Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 gs:0 bjk:1 demba ba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 BJK alır. 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 1-1 veya 2-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 totem değil ben hakkaten beşiktaş ibnelik yapacak gibi hissediyorum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Vayyy beee kaç senedir böyle güzel lig, böyle heyecan olmamıştı. - Son iki hafta şampiyon belli değil - G4L4T4S4R4Y doğru teknik adamı bulup liderliğe tırmandı - BJK heyecan veren bir kadro ile yıllar sonra uzun süre liderliğe turundu - Fenerbahçe yaşlı ama tecrübeli bir kadro ile SAĞLAM bir takım kurdu - GS-BJK derbisi Fenerbahçenin şampiyonluk şansının olup olmadığını belirleyecek - GS şampiyon olması için bir derbide yenilmemesi gerekiyor - Başakşehir, Bursa, Mersin, Trabzon hatta Konya büyüklere zor anlar yaşattı - iyi futbol oynadılar, güçleri oranında mücadele ettiler VE GÜN GELDİ. nefesler tutuldu. Son yılların belki de en önemli lig maçı bugün oynanacak. Başarılar GS Başarılar BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 4'le yazarak çok objektif davranmışsın harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 En boktan lig oldu. Parasini catir catir verip oynatamadigimiz adamlar,kontenjan icin transferinden vazgecilen yildizlar, mecburiyetten dunyanin parasini verdigimiz ve burnunu kaldirdigimiz turk oyuncular ve izlanda gibi takimin bizi 3-0 yenmesi vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 lig 2.si şl elemesine gidiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Laraken said: 4'le yazarak çok objektif davranmışsın harbiden. Kasten yazdım. FB ve BJK gümbür gümbür oynarken GS her maça farklı kadro ile çıkıp 4er 4er yiyiyor herkes dalga geçiyordu. Bak şimdi duruma. O alay edilen haftaları anımsatmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 lig 2.si şl elemesine gidiyor evet ama orada bu sene valencia, manchester united, lazio, leverkusen olacak. babalara gelinecek yani. mersin 4 büyüklere ne kafası tuttu yav. şimdi baktım ts, fb, gs, bjk ile oynadığı 8 maçta 0 puan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 gs'nin 4'er yeme olayı overrated. boşu boşuna gaza getirdik adamları. ligde tek 4 yedikleri maç başakşehir maçı. sanki kasımpaşa'dan, rize'den 4'er yemişler gibi imaj yaratıldı gs de bunu iyi kullandı. dortmund arsenal yok sonuçta süper ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 2. şl elemesine gidiyorsa bjk 3.lüğe oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sostizm said: Laraken said: 4'le yazarak çok objektif davranmışsın harbiden. Kasten yazdım. FB ve BJK gümbür gümbür oynarken GS her maça farklı kadro ile çıkıp 4er 4er yiyiyor herkes dalga geçiyordu. Bak şimdi duruma. O alay edilen haftaları anımsatmak istedim. 4'ü şl'de yiyorduk ama hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 1-2 saplarız skorun fenere yarayacak olması hic umrumda degil gs lilerin agzina aci biber surme vakti gelmis cunku cok dillenmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 dilimize biberi şl de sürdüler np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Başakşehir falan da 4 atmıştı bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Aynı başakşehir yarın 4 tane yer fenerden ne de olsa tarlalar sürüldü geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Bilic'in son maçı olur. BJK takım otobüsü taşlanır. Sakatlığı bahane edip çiyanlık eden Töre'ye küfredilir. Maçın hakemi bir daha BJK maçı yönetemez. Kısacası BJK nin hakkı yenir. Bozuk para gibi harcanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sostizm said: Başakşehir falan da 4 atmıştı bize Ne guzel tokatlamislardi ya. Sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Şaka maka 5 saat kaldı maça.İnsan heyecanlanıyor. Maç saatinde misafirlikte olacağım ve en çok bu koyacak bana. umarım ilk defa gittiğim arkadaşımın evinde lig tv vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 mobil lig tv vereyim dicem de hanım izletmez sana orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Misafirede ayıp olur ya ilk defa gidiyoruz birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 fenn said: Şaka maka 5 saat kaldı maça.İnsan heyecanlanıyor. Maç saatinde misafirlikte olacağım ve en çok bu koyacak bana. umarım ilk defa gittiğim arkadaşımın evinde lig tv vardır sayfalarca kavga ettik geçen hafta gs şikesi yüzünden sen şimdi en önemli derbicikte musafirliğe gidiyorsun, yazıklar olsun senin taraftarlığına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Evet ya maç benim hafızamda cumartesi diye kalmış ve geçen hafta verilmiş sözdü ve dönemedim :( Ayrıca maç 90 dakka değil. Maç sonunda buradayım eğer aksi bi durum olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 MUHTEMEL 11'LER GALATASARAY Muslera Sabri Semih Hakan Telles Melo Hamit Yasin Umut Sneijder Burak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar