Bu direk bong. Nargile gibi kullanmaya çalışırsanız çok kısa sürede tütün yanar. Küçük nargile kullanmış olanlar bilir. Tütünle köz arasındaki mesafe ve dumanın biriktiği hazne önemli nargilede.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Hekkpipe | Taşınabilir nargile
Abicim ben anlamıyorum. Nargile dediğin rakı gibi keyif pezevenkliği.
Koltuğu köşe, közü meşe, nedeni neşe olan bir alet.
Ne diye elimde sopa gibi aletle geziyorum ki.
Nargile içmeye gidiceksen gidersin efendi gibi mekana közün gelir tavlanı atarsın maçını izlersin dönersin.
Ben ki nargile hastası adamım eve almadım sırf bu olaydan uğraştıktan sonra zevki olmayan bir şey.
Nargile içmeye gidiceksen gidersin efendi gibi mekana közün gelir tavlanı atarsın maçını izlersin dönersin.
Ben ki nargile hastası adamım eve almadım sırf bu olaydan uğraştıktan sonra zevki olmayan bir şey.
qft
Abicim ben anlamıyorum. Nargile dediğin rakı gibi keyif pezevenkliği.
anlamıyosan almıcan abi zaten. anlayana getiriyorum ürünü must-have item değil sonuçta
bunlar eve aksesuar olur. ya da nargile dışı kullanım olur. ama nargile deği lyani. ben evde normal nargile yapan adamım. bu ufak tefekleri de denedim hep yok yani.
nargileyi sizden öğrenecek değiliz!
atölyeye gidiyorum bugün siparişlere engraving yapmaya. sipariş vermek isteyen varsa iyi bi fırsat şuan başında dururum yapılırken
Killer ortakoy cay bahcesi esnafi gibi hayal ettim su an seni.
Abi buyrun? cayimiz yeni demlendi? bos masamiz var...
Abi buyrun? cayimiz yeni demlendi? bos masamiz var...
yok yau ortakoydekiler cool takılan tipler degil miydi senin dedigin tophanedir
ortakoy pek cool yer degil, garsonlari taciz eder falan iceri gir diye
lazer aktı ya font mont da seçiliyomuş sdf
bi şu değil
https://thehunt.insnw.net/app/public/system/zine_images/2081835/original/8ca8041a70c3307bd9d864224d39be6c.jpg
son 3 müşteri beyler active'in siyahı ve mavisi kaçmaz
- 4 ay sonra ...
ekim sonu gelicem heralde türkiye. var mı isteyen
Kitabi daha guzel bunun
bi tane hediye getir
Öne çıkan mesajlar