Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Cons

Öne çıkan mesajlar

kardeş 2.5'unu 3'ünü 5'ini de ben mi düşüneyim? adam akıllı kulüp yönetip adam akıllı transfer yapsınlar.sözleşmesi biten adam yaş 30 ve 2.5m.abartmıyorum şu an melo 3 tane donk eder. adam takımı gaza getiriyor, ateşliyor bişeler yapıyordu, sattılar adamı takımın gtü başı dağıldı daha da toparlanamadı.yedekte oturur donk en kötü dert etme.
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş bende diyorum ki melo olayı çıktığında donk çoktan alınmıştı.Melo olayı yeni birşey.Beleş yada paralı gelsin fark etmez, melo nasıl bu takımda en iyi performans gösteren oyuncu olduysa gelirse yine gösterir.zaten melo olsaydı zamanında donk'u almazlardı diye düşünüorum.Şarapçılar en azından bunu görebilirlerdi öyle umuyorum.o yüzden kardeş melo>donk. gerçi daha adamı görmeden yorum yapmak ne kadar doğru o da meçhul.Neyse oynasın 1 2 maç görelim donk'u.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

kayserili said:

barnacle said:

donka 2,5 mio vermek aptallık

Peki Kweuke ye 2m +1 futbolcu vermek?
Bu sabah okudum anlaşma bitmeye hazırmış. İmzalar bekleniyormuş.
Umarım yalandır ya. Yoksa bu son 2 hamle yüzünden, özbek bros bakkalı kapatana kadar arsenal maçlarını beklicem hsonu =(

Ucuza bile almış olurlar. Kweuke 10 numara adam ki GS de deli iş yapar.

edit:

Sıkıntı GS sattığı kadar harcama yapabiliyor bizim gibi. Balance ne GS de bilmiyorum ama Donk'a 2.5 verilecekse yazdan kar edilmiş bir rakam yok diye hatırlıyorum. Biri satılacak demektir Kweuke içinde +2 milyon euro verilecekse.

Ya fenerlisin ya bjk li yazıcaktım.
Edit gelmiş ama zaten rengini belli etmişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

sabri bu adamın da formasını elinden alırsa dalgayı bırakıp saygı duymaya başlanabilir sanırım sdsfa

Daha yeni başyacaklar yani. Bu adamın forması saygı çıtasının dayandığı yer. Tarihin en çok Türk Milli futbol formasını giymesi falan saygıyı haketmedi, 412 kere GS forması giydi mesela...

hımpfff bir gün saygı duyulabileceği umudu bile genç futbolcular için umut var mesajı verir umarım. GS sporcusu olmak zor arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

applev0dka said:

sabri bu adamın da formasını elinden alırsa dalgayı bırakıp saygı duymaya başlanabilir sanırım sdsfa

Daha yeni başyacaklar yani. Bu adamın forması saygı çıtasının dayandığı yer. Tarihin en çok Türk Milli futbol formasını giymesi falan saygıyı haketmedi, 412 kere GS forması giydi mesela...

hımpfff bir gün saygı duyulabileceği umudu bile genç futbolcular için umut var mesajı verir umarım. GS sporcusu olmak zor arkadaş.

yoklukta gideri var futbolcusu oldu her zaman.
ne milli takımda ne gs'de eşsiz yetenekleri,süper oyun zekası yüzünden oynamadı.

yıllarca bu ülkenin bek yetiştirememesinin ekmeğini yedi. 5milyor verdiğiniz bek orta açmayı bilmiyor, tabiki sabri oynayacak doğal yani.

e yabancı kuralı gibi bir nane varken 5 yabancı hakkınının birini bek'e harcamak lüks, zaten kalede yabancı oynatan bir takımsan. yabancı kuralı en basından olsa sabri adını duymamıs olurduk, öyle bahsettiğin kadar efsane bir futbolcu değil yani, şartlar onu buraya getirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen applevodkanin dedigi gibi. Rakamlar cok fazla sey ifade etmiyor acikcasi.

Ama su var Sabri'nin yapabilecekleri belli ve az cok adam ayni cizgide gitti hep. Ekstra seyler beklemiyorsun zaten, sicip sivadigi zamanlar icin de hazirliksin. Oyle garip bi durum...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...