Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 E öyle demişsin ama? Yaptığın 11'e bakınca Podolski'yi çıkartıp onun yerine GroßKreutz'u bekten ileri almışsın, Sabri'yi beke yerleştirmişsin. Haliyle ilk 11'e baktığında Podolski çıkmış, Sabri girmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sayfa sonuna gelmiş mesaj. olay sabrinin oynayıp poldinin yedek kalması değil, adamın şu anki formsuzluğu ve takım savunmasına sıfır katkı yapması. sabrinin takım savunmasına katkısı -1, orası ayrı mevzu ama kevin dengeler işte o tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Kevin dengelerse -1 yerine 0'ı dengelesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/137865/galatasaray-kabuk-degistirdi şahenk yine şovunu yapmış hahah. keşke tl'ye çevirselermiş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 "Cim bom" kuruldugu gunden beri 23980496w45 milyar dolar harcadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Şu durumda eldeki ideal 11 şu şekilde oluyor: Lig için: CL için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 CL de gol atamaz takım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Amaç gol atmak değil yememek zaten :) Bir de çakılı pozisyon düşünmeyin. Hızlı atakta Carole ileri çıktıkça Podolski SS pozisyonuna kayar, organize atakta da Sneijder ortaya doğru geçip Hamit kanada yerleşir, Rodriguez bir adım daha ileri Hamit'in boşluğuna kayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kağıt üzerinde ne güzel görünüyo di mi kadro:P ikinci grafiğe bakıyorum ne güzel kadro diyorum. sonra yedekleriniz aklıma geliyo pis pis sırıtıyorum. 20.maçtan sonra iki sakatlığa bakar düşmeniz. ayrıca o ortasaha o kadroyu taşımaz. gol yememyi geç her maç 4 olur yine. orta sahanız dünyanın en yumusak ortasahası olabilir. dipnot: rewendor şu hamiti artık unut gözünü seviyim, trollediğini düşünmeye başlıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kevin'i sağa koyuyorsunuz sdfdsfds muhtemelen selcuk-kevin falan olcak sabri'yi kesmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 koysa koysa sag kanada koyar, ortada ne isi var lan. yasin, sinan, olcay yok sayildiklari icin sag kanadimiz bos, or umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 moriarty said: kağıt üzerinde ne güzel görünüyo di mi kadro:P ikinci grafiğe bakıyorum ne güzel kadro diyorum. sonra yedekleriniz aklıma geliyo pis pis sırıtıyorum. 20.maçtan sonra iki sakatlığa bakar düşmeniz. ayrıca o ortasaha o kadroyu taşımaz. gol yememyi geç her maç 4 olur yine. orta sahanız dünyanın en yumusak ortasahası olabilir. dipnot: rewendor şu hamiti artık unut gözünü seviyim, trollediğini düşünmeye başlıcam :) İşte zaten yedeklere girince Olcan, Sabri, Umut, Çolak falan var, oradan patlıyoruz :) Ortasahada yumuşak bir Selçuk var. Rodri'yi çok izlemeden yorum yapmak istemiyorum ama fena değil gibi, Hamit de dirençli adam. Çok sıkıntı olmaz o bakımdan. Ama geçen sene yaptığı gibi Sneijder'i ön liberoya çekmeye kalkıp Selçuk'la beraber oynatırsa Hamza, işte o zaman dengelerimiz bozulur :) Hamit'ten vazgeçmem ben, hele bu kadar dar kadroda hiç vazgeçmem. Bir an önce iyileşmesi şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 o ortasahaya bi tane zenci lazım yoksa cidden her maç 4 geliyo abi ben diyim. sert tek orta saha gelsin rakipten, rodriguezin burnuna bassın, selçuğun sakallarıyla oynasın, sizin ortasaha direk bırakır maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 İşte o yüzden Melo'nun yeri doldurulmalıydı mutlaka diyorduk. Hiç olmadı Hakan Balta'dan ön libero izleyecez işte ama bir şekilde sert ortasaha lazım, evet. Yine de yumuşak ortasaha kurgusu eldeki dertlerin en büyüğü değil, ona gelene kadar neler neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Geçen sene ki kek kalıbı akıllandırmamış hala şakalar komiklikler. Lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Şu Lawal'i alsaydık bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hemen ilk haftadan kesmez Sabri'yi. kevin sag acik oynar 1-2 hafta, Yasin yedek kalir. Zamanla Sabri'nin performansi dusunce gross sagbek yasin ileri. Rew'in CL dizilimi de Sneijder'den verim alamamak icin en ideal yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ya sabri-yasinden birini kesicekse niye yasini kesiyor amk ucu ucuna gelen şampiyonlukta sabrinin müthiş form tutmuş hali mi daha çok katkı sağladı, yoksa yasinin ligin ikinci yarısında poor mans keita olarak şapkadan çıkması mı hazırlık kampında ve sonra sezonun ilk maçlarında görünmez vücut çalımı atan sabri mi daha formdaydı, sabri ilerdeyken ondan önce geri koşan ve hiç değilse arada bir rüyasında değil gerçekte adam eksiltebilen yasin mi geçen sene takımın en ucuz kontratlı oyuncusu öyle çılgın atmayıp olcanla çolakla takım 5 hafta önceden havlu atsaydı görürdüm dengeyi bari BİRLOnun yerine oynatsın grosskreutzu dasfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 yasin solda oynuyodu, sagda zorlandi bu sezon oynadigi maclarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 valequenta said: kevin transferinde bi problem yok raad olun. SON DAKİKA - Galatasaray'ın Grosskreutz transferi iptal oldu. FIFA ret verdi. (DHA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 bwahhshaldhgsf;asdg;fadj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 benjani said: valequenta said: kevin transferinde bi problem yok raad olun. SON DAKİKA - Galatasaray'ın Grosskreutz transferi iptal oldu. FIFA ret verdi. (DHA) NTV son dakika haberi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Aahahahahahahahahahahshahahshahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 AKŞDLDNSJD FMCŞEKWBEBGÖFŞNEBWBD CCLSNWBF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 valequenta said: kevin transferinde bi problem yok raad olun. SON DAKİKA: FIFA, Kevin Grosskreutz'un sözleşmesine evrak eksikliği nedeniyle onay vermedi. Z-A-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar