dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 elesso said: tüh tam günlük 5 kilo için anlaşma yapacaktım senle sen kardesler avm ? naapcan abi gunluk 5 kg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bu ekmekle güzel tost oluyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sana güvendik ac kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 RamsesII said: Bu ekmekle güzel tost oluyo mu oberlanderle yapmis icine hellim, edam la sucuk koymustum..bildigim hicbir tosta benzememisti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Can çektirdin dana kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ozur dilerim ramses kardes .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 insan ısmarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 evde edam la hellim var da oberlander yok ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Geçenlerde kentkartım var ama fakir değilim diyen arkadaş değil mi bu? 8 tl ye ekmek satarak geçim sağlamaya calışıyor? O değil zehirleyecek milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 sequo tam bir ezik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 imamizer said: kedili pis öğrenci evinden ekmek almam ben. kıl vardır o evin heryerinde. osbirli ellerle dokunulmuştur herşeye. http://static.fjcdn.com/gifs/Legit+axe+throw+seem+legit_0b673c_3616533.gif Bu arada son yaptığım ekmeği dilimlerken bi tane kedi kılı denk geldi o kadar dikkat etmeme rağmen, o yüzden satış meselesini iptal ediyorum dostlar. İsteyenler iletişime geçsin maya yapmayı da ekmek yapmayı da öğreteyim kendi bildiğim yöntemlerle. Ya da internetten araştırıp yapın yani bi şekilde. Kolay iş. Hem lezzetli hem sağlıklı hem doyurucu hem eğlenceli. Win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 tamam satmayı ver direk 1 ekmek veriver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 firindan aldiklarinin icinde kim bilir neler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Vereyim yav nolcak. Yaptığımda haber vereyim uğra taksime denkgelirse. Ama hala beyaz unalamadım haftasonu yoğun iş vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 of bu ekmek satısı olmadı ama forumun sequo sorununa çözüm oldu,arkadasa title verilsin bunun şerefine:fırıncı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Drall said: imamizer said: kedili pis öğrenci evinden ekmek almam ben. kıl vardır o evin heryerinde. osbirli ellerle dokunulmuştur herşeye. http://static.fjcdn.com/gifs/Legit+axe+throw+seem+legit_0b673c_3616533.gif Bu arada son yaptığım ekmeği dilimlerken bi tane kedi kılı denk geldi o kadar dikkat etmeme rağmen, o yüzden satış meselesini iptal ediyorum dostlar. İsteyenler iletişime geçsin maya yapmayı da ekmek yapmayı da öğreteyim kendi bildiğim yöntemlerle. Ya da internetten araştırıp yapın yani bi şekilde. Kolay iş. Hem lezzetli hem sağlıklı hem doyurucu hem eğlenceli. Win-win öyle itliğine yazmıştım ben onu ya. üzüldüm şimdi. adam çok dürüst ve titiz beyler. istanbulda olsam kesin ekmek alırdım senden. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hergele. bedava gönderseler ekmeği kesince içinden haribo çıksa ne yersin ama dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 çikolta falan dese anlayacağım da, adam direk hariboyu ekmeye koydu. gerçek bir goldbären Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 abi sen iyi yapıyon bu işleri, kek mek de yapıyosundur kesin aklıma bi fikir geldi bi ara konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 drall hangi unları kullanıyorsun, nereden alıyorsun unu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Wazzaptan konuşalım yavuzcum Tarabyada bi değirmenci var, evine taş değirmen kurmuş rizeli bi amca. Ondan alıyorum unlarımı. Hacıosman'da inince orman gibin bişeyin olduğu çıkıştan yürüyosun aşağı doğru, karfur var ordan sağa dönüyorsun dümdüz yürüyorsun, orda rizeli değirmenci diye sordun mu gösteriyo teyzeler. Kendime genelde beyaz ve çavdar kullanıyorum, tam buğdayını henüz denemedim oranın. Beyaz unu baya güzel ama çavdarı çavdardan çok tambuğdaya benziyo bence. Tam alman çavdarı değil yani en azından. Tam alman çavdarını birkaç yere ekmek yapıp satan bi arkadaşım bulmuştu bir sefer bir yerden birisi aracılığıyla(gerçekten böyle oldu sdf) sonra o da bi daha bulamadı. Sorarım ama var mı haber diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Drall said: Vereyim yav nolcak. Yaptığımda haber vereyim uğra taksime denkgelirse. Ama hala beyaz unalamadım haftasonu yoğun iş vardı kimyevi aramal üreten firmadaki arkadaşım "abi o beyaz unların içine beyazlasın diye kimyasal madde katıyorlar" dediğinden beri yiyesim gelmiyor unlu bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Drall said: Wazzaptan konuşalım yavuzcum Tarabyada bi değirmenci var, evine taş değirmen kurmuş rizeli bi amca. Ondan alıyorum unlarımı. Hacıosman'da inince orman gibin bişeyin olduğu çıkıştan yürüyosun aşağı doğru, karfur var ordan sağa dönüyorsun dümdüz yürüyorsun, orda rizeli değirmenci diye sordun mu gösteriyo teyzeler. Kendime genelde beyaz ve çavdar kullanıyorum, tam buğdayını henüz denemedim oranın. Beyaz unu baya güzel ama çavdarı çavdardan çok tambuğdaya benziyo bence. Tam alman çavdarı değil yani en azından. Tam alman çavdarını birkaç yere ekmek yapıp satan bi arkadaşım bulmuştu bir sefer bir yerden birisi aracılığıyla(gerçekten böyle oldu sdf) sonra o da bi daha bulamadı. Sorarım ama var mı haber diye şunu sonra okudum ya pardon bu amca onu yapmıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ben de o konuda çok hassasım, önceki sayfalarda yazdım zaten bu un unbleached flour renginde direkt, hafif sarımtırak. Piyasadaki tambuğday unlar da hayvan gibi ilaçlı unların kabuğu soyulmadan öğütülmüş unlar olduğu için kullanmıyordum. Bu adamdan da buğday nasıldır bilemediğimden tambuğday almadım hiç. Bi de halam köyden kendi unundan yolladığında da çok hoşuma gitmemişti tam buğday, mayamı beslemekte kullanmıştım sadece. Bugün yarın gittiğimde de on kilo beyaz alcam zaten, bi bel kilo da tambuğday taşıyacak gücüm olmaz muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi konu ciddiymiş ve op gerçekten ekmek satıyormuş ya lan ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar