak bile istemiyor. Teknik direktör değişikliği falan bir işe yaramaz bu takımı komple sıfırlamak lazım.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Ergen ataman nerde ya sezon basında atıp tutuyordu?? Zaaaaaa
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 futbol subesini tamamen kovmalari lazim.
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Su futbolla 8. bile zor bitiririz zaten. Ama kasti olarak takımı baltalamaya calısmayan random bir TD + U21 den random bir forvetle ilk 4te bitirebiliriz gayet. Dusundukce gulesim geliyor adam Linnesi cıkarıp Carole u koydu mac basından beri 1 tane bile dogru pası olmayan olcan yerine.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 sostizm said: Melo gitsin Burak ölsün Hamza kovulsun diyenler orgazm sigaraları yakıldı mı? Hamza gitsin diyordum bir tek, hala da gitmesi doğru diyorum. Denizli yerine Hamza da olsa daha iyi olmayacaktı durum. Yerine Denizli gelsin demiyordum zaten. Şu an kötü durumda kötü kadro kadar hala Hamza'nın saçmalıklarının da etkisi var. Takıma yüklenme yaptırmaması, Bilal ısrarıyla diğer oyuncuları köreltmesi, Sneijder önünde Bilal oynatması, Sabri yeter deyip bek aldırmaması, Umut'u savunması... İbrahimoviç dalgası sürerken "Başka forvet alsak Burak nerede oynayacak?" demiş bir adam Hamza.
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 sostizm said: Melo gitsin Burak ölsün Hamza kovulsun diyenler orgazm sigaraları yakıldı mı? Bi saniye bi saniye... "Bu takım kötü oynuyor. Geçen sene de kötü oynuyordu. Balına şampiyon olduk. Takımın elden geçirilmesi lazım" diyenler suçlu yani?
madcow Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Son 4 senenin toplamında verdigimizden fazla sakat verdik 1 sezon bitmeden sanırım. Hamza'nın ne kadar kotu bir TD oldugunu bu gostermiyorsa ne gosterir bilemedim. Ama 'Cenk Effect' de olabilir tabi bu sakatlar.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Ne anlatıyor mustafa Denizli anlayan var mı :D istifa etçek galiba ama karman çorman bişiler anlatıyor anlayamıyorum
Öne çıkan mesajlar