Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 c3 çok var abi o fiyat aralığında. al bak hem de CITREON http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-sahibinden-citreon-c3-186572065/detay http://www.sahibinden.com/citroen-c3/istanbul/dizel/manuel?a4_max=130000&sorting=price_asc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 207 istiyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 abi istanbulda değilim, bursadan alayım istiyorum. 207 aslında güzel araçta, kullananlar hep apachiler sağlamını bulmak baya zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 pejo ya ben de soğuğum ya. hep o lanet 206 lar sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Liebe said: dasBock said: abi Getz almayın virajlarda yoldan savrulacak gibi oluyor araba. fiyatını bilmiyorum ancak eski kasa jazz bakabilirsin güzel arabadır. jazz arkadaşımda vardı bi ara çok güzel arabaydı gerçekten ama bulamadım dizelini falan sahibindende, acaba hep benzinli mi ürettiler bunları :S honda ilk dizel motorunu yanılmıyorsam 3 yıl önce duyurdu. yani daha yeni yeni giriştiler dizel motor üretimine o yüzden jazz'larda (yeni kasaları bilmiyorum) yok dizel motor. fakültedeyken dikkatimi çekmişt otomotiv mühendisi tüm profesörler hondaya biniyordu. hatta asistanlığını yaptığım hoca çok az yakıt tüketimi olduğu için jazz'ı tercih ettiğini söylemişti. 1084kg 5 kapı hb 5.3 litre yakıyor şehir içi, bence gayet iyi. 7 ileri vites opsiyonu var. bence illa dizel olsun diye düşünme dizelin masrafı da çoktur bilirsin. dizel daha çok uzun ömürlü kullanırım diyorsan avantajlı yoksa birkaç yıla satarım diyorsan benzini düşün derim bu arada pejo ile ilgili üstteki yorumunu gördüm.inan 206 ile ne çektiğini bi sen bi de ben biliriz. ancak geçen yazdım yine forumda yeni pejolar benim fikrimi baştan aşağı değiştirdi çok iyi otomobiller yapmaya başladılar artık. ha bütçeyi aşabilir ancak yine de git bi gör.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 2008 clio dizel kullandim. Tavsiye ederim temizini. Gayet guzel araba. 23 e aldim 24 e sattim. Oyle hiz yapmaya gelmez bmw gibi. Aytica araba dar. Bebek olursa iyice dar gelir uyarayim. Parca su bu ucuz . Ben kaza ve hiz yapmadigim icin diger ayrintilari bilemeyecegim ama saglam bi kazada sag cikarmaz gibi. Ben o kadar guzel kullandim ki hayran oldum arabaya. Arabada bana :) kasko falan yaptirmadim. Su an param olsa ayni araci alirdim millet punto, polo 207 sayiklarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Sunu al acilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 saglam bir kazada sag cikartacak araba hemen hemen yok gibi abi..takilmayin o kadar..100 le duz duvara girdiginizde hemen hepsinde motoru kucaginiza alirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kaç gündür kafayı kırdım araba aramaktan, pejo 206da karar kıldım galiba araştırdıkça kafama yattı bunlar. çok da güzel bi tane buldum hem de yakında şimdi cahil sorusu bir soru var ama kafamda :D aracı tam bugün aldım üstüme diyelim aracın mtv 2. taksidini ben ödüyorum değil mi? aracın önceki sahibi ilk taksidi yatırdığı için acaba 2. taksit de ona çıkabilir mi diye düşünüyorum değildir muhtemelen ama yine de bilen varsa söylesin bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 tabi ki sen odeyeceksin..devlet parayi kimin yatirdigina bakmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 direk plakaya yatırıyoruz o zaman anlaşıldı sağolasın danacım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 o is biraz da sansina ben de gectigimiz haftalarda araba sattim o arabanin mtv lerini ocagin basinda 1. ve 2. taksidi bir odemistim..alan oradan yirtti simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bu dizel takıntısı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 yakıta para vermek istemiyorum abi neden olcak ki başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 amorti ettirecek kadar km yapıyo musun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 her haftasonu yazlığa gidip gelmeyi düşünüyorum tekirdağa, aşağı yukarı 400-500 km gidiş geliş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 alirken verdigin fiyat farki, odeyecegin periyodik bakim fiyat farki falan artik 5-6 yilda amorti edersin sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 traktör sesi de cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 kamyon alcaksan tmm da dizel motor hakkaten sikinti binekte ben olsam benzin/lpg dusunurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Fistan said: traktör sesi de cabası this dizel alacaksan sağlam bir alman arabası olsun bari aksi halde git tarla falan sür. TARTARTARTAR lpg mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 lpg eşim korkuyo ya, varsın çok ses çıkarsın istasyonda ağlamak istemiyorum baştan vereyim icabında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Selam, LPG bagajı öldürüyor ya. Hiçbir mantığı yok. Eğer simit depo alırsan da menzil çok kısa oluyor. Ayda min 3bin km yapınca insan nefret ediyor LPG'den. Benzin deposunu düşürseler 55-60 litreden 30-35 litre civarına, büyük bir LPG depo yerleştirseler belki düşünülür o şekilde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Abi gittim kullandım azcık dizel pejoyu, benzinli i 20 den sonra şaka gibi geldi direk vazgeçtim. Benzinli alıcam o neydi gız öyle traktör gibi hem gaz yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Eğer 2 kapıya yok demezseniz 1,3 MJet Lancia Epsilon alın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ya yok hanima yeni i 20 aldik ama..sigamadim ben o sofor mahalline..dizlerim hala sorun yasiyor surerken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar