Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Farkında olmak bana ne sağlıyor, acıdan başka?

Anhora

Öne çıkan mesajlar

Adama çok gereksiz yükleniyorsunuz.
Katıksız mal olmalarına rağmen potansiyeli olduğunu düşünen çok insan var ancak gerçekten potansiyeli harcanan birçok insan da var.

Anhora'da belki bir dahi değildir ancak en azından mevcut durumdan daha iyi bir yerde olabilecek potansiyele pek ala sahip olabilir.

Bu işlerden ben de çok anlamıyorum ama sana tavsiyem şunlar abi:

1- O yukarıda saydığın okullardan birinde okuyorum. Lütfen oradaki insanları gözünde çok büyütme.

2- Senin birinci önceliğin bu kafa yapısından çıkmak olmalı. Her şey çok iyi olmayabilir ama eminim sen şu anda her şeyi olduğundan daha kötü görüyorsundur. Bunun için bence gerçekleştirebileceğin kısa ve basit hedefler koy(okulu daha fazla uzatmamak, mesleğinle alakalı somut bir şeyler ortaya koymak vs.). Bunları gerçekleştirdiğinde açılacağını ve kendini daha iyi tanıyacağını düşünüyorum. Gerisi tabii ki yine sana kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ülkede bi bokum olamazsın.

net

ya gözünü karartıp kendi işini yapacaksın,

ya da allahım bu adam nasıl bu parayı kazanıpta bu cahilliği ile patron olabilmiş diye hayret ederek çalışmaya devam edeceksin.

ha bi de halen katkı kısmında zerre faydası olmayan bir durum olsada, ÜNİVERSİTE VAR MI YİĞENİM? diyen insan kaynakları ile muhattap olacaksın. o yüzden bitir bi şekilde. en azından kendini izah etme şansın olur, memleketimin şirketleri üni diploması olmayan adama çöp gözü ile bakıyor zira.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

abi bu adam trollse trolleyenin psikolojisi, gerçekse de kafa yapısı vahim dsf

adamı hiç tanımıyorum fakat şu konuda tavsiye almak değil yani amacı. biraz kız psikolojisiyle "yea kafaya takma koççum yaparsın sen yeaa" denmesini bkliyor ego boost için sdfs

Yok bazen ne yapılması gerektiğini açık zihinle düşünemiyorum, içinde bulunduğum durum nedeniyle. Sesli düşünüp buraya yazıyorum, gelen cevaplarla zihnim açılıyor.

bingildak said:

Başlığı okudum ve anhora dedim

Net hit ve crit.

Self five.

Bu da böyle eğleniyor işte sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora said:

Ahahaha işsiz.

Daha güzel bir dünyada yaşamayı herkes ister.

yok benim işim var. hayal dünyasında yaşayıp sonra insanlara atarlanan sensin.

isviçreye gidip kapağı atayım. nasıl? cevap yok
ucuza telefon alayım. nasıl? dolandırılarak

kuzey avrupada 1.500 usd + çat pat ingilizceyle yaşarım ben
http://forum.paticik.com/read.php?23,7739161,page=1

istanbul'a gelsem bana 5 sene garanti verseler yaşarım aslında
http://forum.paticik.com/read.php?20,7716089,7716089#msg-7716089
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...