sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 16 milyona van persie geldi işte komşuya onu izliyeceğiz. Akıl dolu 7-8 pas 10-12 de gol belki görür belki göremeyiz. Burak min 16-17 gol 5-6 asistle oynayacak. Estetik olarak RVP'nin yanına bile yaklaşamayacak ama izleyin görün. Neyseee boş muhabbetler bunlar. Bu GS terihinin en başarılı kadrolarından biri Burak da o ekibin golcüsü. Budur. Bu gitsin aynisinin adı başkası gelsin demek de uzun cevap hak etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Burak sakatlanmazsa gol kralliginda en guclu adaylardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 bence bir burak 100 bin tane fernandaoyu yok eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Yonetici kendini banlamak icin hakli nedenler yaratiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Zegna said: bence bir burak 100 bin tane fernandaoyu yok eder. Penaltıcınız fernandao mu olacak? Aksi halde ben bu iddiaya girerim, Burak Ferdiden daha çok gol atacak bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Alinti G.Saray'da kaldığı için mutlu olduğu ve camianın evi olduğunu Özbek'e söyleyen Melo'nun, "Bu sezon benim için 3 milyon euro'luk bonservis bedeli ödemeyen takımları oynayacağım futbolla pişman edeceğim. Bu sezon benim için onur sezonu olacak" dediği öğrenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Seneye gidecem diyo yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 "Ben aslinda fotomac yazariyim. Cukum falan var benim" diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Bak hala gitme mesajlari ya. Bu adam gidecek mi gitmetecek mi stresi mi yasayacagiz her sene biz. Gerci bu saatten sonra yaslanmis meloyu almaz avrupa takimlari. Biz meloya , melo bize muhtac np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 "Bu sezon benim için 3 milyon euro'luk bonservis bedeli ödemeyen takımları oynayacağım futbolla pişman edeceğim. Bu sezon benim için onur sezonu olacak" Bu ifadede nasıl gitme mesajı okudunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Benim için parayı vermeyen takımları pişman edeceğim ve seneye kendimi aldıracağım der gibi bi anlam düşündüm ama iddialı değilim. Çokta önemli değil. Bu saatten sonra bu parayı Melo ya veren olmaz tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 hangi onur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 ben burak yerine niasse'ye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Niasse kimse gitmeden gelse fazlalık mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Red said: ben burak yerine niasse'ye razıyım. ÇOK pişman olursun, ben diyim. Beş yılda 34 gol atmış sadece (Ouakam diye bir takım) Brann kiralık gol yok sonra Hoop Türkiyeye gelmiş. Akhisar formasıyla 40 maç 15 gol L.Moskova 8 gol 2012'de sengal U23 milli takımına girmiş 5 maç 0 gol daha önce U21 takımında 25 maç 6 gol. HİÇ senegal A Milli formayı giyememiş. Bu adam Buraktan daha iyidir dersen bunun tek anlamı mesnetsiz nefrettir be Red kardeşim. Burağın yanına iyi forvet gelsin - anlarım Burak gitsin daha iyisi gelsin - gene anlarım ama Red said: ben burak yerine niasse'ye razıyım. bunu anlamam be kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 İstatistiklere bakacaksak ucuza transfer olarak Luca Toni bile gelebilir 1 seneliğine. 38 yaşında, son iki sezon istatistiklerine baktığımızda sadece lig maçlarındaki Seria A performansı: 13/14 - 20 gol 11 asist 14/15 - 22 gol 3 asist Kupada da her iki sezonda da birer golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Yappma be Rew istatistiğe bakarak değil bak şöyle anlatayım, Senegal milli takımının yedek forvetleri Musa sow ve Demba Ba. Trabzonlu Dema N'dyo bile girmiş milli takıma bak, süre de alıyor. Betis'te ki N'diaye ile genç milli takımdaymışlar Ndiaye v.b. herkes yürümüş, geliştirmiş kendini, Avrupa kulüplerinde başarılı olmus bizim Niasse şişmiş kalmış, kariyerinin ZİRVESİ Akhisarın forveti olmak, BURAK GİTSİN BU GELSİN diyenler de beni hasta etsin müsadenle. Bu nasıl bir komplekstir abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 sneijder podolski vs ile oynayınca belki o adam da gol kralı olcak. ne bilim adamı tanımıyorum ama en azından top kontrol edebiliyordu ya da sağa sola pas sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Öyle bakınca evet, ama adamı çok izlemediğim için yorum yapamıyorum. Bu arada Luca Toni hakikaten gelsin yahu, 38 falan ama 1M bonservis 1M kendisine versek 2 milyona kapatırız işi en en en pahalı olarak (şu anki maaşı 400k imiş). İki sezondur Serie A gibi ligde Verona gibi dandik takımla 20 gol atan adam Türkiye'de 25'i rahat görür belki 30'u zorlar. Tam güzel pivot santrafor tipi. 1 sene oynar, Podolski'yle Sneijder'le beslenip takımı sırtlar, bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 burak gitisn ibra gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Burak gitsin kimse gelmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Webaslan da taraftarın yüzde 57 si Burak satılsın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 http://www.ntvspor.net/haber/futbol/136574/melo-ile-perde-arkasi ev babasıyım 4 çocuğum var yarım li,tre suyu püskürttüm abv melo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 zenigin malı züğürdün genzini yordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2015 Melo falan dönünce iyi kötü performans gösterir bu kadro. Prandelli dönemi gibi olacağımızı zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar