h2s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kardeş 2.5'unu 3'ünü 5'ini de ben mi düşüneyim? adam akıllı kulüp yönetip adam akıllı transfer yapsınlar.sözleşmesi biten adam yaş 30 ve 2.5m.abartmıyorum şu an melo 3 tane donk eder. adam takımı gaza getiriyor, ateşliyor bişeler yapıyordu, sattılar adamı takımın gtü başı dağıldı daha da toparlanamadı.yedekte oturur donk en kötü dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 lan melo ihtimali varken donk'a 2.5m vermek ne? o yüzden diyorum ki; melo'nun gelme ihtimali yok. gelirse de beleşe gelmesi lazım, yoksa oluru yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kardeş bende diyorum ki melo olayı çıktığında donk çoktan alınmıştı.Melo olayı yeni birşey.Beleş yada paralı gelsin fark etmez, melo nasıl bu takımda en iyi performans gösteren oyuncu olduysa gelirse yine gösterir.zaten melo olsaydı zamanında donk'u almazlardı diye düşünüorum.Şarapçılar en azından bunu görebilirlerdi öyle umuyorum.o yüzden kardeş melo>donk. gerçi daha adamı görmeden yorum yapmak ne kadar doğru o da meçhul.Neyse oynasın 1 2 maç görelim donk'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 donk'u aldıktan somra melo falan yok hacı onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Olm sakin olun zaten adamlar sene sonu satıyor Meloyu, duruma göre o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Inter de banko oynamiyor muydu ya Melo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Melo haberi nerede var ? Adam Inter'den gitse de, TR'ye dönmez. Çocukları büyüdüğü, okul yaşına geldiği için gittiği söyleniyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 transfer listesine konmuş melo bizim basında hemen atladı tabi gs alıcak diye :) italyanlar bizim gibi değil tabi derbi maçında öyle hayvanlık yaparsan affetmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Menajer'i açıklama yapmış öyle birşey yok diye.Takımda mutlu vs.Gelmesini isterdim bu takımı başka kimse ateşleyemez..Donk'la devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 DarKRideR said: kayserili said: barnacle said: donka 2,5 mio vermek aptallık Peki Kweuke ye 2m +1 futbolcu vermek? Bu sabah okudum anlaşma bitmeye hazırmış. İmzalar bekleniyormuş. Umarım yalandır ya. Yoksa bu son 2 hamle yüzünden, özbek bros bakkalı kapatana kadar arsenal maçlarını beklicem hsonu =( Ucuza bile almış olurlar. Kweuke 10 numara adam ki GS de deli iş yapar. edit: Sıkıntı GS sattığı kadar harcama yapabiliyor bizim gibi. Balance ne GS de bilmiyorum ama Donk'a 2.5 verilecekse yazdan kar edilmiş bir rakam yok diye hatırlıyorum. Biri satılacak demektir Kweuke içinde +2 milyon euro verilecekse. Ya fenerlisin ya bjk li yazıcaktım. Edit gelmiş ama zaten rengini belli etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ya fenerlisin ya bjkli diyerek ırkçılık yapma lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Beynini kullanmayarak beni üzme lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 ooo hakaret alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Hakaret değil ama anlamamış olman şaşkınlık yaratmadı bende açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sen de ilk mesajdaki inceyi anlamadın ben yüzüne vuruyormuyum hic ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Ayrıca nolur konuyu derail etmesin fakir bjk ve pis fb taraftarı. Pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 linnes büyük ölçüde bitmiş.nedir nasıldır bilmiyorum ama bjk baya uğraşmıştı almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sabri bu adamın da formasını elinden alırsa dalgayı bırakıp saygı duymaya başlanabilir sanırım sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 linnes i biz alamayız ya onun taliplisi coktu en son. fm shortlistindeki herkesi yazıyolar gibi bunu da yazmıslar gibi geliyor bana. ama gelirse cok iyi transfer fenerbahce macında cok iyi oynamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Sinan attı yine. cok da guzel attı. tabiki mac karsıyakya karsı ama donk tıkır tıkır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 applev0dka said: sabri bu adamın da formasını elinden alırsa dalgayı bırakıp saygı duymaya başlanabilir sanırım sdsfa Daha yeni başyacaklar yani. Bu adamın forması saygı çıtasının dayandığı yer. Tarihin en çok Türk Milli futbol formasını giymesi falan saygıyı haketmedi, 412 kere GS forması giydi mesela... hımpfff bir gün saygı duyulabileceği umudu bile genç futbolcular için umut var mesajı verir umarım. GS sporcusu olmak zor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 OHAHAHA bilal acayip attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 sostizm said: applev0dka said: sabri bu adamın da formasını elinden alırsa dalgayı bırakıp saygı duymaya başlanabilir sanırım sdsfa Daha yeni başyacaklar yani. Bu adamın forması saygı çıtasının dayandığı yer. Tarihin en çok Türk Milli futbol formasını giymesi falan saygıyı haketmedi, 412 kere GS forması giydi mesela... hımpfff bir gün saygı duyulabileceği umudu bile genç futbolcular için umut var mesajı verir umarım. GS sporcusu olmak zor arkadaş. yoklukta gideri var futbolcusu oldu her zaman. ne milli takımda ne gs'de eşsiz yetenekleri,süper oyun zekası yüzünden oynamadı. yıllarca bu ülkenin bek yetiştirememesinin ekmeğini yedi. 5milyor verdiğiniz bek orta açmayı bilmiyor, tabiki sabri oynayacak doğal yani. e yabancı kuralı gibi bir nane varken 5 yabancı hakkınının birini bek'e harcamak lüks, zaten kalede yabancı oynatan bir takımsan. yabancı kuralı en basından olsa sabri adını duymamıs olurduk, öyle bahsettiğin kadar efsane bir futbolcu değil yani, şartlar onu buraya getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Tarık direk cope ya. Sunu bile orta acamayan oyuncu mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Aynen applevodkanin dedigi gibi. Rakamlar cok fazla sey ifade etmiyor acikcasi. Ama su var Sabri'nin yapabilecekleri belli ve az cok adam ayni cizgide gitti hep. Ekstra seyler beklemiyorsun zaten, sicip sivadigi zamanlar icin de hazirliksin. Oyle garip bi durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar