Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Değil. Gelsin bizim tesislerde çıksın lan ayıptır. Altyapıdaki çocuklar ile bi senedir arkadaş zaten, üç beş birşey öğretsin, hiç olmadı komiklikler şakalar yapsın, o konuda iyiydi :)

AMK said:

Galatasaray’da tıpkı Ajax ve Arsenal gibi bir model yaratmayı düşünen Özbek’e göre, zaten finansal açıdan UEFA kriterlerine uyma sıkıntısından kurtulmanın da uzun vadedeki tek yolu buydu.

Haber linki

Abi bu çirkin adamı iyi gösteren çok haber çıkıyor. Fanatik, AMK'da falan sürekli onun perspektifinden haberler okuyorum. Adamın hiç birşey yapma kapasitesi olmadığı için, basını kendine bağlamayı başarmış olduğunu düşünmüyorum pek. Rakipler mi gazlıyor acaba, Özbek hiç gitmesin diye :D
Mesaj tarihi:
semih ne saçmalamış öyle ya.severdim kendisini ama yakıştıramadım ona.bizdeki yerlilerin bu yabancı düşmanlığı nedir anlamış değilim

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/144420/gulduren-grosskreutz-yorumu
Mesaj tarihi:
Yalnız Semih haklı.
Ne demek la ailemi özledim.
Lol. Çağır gelsinler. İstanbul Almanyanın tarihinde, geleceğinde sahip olduğu, olabileceği her yerden daha iyi. Bi defa güneş açıyo arkadaş.
Mesaj tarihi:
Grosskreutz hic tatava yapmasın. Gidecekse verilen bonservisin ve maasın aynısını getirir masaya koyar sora nereye gidecekse gider. Ailemi ozledim ne demek lan? Sen kac senelik kontrat yapıyon ne olacagını sanıyordun ki? Bir de kalmıs 1 ay surda top oynamana.
Mesaj tarihi:
Kithnos said:

dreagloth said:

doğru demiş neyi saçma

+1

Neresi saçma hakikaten ?

http://www.ntvspor.net/video-galeri/gulduren-grosskreutz-yorumu

4-5 aydır antreman çıkan takım arkadaşı hakkında
hiç tanımıyormuş gibi konuşması
Mesaj tarihi:
guncel said:

Kithnos said:

dreagloth said:

doğru demiş neyi saçma

+1

Neresi saçma hakikaten ?

http://www.ntvspor.net/video-galeri/gulduren-grosskreutz-yorumu

4-5 aydır antreman çıkan takım arkadaşı hakkında
hiç tanımıyormuş gibi konuşması

Gross'un bahanesi çok saçma olmuş, adam da takılmış işte, kendince şaka yapmış. Büyütecek birşey yok. Takıma katkı verecek diye beklediğin bir takım arkadaşı, 4 ay - yönetim hatası yüzünden tabi, orası ayrı - yatış yapıp, tam sıra oynamaya gelince, anamı babamı özledim ben gideyim diyince, böyle demesi normal bence.
Mesaj tarihi:
Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon olarak imzalanan sözleşmenin, oyuncunun sezon içinde belli maç sayısına ulaşması halinde otomatik olarak uzama opsiyonu karşılıklı varılan mutabakat çerçevesinde iptal edilmiştir.

Altyapıdan yola çıkan, en zor zamanlarda kaptanlık pazubandını taşıyan ve her şart altında Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşan oyuncumuza, sergilediği Galatasaraylılık duruşundan ötürü teşekkür ederiz.

Kendisinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde da bu forma ve arma için elinden gelenin en iyisini yapacağına olan inancımız tamdır.

Saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü

kızılaya bağış yapalım bari
Mesaj tarihi:
Abi Sabri gibi bir adama bu kadar para verdiğinizi bilmiyordum, valla helal. Adamın 1-2 miyon aldığını sanıyordum ben. Oha valla

Hürriyet said:

"Profesyonel futbolcumuz Sabri Sarıoğlu ile şirketimiz arasında 1+1 sezon (son sene opsiyonlu) için sözleşme yenilenmesi konusunda mutabakata varılmıştır (opsiyon şartı futbolcunun 2015-2016 sezonunda 15 resmi müsabakada ilk 11'de oynaması veya 20 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde geçerlilik kazanacaktır). Buna göre 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında (eğer uzatılırsa) futbolcuya her bir sezon için net 4 milyon 800 bin TL sabit transfer ücreti ve net 45 bin TL maç başı ücreti ödenecektir. Ayrıca futbolcunun ilgili sezonlarda 15 resmi müsabakada fiilen oynaması halinde, futbolcuya net 300 bin TL prim ödenir. 30 resmi müsabakada fiilen oynaması durumunda ise futbolcuya net 300 bin TL ekstra prim ödenir."

http://www.hurriyet.com.tr/galatasarayda-sabri-depremi-40022674
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...