Utk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Maniac Mansion Day of the Tentacle Full Throttle Monkey island Monkey island le chuck's revenge Curse of the monkey islad Escape from monkey island Broken Sword 1,2 ve 5. (3. ve 4. interactive adventure) Full Throttle Leissure Suit Larry serisi (8 yine interactive) Sanitarium Grim Fandango (Icon Adventure değil ama oynamaya değer.) Longest Journey 1 (2. oyun interactive) Runaway a road adventure runaway the dream of the turtle runaway a twist of fate yesterday the next big thing Machinarium Tamçözümü hiç kullanmadan bitirebildiğim yok ne yazık ki başarılı kurgular,tavsiye edebileceklerim.Sonradan hatırladığım olursa eklerim zaten.Siz de tavsiye ederseniz ben de arşivime yenilerini ekliyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 the book of unwritten tales, esprili iyi bi oyun bi de ek paketi var critter chronicles ayrıca 2. oyunu çıktı sanırım. indigo prophecy var fahrenheit diğer adı. deponia serisi var biraz oynadım bunu bitirmedim ama iyiye benziyor. valiant hearts var çakma adventure bayağı casual oyun ilk tam çözümsüz bitireceğin adventure olabilir, 1 dünya savaşı hakkındaki bilgiler eşsiz. bi de eski oyunlarda postmortem, cyberia falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Rex Nebular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Runaway serisindrki mantikdisi puzzlerlar baska oyunda yok, onlarin walkthrough olmadan bitmesi imkansiz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 bu thread bana oynamam gereken x tane adventure oyunu olduğunu hatırlattı. uyarı notu olsun benim için. en son steamdeki indirimden daedalic packini almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Syberia 1 ve 2 Myst Post Mortem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Icon adventure diyince Sherlock Holmes serileride incelenebilir. Bi kaç oyun baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Şunları oyna, pişman kalmazsın: Indiana Jones And The Fate Of Atlantis, Gemini Rue, I Have No Mouth And I Must Scream, Kentucky Route Zero, Beneath A Steel Sky, To The Moon. Ayrıca Daedalic ve Wadjet Eye oyunlarını öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar