Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2015 - 2016 Sezonu Genel Tartışma - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
E öyle demişsin ama? Yaptığın 11'e bakınca Podolski'yi çıkartıp onun yerine GroßKreutz'u bekten ileri almışsın, Sabri'yi beke yerleştirmişsin.

Haliyle ilk 11'e baktığında Podolski çıkmış, Sabri girmiş?
Mesaj tarihi:
sayfa sonuna gelmiş mesaj.
olay sabrinin oynayıp poldinin yedek kalması değil, adamın şu anki formsuzluğu ve takım savunmasına sıfır katkı yapması.
sabrinin takım savunmasına katkısı -1, orası ayrı mevzu ama kevin dengeler işte o tarafı.
Mesaj tarihi:
Amaç gol atmak değil yememek zaten :)

Bir de çakılı pozisyon düşünmeyin.

Hızlı atakta Carole ileri çıktıkça Podolski SS pozisyonuna kayar, organize atakta da Sneijder ortaya doğru geçip Hamit kanada yerleşir, Rodriguez bir adım daha ileri Hamit'in boşluğuna kayar.
Mesaj tarihi:
kağıt üzerinde ne güzel görünüyo di mi kadro:P ikinci grafiğe bakıyorum ne güzel kadro diyorum. sonra yedekleriniz aklıma geliyo pis pis sırıtıyorum.

20.maçtan sonra iki sakatlığa bakar düşmeniz. ayrıca o ortasaha o kadroyu taşımaz. gol yememyi geç her maç 4 olur yine. orta sahanız dünyanın en yumusak ortasahası olabilir.

dipnot: rewendor şu hamiti artık unut gözünü seviyim, trollediğini düşünmeye başlıcam :)
Mesaj tarihi:
moriarty said:

kağıt üzerinde ne güzel görünüyo di mi kadro:P ikinci grafiğe bakıyorum ne güzel kadro diyorum. sonra yedekleriniz aklıma geliyo pis pis sırıtıyorum.

20.maçtan sonra iki sakatlığa bakar düşmeniz. ayrıca o ortasaha o kadroyu taşımaz. gol yememyi geç her maç 4 olur yine. orta sahanız dünyanın en yumusak ortasahası olabilir.

dipnot: rewendor şu hamiti artık unut gözünü seviyim, trollediğini düşünmeye başlıcam :)

İşte zaten yedeklere girince Olcan, Sabri, Umut, Çolak falan var, oradan patlıyoruz :)

Ortasahada yumuşak bir Selçuk var. Rodri'yi çok izlemeden yorum yapmak istemiyorum ama fena değil gibi, Hamit de dirençli adam. Çok sıkıntı olmaz o bakımdan. Ama geçen sene yaptığı gibi Sneijder'i ön liberoya çekmeye kalkıp Selçuk'la beraber oynatırsa Hamza, işte o zaman dengelerimiz bozulur :)

Hamit'ten vazgeçmem ben, hele bu kadar dar kadroda hiç vazgeçmem. Bir an önce iyileşmesi şart.
Mesaj tarihi:
o ortasahaya bi tane zenci lazım yoksa cidden her maç 4 geliyo abi ben diyim.

sert tek orta saha gelsin rakipten, rodriguezin burnuna bassın, selçuğun sakallarıyla oynasın, sizin ortasaha direk bırakır maçı.
Mesaj tarihi:
İşte o yüzden Melo'nun yeri doldurulmalıydı mutlaka diyorduk. Hiç olmadı Hakan Balta'dan ön libero izleyecez işte ama bir şekilde sert ortasaha lazım, evet. Yine de yumuşak ortasaha kurgusu eldeki dertlerin en büyüğü değil, ona gelene kadar neler neler var.
Mesaj tarihi:
hemen ilk haftadan kesmez Sabri'yi. kevin sag acik oynar 1-2 hafta, Yasin yedek kalir. Zamanla Sabri'nin performansi dusunce gross sagbek yasin ileri.

Rew'in CL dizilimi de Sneijder'den verim alamamak icin en ideal yer.
Mesaj tarihi:
ya sabri-yasinden birini kesicekse niye yasini kesiyor amk

ucu ucuna gelen şampiyonlukta sabrinin müthiş form tutmuş hali mi daha çok katkı sağladı, yoksa yasinin ligin ikinci yarısında poor mans keita olarak şapkadan çıkması mı

hazırlık kampında ve sonra sezonun ilk maçlarında görünmez vücut çalımı atan sabri mi daha formdaydı, sabri ilerdeyken ondan önce geri koşan ve hiç değilse arada bir rüyasında değil gerçekte adam eksiltebilen yasin mi

geçen sene takımın en ucuz kontratlı oyuncusu öyle çılgın atmayıp olcanla çolakla takım 5 hafta önceden havlu atsaydı görürdüm dengeyi

bari BİRLOnun yerine oynatsın grosskreutzu dasfds
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...