Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 aga bu nasıl bir entry lvl telefondur sdfsd ayda 30 liraya pedere aldık trcellden. kendisi ayfon 4 le havuza ucunca, ekran entegre falan gitti, yapamadılar vs (gerci ben app le dof mod çalıştırıp recovery yaptım, ilk defa gerge gibi no name recovery appine e para verdim mk). ucuz telefon alalım dedik. lumiaların yenisi henuz gelmemiş eskiler de artık meh oldu. o yuzden androide yoneldim. puştlar nasıl temiz bloatware free alet yapmışlar belli değil. acayip akıcı, üstüne cpu hayvani olmadığı için şarjı falan baya dayanıyo. ilginç yani, bi bakın eger androidciyseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 fakir misin esh patlat bi vertu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 iphone 6 ya 3800 lira para vermek koydu sezon başı. ne yalan söyliyim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 pure android çunkü google yapıyo güncelliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 keşke estetik acıdan da google biraz el atsaymış yakından gidip bakmadım ama resimlerden çok çirkin gözukuyo alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Kenarlari kotu, arka kapak suni deri falan. Onun disinda on taraf komple cam zaten. Bu paraya cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 esh general mobilea kadar düşmüş yazık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Acilarin cocuguyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 4 çekirdek işlemci 2 gb ram entry level mi oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fiyatı entry level ayarında olduğu için öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ark alicam diyordu haber verim de sevinsin samesungdan kurtulcak garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 alet bloatware free değil bildiğin nexus gibi pure android , geçtiğimiz hafta google ile TR'da lansmanının yaptılar android one projesinin TR ayağı. fakat sonuç olarak GM demeden de gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Bende ancak bunu alırım artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2015 adama niye keko keko lumia şakşakçılığı yapıyordun demezler mi... general mobile sorunsuz aletler yapamıyor. ancak fiyat / performans hakikat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Abi adam kullanamiyo iste android zor geliyo. Ama zorliycaz artik. Herneyse Lollipopta fotograflari sd karta kaydetme nasil ayarlaniuo lan? Kamera aplikasyonhnda kayit yeri secme gibi bi ozellik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 valla benim foto app da veri depolamayi secebiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ben androidin yabancisiyim, ayarlar bolumunde degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Evet okuduguma gore google in native camera app i sd karta kaydetmeye izin vermiyomus Sonra "neden android?" Diye sormayayim da kim sorsun sdfsd Bi tane kamera app i onerin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 instagram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 benim telefon sd karta kaydediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Google camera mi abi cektigin app? Bir de lollipop mu kullaniyo alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ben de s3 u dusurdum ekran gitti. Telefon alayim diyorum karar veremedim. Seceneklerden biri de buydu. Alayim lan. Zenfone alicaktim da tr de yok neredeyse. Nexus 5 i de onermiyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Teknosadaki elemanin dedigine gore gmobile urunlerini geri cekiyomus teknosa. Cok sorun yasadik yasiyoruz fln dedi. Zenfone da yok. O yok bu yok ne var lan it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sony e4g.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 hayırsız evlat işte babasına çok görmüş kendi kullandığı telefonu, gitmiş nelerle uğraşıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar