Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?22,7657211,page=1 http://forum.paticik.com/read.php?22,8044103 bu iki topikten konunun evveliyatını görebilirsiniz, beş yavrudan biri kaldı, enayiler en güzelini almadı! http://i.imgur.com/alw3taq.jpg çok ama çok tatlı, hem oyuncu hem uysal (hep kucakta uyuyor) bu 2 aylık yavruyu eminim çok seveceksiniz ana babası biraz mendebur ama napalım evlatlarım :D bunu alan aşadı, gerçekten ona imreniyorum cinsiyetini soranlar için, kendisi kostak bir delikanlı http://i.imgur.com/p9k5M1W.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bunun aynısından vardı bende 4-5 yıl önce. fulya civarlarında evden kaçtı azınca :D görünce duygulandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Ben de ilk bunu alırlar demiştim eski konudan bakınca. Sarmanlar inanılmaz güzel kediler hem çok uysallar hem de oyuncu. İnşallah hemen biri sahiplenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 eşiniz dostunuz arkadaşınız varsa kedi isteyen iletin onlara çekinmeyin, twitter, facebook falan da paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Hangi il? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 istanbul / kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 minnoş da gitti, ilgilenen herkese teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 teşekkürler. sağlam çalışma yaptık ama :D hepsi varken çok stresliydim veremicez diye şimdi de bunalıma girdim. üzüldüm hepsi gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 evde ama anası babası var, iki kedim var zaten. üç hem fazla gelecekti hem de diğer ikisinin yediği mama ayrı onları ayır yeniden aşı süreçleri falan, zorlanacaktım. ama bir kedim olsa bir tane bırakırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Biyik said: istanbul / kadıköy Bunun tıpkılarının aynıları hatta 6 tanesi Caddebostan'da dolanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 lan 2.yi almayı düşünüyordum ben de bu ara. kötü olmuş gittiği, baya sevimli piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Holy said: lan 2.yi almayı düşünüyordum ben de bu ara. kötü olmuş gittiği, baya sevimli piç. Benim kapinin onu yavru kedi kayniyor. Sec sec begen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Bu arada konuyu okudum da; sarman, erkek, uysal ve oyuncu? Acaip guldum. Onu biz sarman, erkek, serefsiz, sirret ve arsiz olarak degistirelim. Aksini henuz erkek sarman kedilerde hic gormedim. Uysal gibimsi olani da acikgoz ve arsiz mutlaka cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 baya sevimliymiş ya şerefsiz tipe bak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 tam bir çakal. Kendini sahiplendirmek için poz kesmiş. Alan boku yedi geçmiş olsun. O deri koltukların akoycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 O değil de bizim minnoş koltuğu ve bazayı parçalamak üzereyken eminönüden halat aldık. Masanın bacağına sardık. İlk üç gün aşırı korktu halattan, yanına bile yaklaşamadı. Sonra bi tırmaladı, tırmalayış o tırmalayış. Şimdi evin her yanına halat sarmayı planlıyorum. Bayılıyor kerata. Günde onbeş kez halatı tırmalıyorsa birer kez de bazayı ve koltuğu tırmalıyordur. Herkese tavsiyem, düz bacaklı masa varsa halat sarın bacağına, bırakın kendisi keşfetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 ırkçılık yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 petshoplarda 15 lira. masalara bir sey sarmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 biyik iyi bir pazarlamacı cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Namessar said: petshoplarda 15 lira. masalara bir sey sarmanıza gerek yok. Ben onun tipini hiç sevmiyorum ya. Bi de evim küçük, o yüzden ekstra yer kaplamaması da ekstra bir avantaj masa bacağına sarmanın. Bi de şık da durdu bence ya. Tercih meselesi ama tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar