Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 5 stoper fsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 trabzonun mustafa yumlusu da nasıl bir kazmadır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Tamam bunu da sen kullan diye duran top organizasyon umu olur ya ahaushaduhasf Topu umuta atmamak icin ozel bir caba var sahada. Selcuk bombos oldugunu gordu dondu sola bıraktı yine de aushdaushf. Sut cekmedi demesinler diye attıgı suta bak senin allah belanı versin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 olan 2 penaltıyı vermeyip,olmayan penaltıyı vererek sıvadı hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 DAHA HIZLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Dışarıdaydım, eve gelir gelmez maçı açayım dedim. Devre arasıydı. O arada ne var ne yok bi nete bakayım dedim, Sneijder yedekmiş onu öğrendim, kapattım maçı. Dizi mizi izleyeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Galatasaray'ın kıskançlığı sınır tanımıyor. Biz RVP yedekten oyuna alıyoruz diye Şnaideri yedekten oyuna alacaklar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 A2 den random bir forveti oynatmak cok mu zor ya su umut yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 adam bogazladi olcani asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Oha Umut ya. Dokunsa yana azcik yani. Olacak is degil nasi bir adam bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ABİ BU NE YA UMUT NEDIR YA. Topu vurdugu yere bak herif gol olmayacak tek acıya vuruyo gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 zuaha olcanı öldürecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Hayatim boyunca TD lerin (ko cogu yapiyor bunu) devre arasi yerine 50-55.dk da zaten sokacagi adami almasini hic anlamadim. Nedir mantigi biri aciklasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 erkanoviç de yoruldu heralde ya. saçmalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Sotto said: Hayatim boyunca TD lerin (ko cogu yapiyor bunu) devre arasi yerine 50-55.dk da zaten sokacagi adami almasini hic anlamadim. Nedir mantigi biri aciklasin.. onun mantığını açıklarsak sen de teknik direktör olursun. o yüzden bu sır bizimle mezara gidecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Umut'un her pozisyonda yanlıs yerde olması inanılmaz ya her orta da yanlıs yerde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Bu TS li futbolcularin tipi ne ya oyle. Aykut Demir filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 off aylar sonra maç izliyorum. eyyam is coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 hakem maçı skti evin ana sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 olm çok iyi lan ahahah adam topa vurmuş mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Yazık olmus. Mal gibi hakemle tartısıp hakemden kart almamanın onemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 özere yazık etti hakem :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 abi adamlar mal da, haksız kart yani. maçı gsye vermeye zorluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Kirmizi palavra, penalti palavra. Bi de TS nin penaltisini vermemis galiba onu gormedim. Kotu hakem is kotu direk. Hani GS'ye eyyam yapacak bi durum da yok da adam Ozer i atmaya kafaya koymus gibi sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 ilk yarıyı da izleyemedim de sanırım penaltı olan pozisyona devam diyip olmayan pozisyonda penaltı vermiş. hala penis gibi hakemlerimiz geçen aylar bir şey değiştirmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar