Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Yo ben alayim dedim de babam hayrettin karaca gibi yasadigi icin istemiyo. Haklidir. Bir de google camera cidde 3rd party storage desteklemiyo. Gittim camera v5 e 8 lira verdim. Guzel app ama ne biliim koydu native app in soyle abidik gubidik ugrastirmasi. Google drive cloud guzel mantik ama, hosuma gitti auto upload olayi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Baya saçmalık ya cidden izin vermemesi. Mantıklı hicbir yani yok yani. Bütün custom kameralarda var sonuçta bu imkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Esh said: Yo ben alayim dedim de babam hayrettin karaca gibi yasadigi icin istemiyo. bu arada 2 kez elini opmuslugum var sayin karaca nin cok mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ben de babama bu telefonu almayı düşünüyorum ancak discovery modellerinde kronik sorunlar vardı. şarj soketinin bozulması gibi.. acaba bu telefonda bu tarz kronik sorunlar var mıdır? Bir de general mobile Çin'den getirip kendi markasını mı basıyor önceki telefonlarda yaptığı gibi, yoksa kendi imalatı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Abi sd kart aldigimin ertesi gunu google photos unlimited storage a gecti. Thanks obama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 alırım sd kartı kargola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Kargo parasina degmez ya 30 lira Kalsin telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Esh said: Evet okuduguma gore google in native camera app i sd karta kaydetmeye izin vermiyomus Sonra "neden android?" Diye sormayayim da kim sorsun sdfsd Bi tane kamera app i onerin bari etmiyor evet, ben sd'de farklı klasörler yaptım (notlar/kişisel/iş vs) oraya taşıyorum zaman zaman. direk kameradan hafıza kartına kaydetmek stabilizasyon sıkıntısı yaratabiliyor kaydın türüne göre. standart fotoğrafta çok etkilemiyor da çoklu çekim veya yüksek kalite videoda fark ediyor biraz. o yüzden önce telefona kaydetmeyi tercih etmiş google. 3rd party sürüyle kamera uygulaması var bu arada, samsung'unkini kullanıyorum ben, güzel bence ama google daha hızlı çoğu zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 var mı alan kullanan? memnun musunuz nasıl alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 fena degil tlf tusları ekrana koymuslar yalnız foto cekmek isteyince altta 1 cmlik alan kapkara fln bana sacma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Kamera fv5 cek, o iyi. Ama 8 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bana ne aga ark aldi ucuz android diye mis gibi lumia var bende abidik applere para vermem launchpad iligimi somurdu ama feda olsun o pad lere giden 4,29 lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 babama galaxy a3, anneme galaxy e5 aldık. çok memnunlar ben de beğendim ikisi de güzel bayağı tavsiye ederim. bu telefonu alacaktık ancak geçmişi pek parlak değil diye vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 ara modellere destek kesiliyor 6 ay bile sürmüyor ondan sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 bekle yeni iphone az kaldi sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Bunda hearthstone oynayan var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 cimriye bak hele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar