ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 abi o zaman faiz veren vadesiz hesap ürünlerini kullanacan. enpara, cepteteb, hsbc modern hesap, ing turuncu falan filan. normal bildiğin hesap. ama günlük 10 civarı (bu aralar) faiz işler. %15'ini devlete bayılırsın. akmasa da damlar. bes mes uğraşma boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 mobilden/netten hesabına bi bakarsın, aa param var (atıyorum 20k), aa dersin 5 lira kazanmışım bugün. sonra log off olur peynir yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 paranin durdugu yerde degerlendigini mi zannediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bir sürü değişken var. Para öyle "şunu yap" denecek mevzu değil. Aylık ne kadar biriktirmen olası? Ne kadar riske girebiliyorsun? Risksiz olsun ama paramı belli süre dokunmadan tutarım mı diyorsun Risksiz olsun ama paramı istediğimde kullanabileyim mi diyorsun Çok riskli olsun giderse gider mi diyorsun Ben kurlardan anlamak istiyorum, al sat yapacak hale gelmek istiyorum, forex e girecem mi diyorsun vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bende de BES var ama benim yatırdığım kadar şirkette yatırdığı için, bizde brüt maaşın %3 üne kadar yatırıyor şirket o yüzden ben her ay %3 kadar yatırıyorum şirkette o kadar yatırıyor kazancım %100 oluyor yoksa girmezdim bes de paranın değerlendirilmsini istediğin yerleri seçeibliyorsun ama onunla uğraşana kadar gerçekten sağlam firmaların hisselerii al kenara at bekle daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Aket-Atum said: abi ben amacımı daha net anlatayım bari. Herkes borsa falan dedi aklımda hiç yoktu öyle şeyler :) Ufkum genişledi resmen Amaç şu, para maaşın yattığı hesapta bomboş duracağına bir yerde biriksin, birikirken de değerlensin. Arada açığ hehehe param var diyeyim, birşey alacağım zaman oradaki parayı kullanayım falan. senin çözümün enpara işte, ister günlük birikim hesabında dursun istersen para bana lazım olmaz zaten yea de 30-45-90 günlük vadelere falan yatır kafana göre. benim bütün param (13 tl ) günlük birikim hesabında duruyor, kalanı da faize gömdüm 1 aylık. daha uzun vadeye atmaya cesaretim yok lazım olur diye. bir de enparada saçma biçimde daha uzun vadelerde daha az faiz var sebebini çözemedim. bes bende de var 10 aydır falan, şirket yüzünden açtıydım işten çıkmama rağmen yatırıyorum hala. eşim ödemeye devam et boşver diyo ama bana çok saçma geliyor emeklilik yaşı 56 ya :S ben 10 sene ödedikten sonra istediğimiz zaman çıkabiliyoruz sanıyordum ama onda da kesinti oluyormuş galiba. edit: şimdi araştırdım 10 yıldan sonra 56 yaşını doldurmadan sistemden çıkarsan getirilerinden %10 kesinti oluyormuş yamulmuyorsam. atıyorum 10 bin lira kazandıysak 1 bin lira mı kesiliyor, tam olarak bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya bireysel emeklilikle bi soru da ben sorayim. baska ulkede yaptirdigim bireysel emekliligi tasimak falna mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 f this shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bana da sunu soyleyin diyelim kenarda tuttugum 10k dolar var boyle ustunu harciyorum kazandikca falan 10k kaliyor hep ama lazim olursa da harcayabilirim boyle bu parayi nereye koymak lazim? dolar ustunden faiz falan gelmiyor soyle apple hissesi google hissesi falan mi alinir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 arsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 DoruK said: bana da sunu soyleyin diyelim kenarda tuttugum 10k dolar var boyle ustunu harciyorum kazandikca falan 10k kaliyor hep ama lazim olursa da harcayabilirim boyle bu parayi nereye koymak lazim? dolar ustunden faiz falan gelmiyor soyle apple hissesi google hissesi falan mi alinir? www.oanda.com da deneme forex account aç, 3 5 hafta oyna biraz. sonra günlük raporları, haberleri fln izlemeye başla, forex for dummies gibi guidelar bul oku, azıcık yol yordam öğren, baktın kar ediosun, koy 10k yı gerçekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 forex bi ara baya takip ettim, baslamadan once her turlu twitter rss falan 6 ay boyunca yatip kalktim. demo hesabiyla dunyalari kazandim. sonra 500 dolarlik deneme olsun diye ufak oynayacagim bi hesap actim ne yaptiysam zararim daha fazla oldu. gecemi gunduzumu almisti ona ragmen gercek parayla oynayinca risk almiyorum risk almadan da ufak ufak kaybediyorum surekli. soyle daha oturakli bisi lazim cok vaktimi almayacak yillik %10-15 verse hic yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 turkiye de forex .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 benim arkadaş gunde 300 400$ kazanıyor forexten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 DoruK said: forex bi ara baya takip ettim, baslamadan once her turlu twitter rss falan 6 ay boyunca yatip kalktim. demo hesabiyla dunyalari kazandim. sonra 500 dolarlik deneme olsun diye ufak oynayacagim bi hesap actim ne yaptiysam zararim daha fazla oldu. gecemi gunduzumu almisti ona ragmen gercek parayla oynayinca risk almiyorum risk almadan da ufak ufak kaybediyorum surekli. soyle daha oturakli bisi lazim cok vaktimi almayacak yillik %10-15 verse hic yoktan iyidir. E tabii. Risk sevmiyorsan forex zaten en büyük hata. Kazandığında çok hırslanmayıp hedeflediğin karda bırakmak, kaybetmeye başladığında da kaybı kabullenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dana22 said: turkiye de forex .. ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 tr deki firmalarin guvenilirligi soru isareti ..o konuda ilk baslarda birseyler okumustum da turk araci firmalarin sorunlarindan birhayli bahsediyorlardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 tr firmasıyla oynama sen de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 forex leş çok girdim çıktım bi kendime telefon alabildim o kadar kayıplarımda oldu yaşadığım stres paha biçilemez. öncelikle tr de ki firmalar çok şerefsiz bir sürü numaraları var. Bunun yanı sıra ise deli gibi terse pozisyon alıyorlar. hala yasalaşmadı denetlenmiyor firmalar. birinin parası başkasına gidiyor. bunları okuyunca yine gaza geldim tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Alacaksan sağlam silah sanayi hissesi al,hiçbir sekılde zarar etmezsin.kriz çıkar savas durumu olursa hisse patlar,kriz cıkmazsa yatırım yapar gene kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 var mı türkiyede böyle bir hisse senedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 forex kaldıraçlı bir sistemdir genellikle ve kaldıraçlı sistemlerden mümkün oldugunca uzak kalın bu işlerden uzaksanız ve sürekli takip edemeyecek durumdaysanız. kaldıraç şu oluyor sen 10k para koyarsan başkası senin adına 90k koyuyor toplam 100k ile işlem görüyorsun yüzde 10 kar getirince 110k toplam para oluyor yani 10k para ile 10k kazanmış oluyorsun yüzde 10 degisim ile ancak kimse tersi durumu düşünmüyor genellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Liebe said: Aket-Atum said: abi ben amacımı daha net anlatayım bari. Herkes borsa falan dedi aklımda hiç yoktu öyle şeyler :) Ufkum genişledi resmen Amaç şu, para maaşın yattığı hesapta bomboş duracağına bir yerde biriksin, birikirken de değerlensin. Arada açığ hehehe param var diyeyim, birşey alacağım zaman oradaki parayı kullanayım falan. senin çözümün enpara işte, ister günlük birikim hesabında dursun istersen para bana lazım olmaz zaten yea de 30-45-90 günlük vadelere falan yatır kafana göre. benim bütün param (13 tl ) günlük birikim hesabında duruyor, kalanı da faize gömdüm 1 aylık. daha uzun vadeye atmaya cesaretim yok lazım olur diye. bir de enparada saçma biçimde daha uzun vadelerde daha az faiz var sebebini çözemedim. bes bende de var 10 aydır falan, şirket yüzünden açtıydım işten çıkmama rağmen yatırıyorum hala. eşim ödemeye devam et boşver diyo ama bana çok saçma geliyor emeklilik yaşı 56 ya :S ben 10 sene ödedikten sonra istediğimiz zaman çıkabiliyoruz sanıyordum ama onda da kesinti oluyormuş galiba. edit: şimdi araştırdım 10 yıldan sonra 56 yaşını doldurmadan sistemden çıkarsan getirilerinden %10 kesinti oluyormuş yamulmuyorsam. atıyorum 10 bin lira kazandıysak 1 bin lira mı kesiliyor, tam olarak bilen var mı Enpara Finansbank'ın diye hatırlıyorum, öyleydi değil mi? Benim maaş garantiye yatıyor. Bankalar arası parayı oraya gönderirken ne kadar kesecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 garanti maaş hesabından işletim ücreti almıyor ve eft ler 16' ya kadar ücretsiz parayı da kullanmayacaksan hisse al bence uzun vadeli bonus karttan da ücret almıyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar