Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Bu elemanin Sabrinin yedegi olacagini biliyosunuz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 olm van persie ve nani'yi tavukları pişirmişemle dansettiricez, tehlikenin farkında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Sezon sonu "fenegh aghlamaaa" olmasin da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 hadi nani tam çingene, ama van persie kuğu gibi lan. adam süzülüyo resmen yürürken bile. bakarken ben bile tahrik oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Esh said: Sezon sonu "fenegh aghlamaaa" olmasin da söylerse sneijder söyler abi, veli kavlak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Onun aksanindan yazdim zaten sdfh Adama yazik oluyo ya cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 adamları lord gibi getirip, bakkalın oğluna benzetip yolluyoruz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Biz şampiyon olmazsak sıkıntı yok da siz olamayınca nolcak onu düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 van persieyi silkerler. http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/79117/Kralice_nin_kugusunu_kesen_Turk_konustu.html?nrgdeihvomwjzpei Olay günü yaşananlar ile ilgili Fidan şöyle konuştu: "O gün bir kuğuyu yaşadığım yere yakın olan Bennett Gölü'nde yakaladım. Keserken bir balıkçı fotoğraflarımı çekti. Fotoğrafımı çektiğini de gördüm. Daha önce de çekmişlerdi. Ardından polis geldi. Çekilen fotoğraflardan beni tanımış. 'Bir kuş kestin mi?' diye sordular. Ben de 'evet' dedim. 'Çok aç olduğun için mi kestin? diye sordular. Ben de 'hayır tadını merak ettim' dedim. Sonra beni tutuklayıp karakola götürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Vanpersiyi pişirmişem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 dursun vizyon dengeoğlu özbek telles i kiraladın ok de melo yu neden sattın cemali de gitti kim geldi nasıl bir transfer politikası cm de bile add manager yapsan zor yani şunları gerçekleştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 meloyu sattin, tellesi niye kiraliyosun olcak o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 burak yilmazlari ikilemisiz, altyapidan stoper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Telles'in kiralanması bence çok sıkıntı değil. Ancak şu plansızlık beni öldürüyor. Melo'nun aylardır gitmesi gerektiğini söylüyoruz zaten adam kafada bitirmiş fakat eh be kardeşim son dk kimseyi alamayacakken mi yapıyorsun. Sanki inadına Bilal'ı oynatcam diye yapılmış. Jose bence bu senenin net en iyi transferi. Adamın sakinliği ve top hakimiyetini görüşünü çok sevdim ben ama işte sıkıntı takım da yedekleyebileceğin birileri yok ki. 1)Orta sahada Selçuk, Jem Paul, Jose, Hamit, Bilal var. Hamit zaten yok. Geriye kalanlardan biri sakatlansa, formu düşse, alternatifin yok. Yedeğin yok. Bilal'ı koyacak oraya, kafada baştan beri o var çünkü. 2)Dzemaili'yi yolladın, tamam kötü oynadı geçen sene ama adamın kapasitesi bu değil, yolladığın takım maaşının sadece 30%'ini ödüyor. Lan mantığı ne bu işin biri bana açıklasın 3)Sağ kanat Yasin, Umut vs. Umut'u koyacak oraya kanser edecek. Olmayan sağ açıktan inat ediyor Umut'la. Resmen inat. Amrabat gayet kalabilirdi burada. 4)Forvette tek Burak, sakatlandığı an Umut oraya geçecek. Umut'un forvet olduğu maçlara bakalım GS kaç gol atmış kaç puan toplamış. 5)Sağ bek Grosskeutz umarım sakatlandığından dolayı patlamaz. Bence formundaysa disipliniyle oyun bilgisiyle iyi iş yapar. Ama durumunu gerçekten bilmiyorum. İyi transfer diye umut ediyorum. 6)Yine; madem Melo gidecekti kardeşim aylardır niye adam aramıyorsun. Olacak iş değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Aziz yildirim 15 yilda 75 gs sampiyonlugu gorunce en son care gs'nin basina kendi adamini getirtmis. Baska aciklamasi olamaz. Yazik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Gross sağ açık oynatacak Hamza görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=yRGVGsI9r44&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ontivivi de gitmiş. http://www.sporx.com/galatasaray-ontiveroyu-da-gonderdi-SXHBQ486984SXQ Bu arada West Brom dan forvet Ideye ile görüşüyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ismini söyleyemediğim alman bi bok yapamaz. transferin son günü aldığımız hangi adam iş yapmış şu güne kadar? oyuncuları üç kuruş derdine sat sonra panikle yerini doldurmaya kas. kewell'e stoper oynatan, 2. uefa'yı alma şansını red eden başkanlar gördü bu göz yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ahah video cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 rosroys iş yapar da dortmund neden bıraktı onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 gs bildigin intihar etmiş son gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ideye Olympiakos'a gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 souldarkorn said: Ontivivi de gitmiş. http://www.sporx.com/galatasaray-ontiveroyu-da-gonderdi-SXHBQ486984SXQ Bu arada West Brom dan forvet Ideye ile görüşüyormuşuz. abi bu maaşını ödeyip kiralama yabancı kontenjanına yer için oluyordu. şimdi neden maaşını ödeyip kiralamışız ki. jkhjhlgjmfgh kgjllhkhjklu'da mı pişecek bu adam, voleybol topundan amblem yapmışlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Ya yemin ederim umut yerine şu çocuk oynasa daha iyiydi... Ooooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar