ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 3 kişi en optimum nasıl gidilir ve kaça patlar. A) taksi B) toplu taşıma C) kiralık araç taksi kaç yazar onu deseniz yeter aslında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 izban tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Havaalanı Alsancak 50 lira. Havaş kişi başı 11 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 50 den fazla tutması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 İzban'a biniyosun. Kişi başı 2.5 liradan 7.5 lira tutuyo. 30-35 dakka sonra Alsancak'tasın. Başka alternatif önermiyorum. Çünkü mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 izban +insanla muhattap olmaca yok +hızlıca geliyor hızlıca gidiyor +en ucuz -dezenfekten maddenin garip bi kokusu var izmir metrosunda. yani kokunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Yıkanmayan insan kokusu o, ne dezenfektan. İzban doğru ya unutmuşum bak onu. İçinden kalkıyor, Alsancak garda indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Taxi 60 civari tutuyor diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 oha lan izmire metro mu geldi. izban dediğiniz eski banliyö mü yoksa. karabağlarda binenler gtümüzü kesmesinler sonra sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 adi izban olduguna gore buyuk ihtimalle izmir banliyosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 epeydir var metro banliyö metro hattı diye geçiyor tanım olarak izban ama şehiriçi yaşam için gayet işlevsel. havalimanından menemen'e kadar dolaşıyor karşıyaka'yı da içine alaraktan, alsancak'a uğrayaraktan vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yıllardır biniyoruz kimse bir tarafımızı kesmedi.gerçi hilal aktarmada gasp edilen arkadaşlarım var, o civarlarda dikkatli olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 İzban tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 izban+30dk belediye otobüsüyle foça gibi güzel bir beldeye gidebiliyor izmirliler. denize girmeye mesela düşününce baya iyi aslında lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ikna oldum. konu kitlenebilir. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 havas otobusune binin 10lira kisi basi basmaneden donunce inin, alsancaka 10lira sonra taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 yoo kitlenmesin daha konuşcaz çiğdem tomat muhabbetine geçelim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 basmaneden geçmemem lazım, nefsime yenik düşüp arkadaşın düğünü yerine broadway'e girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 alsancak garı da kordonun te öbür ucu ya bence helikopterle meydana inin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Öbür ucu derken? Yav garda iniyon. Karşıdan karşıya geçip 3 dakika yürüdüğünde kıbrıs şehitlerindesin :) Basmane, küçük çapta Suriye'ye dönüştü. Ancak çok fazla ekstrem olay yaşanmıyor. Gastenin ofisi Basmane meydanındaydı. Arada bağırış çağırış yaşanırdı ama abartmaya da gerek yok. Hilal aktarma pis bir yerdi. Yanılmıyorsam açıldıktan sonra 1-1.5 ay boyunca sık sık gasp ve kavga olayları yaşandı ama sonrasında durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 yav said: izban+30dk belediye otobüsüyle foça gibi güzel bir beldeye gidebiliyor izmirliler. denize girmeye mesela düşününce baya iyi aslında lan hiç gördün mü o otobüsün içini? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 gördüm 1 kere nesi vardı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Full + full ayakta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Yol da uzun baya o yüzden sıkıntı. Hiç olmamasından iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Aceace said: İzban'a biniyosun. Kişi başı 2.5 liradan 7.5 lira tutuyo. 30-35 dakka sonra Alsancak'tasın. Başka alternatif önermiyorum. Çünkü mantıksız. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar