Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pronet Güvenlik ve Alarm Hizmetleri

Lectre

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Bir süredir forumdan uzaktım, geldim 12 yıldır burada olmanın rahatlığı ile bu konuyu açıyorum.

Bazı arkadaşlar biliyor, bir süredir Pronet'de çalışmaktayım, eğer evinizde ya da iş yerinizde herhangi bir güvenlik/alarm sistemi düşünceniz varsa, özellikle Ankara içinde ömlerinizi bekliyorum, Ankara dışında da gerekli yönlendirmeyi sağlayabilirim.

Böyle bir sistem düşünceniz olursa öncelikle gelip ücretsiz bir risk analizi gerçekleştirip size bir fiyat teklifi sunuyorum, sonrasında karar size kalıyor.

Son gelişmeler sonucunda tamamen cep telefonunuzdan interaktif olarak kullanabileceğiniz bir güvenlik sistemi kendileri, detaylarını tabiki anlatacağım ;)

Çok resmi oldu ama idare edin artık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim evin kapısının kilidinin zorlandığı gün zillerin oraya yapıştırılmış bi pronet ilanı gördüm. Tamamen algıda seçicilik, muhtemelen haftalardır oradaydı ama insan bi işkillenmiyo değil sdf

Bu arada evinizde hırsız var diye ev sahibini aramaktan fazlasını yapabiliyor mu pronet?
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

Bizim evin kapısının kilidinin zorlandığı gün zillerin oraya yapıştırılmış bi pronet ilanı gördüm. Tamamen algıda seçicilik, muhtemelen haftalardır oradaydı ama insan bi işkillenmiyo değil sdf

Bu arada evinizde hırsız var diye ev sahibini aramaktan fazlasını yapabiliyor mu pronet?

Kolluk kuvvetlerinin yönlendirmesini yapıyor, sadece hırsızlığa karşı değil yangın gaz kaçağı acil sağlık durumlarına ve evinin dışında da koruyor seni :)

Diğer sorun evet algıda seçicilik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:

polis yollayak mı panpa diye soruyor arayıp
Sosyal ağlarda paylaş

O çok var Lectre ağlayarak kaçarsın :(

En son yaşadığımı anlatıyım madem. Taşınma durumundan dedim iptal ettirecem (klasik atak geldi taahhüt vermişsiniz..eh hatırlamıyorum lanet olsun tamam.) dedim tamam taşınıyorum sökün ve alın cihazlarınızı. Sökeriz, ama alamayız! Niye? Sözleşme bitiminde alabiliriz, hey allam. Başka şehire taşıdım zımbırtıları. Dedim kalan taksitleri kapatma ve sözleşmeden kurtulmak için napıyım? 780 tl para istediler. Siz salakmısınız 4 ay kalmış 50 dolar dan dedim .......... noktalar hayal gücüne kalsın.

Ha bu arada Pronet bizden 50 usd düdüklüyo. Sizin maaşlarıda dolar ödüyorlardır umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Pronet hayatımda aldığım en iyi hizmet olabilir ya. 3 senedir pronet var, diğer evimde de 8 aydır Tepe güvenlik var. 3 sene boyunca pronet’i 1 kere bile ben aramamışımdır, tepeyi her ay 7-8 kere arıyorum Net! Nasıl kakaladılarsa bunu bana “Pronetle aynı aynı, aynı sistem biz daha iyiyiz” bi şirinlikler vs.. çok pis tongaya düştüm.

Tepenin failleri anlatmakla bitmez. Her ay ararlar faturanızı ödemediniz diye “yo ödedim sizde kredi kartım var otomatik ödemede çekiyosunuz ya oradan” diyorum. “Aa pardon bakmadan aramışız “ deyip kapatıyor, yeter be her ay her ay aynı şey olmaz ki. Kapıcı arıyor sizin alarm çalıyor diye, arıyorum tepe güv. alarm çalıyormuş neden aramıyorsunuz diyorum. 2 dk bakıyo sisteme, bekletiyo “hmm yanlış alarm olduğunu anladığımız için aramadık” wtf! nası anladın mk. Neler neler durup dururken haber vermeden eve polis göndermeler, hepsini yazsam buraya chinese wall of text olur.

Biraz pronet virali gibi oldu ama güvenlik önemli ucuza kaçmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

DavidMills said:

O çok var Lectre ağlayarak kaçarsın :(

En son yaşadığımı anlatıyım madem. Taşınma durumundan dedim iptal ettirecem (klasik atak geldi taahhüt vermişsiniz..eh hatırlamıyorum lanet olsun tamam.) dedim tamam taşınıyorum sökün ve alın cihazlarınızı. Sökeriz, ama alamayız! Niye? Sözleşme bitiminde alabiliriz, hey allam. Başka şehire taşıdım zımbırtıları. Dedim kalan taksitleri kapatma ve sözleşmeden kurtulmak için napıyım? 780 tl para istediler. Siz salakmısınız 4 ay kalmış 50 dolar dan dedim .......... noktalar hayal gücüne kalsın.

Ha bu arada Pronet bizden 50 usd düdüklüyo. Sizin maaşlarıda dolar ödüyorlardır umarım.

Sana yapılan aramada bunların bilgisi veriliyor ama David, kabul ettiğinde sistemin montajı yapılıyor, bilmemen üzücü olmuş tabi, hizmet anlamında bir sorun yaşamadın umarım?
Sosyal ağlarda paylaş

bombilo said:

ev için bilemiyorum yukarıda ki yorumlarınız doğrudur ama iş için ankara'da tepe > pronet dahil all.

pronet önce şirketlere gezici mobil araç koysun, ondan sonra belki düşünürüz. öyle telefondan şirket açıldı kapandı demekle şirket güvenliği olmuyo malasef.

Gezici araçlardaki elemanların yetkisi yok müdahale etmeye malesef herhangi bir olaya ya da kişiye, ostimdesin sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Bende de var pro 4-5 aydır, daha sorun yaşamadık. Kapı açılışı, her alarmın vs telefon ve mail le gelmesi güzel, birse app ile kontrol edilebilmesi iyi olmuş.

Ben yaptım o sistemi :p

Takip ediyorum zaten servis kaydın olursa diye :)

İşin kötüsü bilgisayar uçtu benim gelemiyorum csgoya :/

Ne çok mesaj attım ya
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

bombilo said:

ev için bilemiyorum yukarıda ki yorumlarınız doğrudur ama iş için ankara'da tepe > pronet dahil all.

pronet önce şirketlere gezici mobil araç koysun, ondan sonra belki düşünürüz. öyle telefondan şirket açıldı kapandı demekle şirket güvenliği olmuyo malasef.

Gezici araçlardaki elemanların yetkisi yok müdahale etmeye malesef herhangi bir olaya ya da kişiye, ostimdesin sanırım?

müdahele etmesini istiyorum demedim zaten ki pronet hep bu savunmayı yapıyor.

gezici bir aracın alarm anında şirkete gidip sırf kapısı camı penceresi açık mı bir sakatlık var mı diye bakıp, bana telefonda haber verirken bunu iletmesi (ki tepe bunu yapıyor), şirketler için en büyük artı.

gecenin bir vakti kendim gitmek zorunda olmamdan iyidir. zaten bu bilgiye ek olarak güvenlik kameralarımı da kontrol ettiğimde, çoğu yanlış alarm da gitmeme gerek kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte asıl nokta yanlış alarm olup olmaması bence.

Tabi araçların olması ekstra bir güven verebilir fakat araya insan faktörünü sokmadan direk kolluk kuvveti yönlendirmesi gerçekleştiriyoruz, her ikiside farklı açılardan bakıldığında tercih sebebi olabilir :)

Ve çoğu sanayi sitesinin kendi kooparstifinin güvenlikleri alarm farketmeksizin intikal ediyor.

Neyse, iyi günler :)

Sınırlı bir bölgede verilen bir hizmet ile Türkiye genelini kıyaslamak çok doğru değil aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...