PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Şöyle ucuz bi şeyler arıyorum. - gpu hiç önemli değil sadece is için kullanılacak, mario bile oynatmasa olur - ağırlık çok çok önemli değil fazla tasinmiycak ama hafif olması artı olur tabi - Windows ve officelik bir ssdsi olsa çok iyi olur, olmadi sshd falan ne bilim - işlemcisi güzel olmalı kriz geçirmek istemiyorum, 8gb ram iyi olur - boyut hakkında çok kararsizim önerilere açığım, metin üzerinde çalışıyorum genelde küçücük olmaması lazım - edit: unutmusum. şarjının iyi gitmesi lazım 1500 civarı bisi bulabilir miyim? Freedos da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Buraya da yazayım Toshiba tecra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 abi 5 bin lira önerdiğin şey ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 macbook air ikinci el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 mac mümkün değil çalıştığım yerin inhouse yazılımı windows istiyor maalesef sıfır olması lazım bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 parallels ile cözersin windowsu, mac iyidir sarjda istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 sıfır lazım çok pahalı imkansız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hem ssd hem 8gb hem de 1500 lira biraz zor gibi ben lenovo g580 kullanıyorum memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 1500 liramı? Ben dolar gibi düşündüm de 1500 liraya bişey kalmadı gibi. aspire e5 falan olur i5 ama üzer baştan söylemesi. Ama 1500$ ise o zaman seçeneğin artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Iki parca yap sen bu alisverisi, su ucunu al: http://www.bimeks.com.tr/urun/144946/acer-aspire-e5-571-37a0-nx-mltey-005-.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/147196/sandisk-120gb-sata3-2-5-ssd-plus.aspx Baska yolu yok dedigini almanin. Alirkan sor ama E5'e SSD takiliyor mu, bazen takilamaz yapiyorlar. E5 uzmez bu arada i3 serisinin son modellerinden alirsan ve sadece ofis programlarini kullanacaksan SSD ile birlikte. Baska seyler gerekiyorsa bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Hadi 2 olsun sizi mi kiricam asfsf. Gerge bi inceleyeyim bakalım oluyor mu öyle. Officeten daha ağır bi şey değil yani kullanacağım diğer yazılım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 ₺2000 altina SSD'li dizustu yok sanirim, boyle yapacaksin SSD istiyorsan. SSD'yi ₺2000'lik modelde de kendin takman daha mantikli zaten, ayni para cikar cebinden, CPU ya da ekran daha iyi olur. SSD de daha iyi olur buyuk ihtimalle. SSD ve ram her zaman harici olarak guncelenmesi gereken seyler dizustulerde, ilk modelde aranmamalari gerek. Ancak Macbook Air gibi guncelenmeyen modellerde bakacaksin satin alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Chromebook icin ofis 365 yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar