Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 script yazacaksın işte cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Dworgian said: ya anlamıyorum. demo hesap normal ortamda normal değişkenlerle sanal parayla işleyen bişey. ne farkı var abi ne demek demoyla olur. demoyla sadece risk alabilirsin çünkü oyuncak para o Yok aynı diyorlarda fark ediyor... masus kazandırtıyorlar aynı değil veriler http://www.youtube.com/watch?v=gDvf-YBs2rs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Peki oanda sitesinde deneyip sonuçları post eder misin canın sıkıldığı bir vakitte. www.oanda.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 bunlar metatrader kullanmıo sanırım ama denerim demo hesabını eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 oanda nın sistemi web based sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 arkadaslar, profesyonelim ben, yazdiklariniz iddia ettikleriniz falan gozlerimi yasartiyor napiyorsunuz abi siz... gidin acilen goldman'a basvurun lutfen, gunde 15% kazaniyorum garanti, diplerden gbp/jpy aliyorum cok klasim falan diye. Yahu napiyorsunuz arkadaslar, bankada calismiyorsaniz, veya bankada calisip size her gun researchlerini ve flow bilgilerini yollamayan birilerini tanimiyorsaniz FX bildigin sizin icin kumardir. Bildigim en tassakli traderlarin her gun para kazanma durumu yok, ki arka planda donen bilgi aktarimi falan tahmin bile edemezsiniz. Barclays, Goldman veya global top 10 bankada falan calismiyorsaniz o biligler elinizde olmayacak ve anca bazen bala gote cizdiginiz direnc cizgilerden falan para kazandiginizi zannedip ilk downswingde oleceksiniz. yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim, akilli olun akilli seyler yapin. Illa da girecekseniz bu ise tek bir olaya odaklanin. Hic bir hazinede kimse hem fixed income, hem IRS, hem FX spot, hem FX forward, hem optoins exotic, greek veya baska birsey traderi falan degil yok oyle bir sey. size tavsiyem, buyuk bankada size bilgi verip kitaplarindaki orderlari bildirecek, 7/24 her merkez bankasi konusmasini ve her g10 ulkesi + EM ulkesinin verilerini aninda verecek sisteminiz yoksa girmeyin bu ise, girecekseniz de kumar duzeyinde olup keyif icin yapin. biz bosu bosuna 6 kisilik bir takim degiliz, bosu bosuna dunyadaki her buyuk bankayla 7/24 chatimiz yok yani... haddinizi bilin falan diye demiyorum, uzulmeyin diyorum, sansiniz yaver gider siz de buyuk paralar kazanabilirsiniz elbette, ama en tassakli adam bile aniden gelecek bir merkez bankasi konusmasi veya yorumundan korunamaz, bakin sirf EUR/CHF floor olayindan (hani isvicre frangi bi anda hayvan gibi deger kazanmisti ya yilin basinda?) bir suru hedge fund batti, Citibank falan korkunc losslar bildirmek zorunda kaldi, musterilerini olan kurun cok cok ustunden coverlamak zorunda kaldi. Tesekkurler, iyi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 benim kaynım da günde 15% kazanıyor katip kendisi normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kendi scriptini yazmıştır, binlerce işlem yapınca oluyor o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Azmodai said: arkadaslar, profesyonelim ben, yazdiklariniz iddia ettikleriniz falan gozlerimi yasartiyor napiyorsunuz abi siz... gidin acilen goldman'a basvurun lutfen, gunde 15% kazaniyorum garanti, diplerden gbp/jpy aliyorum cok klasim falan diye. Yahu napiyorsunuz arkadaslar, bankada calismiyorsaniz, veya bankada calisip size her gun researchlerini ve flow bilgilerini yollamayan birilerini tanimiyorsaniz FX bildigin sizin icin kumardir. Bildigim en tassakli traderlarin her gun para kazanma durumu yok, ki arka planda donen bilgi aktarimi falan tahmin bile edemezsiniz. Barclays, Goldman veya global top 10 bankada falan calismiyorsaniz o biligler elinizde olmayacak ve anca bazen bala gote cizdiginiz direnc cizgilerden falan para kazandiginizi zannedip ilk downswingde oleceksiniz. yapmayin etmeyin gozunuzu seveyim, akilli olun akilli seyler yapin. Illa da girecekseniz bu ise tek bir olaya odaklanin. Hic bir hazinede kimse hem fixed income, hem IRS, hem FX spot, hem FX forward, hem optoins exotic, greek veya baska birsey traderi falan degil yok oyle bir sey. size tavsiyem, buyuk bankada size bilgi verip kitaplarindaki orderlari bildirecek, 7/24 her merkez bankasi konusmasini ve her g10 ulkesi + EM ulkesinin verilerini aninda verecek sisteminiz yoksa girmeyin bu ise, girecekseniz de kumar duzeyinde olup keyif icin yapin. Tesekkurler, iyi gunler. sen beceremiyosun diye bu adamlar beceremicek diye bişey yok. tanırım hepsi zehir gibi çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Cons said: sen beceremiyosun diye bu adamlar beceremicek diye bişey yok. tanırım hepsi zehir gibi çocuklar. senin icin dedigim hic bir sey gecerli degil bu arada, sen direkt gir butun FX piyasasinin dibini doversin. ben diger olumlu varliklari uyariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ben siyaha basıyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 5 kere bastım hep siyah geldi demekki %100 kazanıyorum hergün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 inan kazanma sansin daha yuksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 3 tane "major" market crash atlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kim sihirbaz simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 atlatirsin tabi. hedge fund'inda yardlarca pozisyonun yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ben scalping yapiorum. Sikinti yasamadim simdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 başkasının parasını trade etmek çok stresli iş, ben hiç yapamam. öyle bir gayretim olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 zaten becerebilenler kendi parasıyla çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://finans.mynet.com/borsa/hisseler/alctl-alcatel-lucent-teletas#tabs-6 direk katlamış zarar açıkladığı halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Cons said: zaten becerebilenler kendi parasıyla çalışıyor +1 kaynım öyle yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 her gün 15-20% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 scalp gecerli bir strateji evet, ozellikle bireysel traderlarda... biz pek sevmiyoruz cunku 5-10 pip yapmak icin onun yarisini riske etmen lazim, bilemedin en kotu ihtimalle 1:1 riske etmen lazim ve bu da bir cok parite icin fazla dar bir stop. eger win/loss ratio iyise guzel, basarilar dilerim sana, ama dikkatli ve disiplinli olman gerektigini zaten biliyorsundur ve verecegim tek tavsiye de TP ve SL lerine mutlaka uy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Biliyormuş gibi sallıyo bu da, pip mip sl pl bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Ben para sihirbaziyim arkadaslar. Hesabima yolladiginiz paralari yok edebiiyorum. Pm atin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar