Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuz, dizel, az km yapmış, süper araba arıyorum

Liebe

Öne çıkan mesajlar

Liebe said:

dasBock said:

abi Getz almayın virajlarda yoldan savrulacak gibi oluyor araba.

fiyatını bilmiyorum ancak eski kasa jazz bakabilirsin güzel arabadır.

jazz arkadaşımda vardı bi ara çok güzel arabaydı gerçekten ama bulamadım dizelini falan sahibindende, acaba hep benzinli mi ürettiler bunları :S

honda ilk dizel motorunu yanılmıyorsam 3 yıl önce duyurdu. yani daha yeni yeni giriştiler dizel motor üretimine o yüzden jazz'larda (yeni kasaları bilmiyorum) yok dizel motor. fakültedeyken dikkatimi çekmişt otomotiv mühendisi tüm profesörler hondaya biniyordu. hatta asistanlığını yaptığım hoca çok az yakıt tüketimi olduğu için jazz'ı tercih ettiğini söylemişti. 1084kg 5 kapı hb 5.3 litre yakıyor şehir içi, bence gayet iyi. 7 ileri vites opsiyonu var. bence illa dizel olsun diye düşünme dizelin masrafı da çoktur bilirsin. dizel daha çok uzun ömürlü kullanırım diyorsan avantajlı yoksa birkaç yıla satarım diyorsan benzini düşün derim

bu arada pejo ile ilgili üstteki yorumunu gördüm.inan 206 ile ne çektiğini bi sen bi de ben biliriz. ancak geçen yazdım yine forumda yeni pejolar benim fikrimi baştan aşağı değiştirdi çok iyi otomobiller yapmaya başladılar artık. ha bütçeyi aşabilir ancak yine de git bi gör.)
Sosyal ağlarda paylaş

2008 clio dizel kullandim. Tavsiye ederim temizini. Gayet guzel araba. 23 e aldim 24 e sattim. Oyle hiz yapmaya gelmez bmw gibi. Aytica araba dar. Bebek olursa iyice dar gelir uyarayim. Parca su bu ucuz . Ben kaza ve hiz yapmadigim icin diger ayrintilari bilemeyecegim ama saglam bi kazada sag cikarmaz gibi. Ben o kadar guzel kullandim ki hayran oldum arabaya. Arabada bana :) kasko falan yaptirmadim. Su an param olsa ayni araci alirdim millet punto, polo 207 sayiklarken
Sosyal ağlarda paylaş

kaç gündür kafayı kırdım araba aramaktan, pejo 206da karar kıldım galiba araştırdıkça kafama yattı bunlar. çok da güzel bi tane buldum hem de yakında şimdi cahil sorusu bir soru var ama kafamda :D aracı tam bugün aldım üstüme diyelim aracın mtv 2. taksidini ben ödüyorum değil mi? aracın önceki sahibi ilk taksidi yatırdığı için acaba 2. taksit de ona çıkabilir mi diye düşünüyorum değildir muhtemelen ama yine de bilen varsa söylesin bi zahmet :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...