blindsnake Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Adama çok gereksiz yükleniyorsunuz. Katıksız mal olmalarına rağmen potansiyeli olduğunu düşünen çok insan var ancak gerçekten potansiyeli harcanan birçok insan da var. Anhora'da belki bir dahi değildir ancak en azından mevcut durumdan daha iyi bir yerde olabilecek potansiyele pek ala sahip olabilir. Bu işlerden ben de çok anlamıyorum ama sana tavsiyem şunlar abi: 1- O yukarıda saydığın okullardan birinde okuyorum. Lütfen oradaki insanları gözünde çok büyütme. 2- Senin birinci önceliğin bu kafa yapısından çıkmak olmalı. Her şey çok iyi olmayabilir ama eminim sen şu anda her şeyi olduğundan daha kötü görüyorsundur. Bunun için bence gerçekleştirebileceğin kısa ve basit hedefler koy(okulu daha fazla uzatmamak, mesleğinle alakalı somut bir şeyler ortaya koymak vs.). Bunları gerçekleştirdiğinde açılacağını ve kendini daha iyi tanıyacağını düşünüyorum. Gerisi tabii ki yine sana kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bu ülkede bi bokum olamazsın. net ya gözünü karartıp kendi işini yapacaksın, ya da allahım bu adam nasıl bu parayı kazanıpta bu cahilliği ile patron olabilmiş diye hayret ederek çalışmaya devam edeceksin. ha bi de halen katkı kısmında zerre faydası olmayan bir durum olsada, ÜNİVERSİTE VAR MI YİĞENİM? diyen insan kaynakları ile muhattap olacaksın. o yüzden bitir bi şekilde. en azından kendini izah etme şansın olur, memleketimin şirketleri üni diploması olmayan adama çöp gözü ile bakıyor zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 bu niye konulmamış lan hala? pati çok düştünüz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 @blindsnake Sağolasın düzgün yorumun için. Evet olumsuz durumdan çıkmamın tek yolu, küçük rutinler uygulayıp, bunu alışkanlık haline dönüştürmem ve sonunda da disiplini sağlıyor olmam sanırım tek çıkar yol bu gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 abi bu adam trollse trolleyenin psikolojisi, gerçekse de kafa yapısı vahim dsf adamı hiç tanımıyorum fakat şu konuda tavsiye almak değil yani amacı. biraz kız psikolojisiyle "yea kafaya takma koççum yaparsın sen yeaa" denmesini bkliyor ego boost için sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Başlığı okudum ve anhora dedim Net hit ve crit. Self five. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ona küçük rutinler uygula.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Frantic said: abi bu adam trollse trolleyenin psikolojisi, gerçekse de kafa yapısı vahim dsf adamı hiç tanımıyorum fakat şu konuda tavsiye almak değil yani amacı. biraz kız psikolojisiyle "yea kafaya takma koççum yaparsın sen yeaa" denmesini bkliyor ego boost için sdfs Yok bazen ne yapılması gerektiğini açık zihinle düşünemiyorum, içinde bulunduğum durum nedeniyle. Sesli düşünüp buraya yazıyorum, gelen cevaplarla zihnim açılıyor. bingildak said: Başlığı okudum ve anhora dedim Net hit ve crit. Self five. Bu da böyle eğleniyor işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Hacı adam kişisele kişisel bir başlık açıyor. Bunun nesi bu kadar garip bulunuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Onlar beni sevmiyorlar, başkasını değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blindsnake Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Cık işsizler başka bir şey değil. Yoksa açtığın konular düşünen hemen her insanın aklına gelen şeyler. Hani böyle bir konuyla kimi neyi trolleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 anhora nın title üstüne tıklar ve tamamen okursan insanların verdiği kimi tepkilerin sebebi belki azıcık açığa çıkabilir kafanda blind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Abartma. Sırf hata yapıp dolandırıldık diye her olayı onun üzerinden değerlendiremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 vallahi kusura bakma ama şu an görünen "aramaya inanmadan" direk bulunabilecek örnek o olduğu için verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 HAHAHAHA TITLE A LINK VERMİŞLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Bak ne buldum şlaskdşlask http://forum.paticik.com/read.php?20,7776619,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ahahaha işsiz. Daha güzel bir dünyada yaşamayı herkes ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 isviçreye gidiyorum diye evden çıksan kendini hakkaride böbrek tarafında dikiş izleriyle bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 git bi 31 çek rahatla, yaş 24 daha bi işe girip çalışmamış, okulu bitirmemiş, ne olacağım ben? olmuşsun sen zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Anhora said: Ahahaha işsiz. Daha güzel bir dünyada yaşamayı herkes ister. yok benim işim var. hayal dünyasında yaşayıp sonra insanlara atarlanan sensin. isviçreye gidip kapağı atayım. nasıl? cevap yok ucuza telefon alayım. nasıl? dolandırılarak kuzey avrupada 1.500 usd + çat pat ingilizceyle yaşarım ben http://forum.paticik.com/read.php?23,7739161,page=1 istanbul'a gelsem bana 5 sene garanti verseler yaşarım aslında http://forum.paticik.com/read.php?20,7716089,7716089#msg-7716089 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Ben aramaya üşeniyorum da, senin de nelerin vardır kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 salkdjslakjd malesef bu kadarı yoktur. illa komik şeyler vardır da. burada ciddi ciddi sana anlatılmak istenen, "artık kendini bil, planlarını ona göre yap. hayal dünyası seni bir yere götürmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sen yazilim sektorune girmek istemiyormuydun ? yazilim isinde ha bartindan mezun olmussun ha bogazicinden hic bir farki yok kendini gelistirmene bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 SAP idi o. Sonra Oracle'a döndüm. Gerçi farketmiyor evet de benim anlatmak istediğim farklıydı yine yanlış anlaşıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Senin istedigin hem cam kenari hem sofor mahalli hem de 2.5 liralik koltuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar