Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela Fenerbahçe tribününde tam maç seremonisi eşliğinde açılacak dev bir pankart...

KADIKÖY FİFA LİSANSI DAĞITIM MERKEZİ...
Not: imzalar tamdır,paniğe gerek yok.

lan neler geliyor aklıma cuma cuma.
:D
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Istediğiniz kadar rıdvanı öteki Fenerlileri falan banlayın Kadıköy'de ağzınızı kırmamızı engelleyemezsiniz

rıdvan mı oynayacaktı
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

PO-DOLS-KI...Lİ-SAN-SIN...FI-FA-DA-KAL-MIŞ!!!

diye bağırıp sonra da

ŞAKAAAAA....ŞAKAAAAAA....AHAHAHAHAH

şeklindeki mizansenin Almancasını çevirecek olan vatandaşa ilk fırsatta İstiklal'de bir Arjantin bardak bira benden.

ahhahahahahaahha
Mesaj tarihi:
o deilde iron maiden ne albüm yapmış bea

buradaki sataşmalar eğlendiriyor, hele önemli bi maç sonrası yağan mesaj ve banları izlemek

bunlar kural esnekliğinin avantajları bence, dezavantajı da tam sınır neresi bilememek işte.
Mesaj tarihi:
Tori said:

Liebe said:

Istediğiniz kadar rıdvanı öteki Fenerlileri falan banlayın Kadıköy'de ağzınızı kırmamızı engelleyemezsiniz

rıdvan mı oynayacaktı

Oy oy
Mesaj tarihi:
Zaaa, adam hem beceriksiz, hem yüzsüz

Dursun said:

Özbek’in, “Sırtımızdaki bütün yüklerden kurtulduk. Birçok oyuncu gönderdik. Kısa sürede mali yapı düzeldi. 89 milyon TL tasarruf ettik. Nakit akışı için cebimden 10milyon Dolar koydum. Yönetim gece gündüz çalışıyor. Daha ne yapalım? Bunlar hiç konuşulmuyor. 3 kupa almış futbolcular eleştiriliyor. Sürekli ibrahimovic’le alakalı haberler çıkıyor. Bunlar herkesin konsantrasyonunu bozuyor. Ama ben kolay pes etmem. Bizi eleştirenler utanacak” dediği kaydedildi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...