Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 gs maçından sonra istifa eden bir gençler teknik direktörü. hocasına sevgisini göstermek için yatan akhisarlılar. ya çok komik bi lig bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Biri şu bıyığa söylesin lig 34 hafta... Şike yaptığı tescilli olan tek takım var benim bildiğim. Başka şike yaptığı anlaşılan var mı? Bu arada ŞAMPİYOOO 4. YILDIZ NE YAKIŞIR FORMAYA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 şampiyonluk yarın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 hamit'i hucum taktigi calisilan antremanlara almamislar galiba, ilerde surekli bi topla napicani bilmeme durumlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 hatır şikesinin kanıtı olsa gs amatöre düşerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 yasin çalım manyağı yaptı lan prandelli o tazminat paraları elinde patlasın emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Biyik said: hatır şikesinin kanıtı olsa gs amatöre düşerdi Sen onu FB ile karıştırdın. Hahahaha, çaresizliğiniz çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 inşallah şikeci aziz ve ülkedeki tüm şike sistemi bir gün biter de güzel bir lig izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Çok keyif aldım beeeee Helal olsun Galatasaray Helal olsun beeee Kek kalıbı diyenler şimdi konuşuyor mu Off bee nabız hala yüksek benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 forma, esofman falan isteyen var mi? biz 3 yildizlari atiyoruz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 UEFA yolunda puana ihtiyacı olan IBB yarın bizi sampiyon yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 BJK başvuru yapsın, papaz çayırından 3-4 şampiyonluk ayarlayıp bi yıldız daha alsın. Bu gidişle başka yolu olmayacak. Hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 said: Samandıra'da derbi heyecanı Hep birlikte Galatasaray-Beşiktaş maçını izleyecekler Fenerbahçe bir yandan Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da tüm dikkatler TT Arena’da oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisine çevrilmiş durumda. Sarı-Lacivertliler bugün yapacakları idmanın ardından hep birlikte Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde derbiyi izleyecekler. SNEIJDER PROCLADIĞINDAKİ SEKANSI BİRİ VİNELASA XEŞKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Elazığ'dan akrabalar geldi, maçı da izlemek istemiyorum diye onlarla ilgileniyordum dışarıda falan. Baktım cepten Twitter da yardırıyor millet GS tek geldi, onda da gol attı gerisinde BJK harika oynuyor falan diye merak ettim mekana girdim biraz bakayım diye. 70. dakikadan itibaren izledim de yine Bilic'i gördüm; üstüne yetmedi Pektemek değişikliğini ve akabinde golü... Hadi diğerlerine alıştıkta adam üç haftadır her Tolgay çıkardığında takımın çöktüğünü halen algılayamadı, algılayamıyor. Kafama sokayım, 10 dakika izledik diye mekana verdiğim 20TL bile koydu. Bugünden sonra bile şu Bilic'i savunan BJK'li olursa hayatmın geri kalanında zerre siklemeyeceğim. Çünkü net bir boktan anlamıyordur, yakışıklı falan diye vurdurmak istiyordur. Başka mantıklı açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 biliçin başarısı yıllar sonra ilk kez son haftalara kadar bjk'ye şampiyonluk umudunu yaşatması. yeter işte çapı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Rıdvan, sivok'un umut'a hareketine penaltı kırmızı dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 beşiktaş bu günden sonra büyük müyük değildir bundan sonraki sıralama fb - gs - bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Samet > Bilic dediğimde bana kayanlarda çıksın gelsin. Samet çıkıp bebe Hasan Türk, sol bek Uğur Boral, 35'lik Niang ile Fener'i yenip, şampiyon GS'ye sahayı dar etmişti. Bu adam iki senede 8 maçta galibiyet yok. Bu sezon BJK tarihinde ilk defa derbilerden puan alamamayı bırak, gol bile atamadı. Bu adamı savunan adam BJK'li falan değildir. Embesilin önde gidenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bal vermeyen arı beşiktaş yine keder aahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 1 milyor milyon pozisyon nasıl kaçtı? gs top oynamadan nasıl kazandı? biliç sen hayırdır ak? hepsini anlatıcam az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Marquezetto said: bal vermeyen arı beşiktaş yine keder aahhhh hakket ya tek kale oyna gol atama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 4 haftadır başarılı oluyormuş gibi tolgay ı çıkartması sürekli bir boka yaramayan pektemek i oynatması yeter zaten. Defolsun gitsin, zaten muhtemelen West ham la anlaşmıştır numara yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Butun sorularinizin cevabi MUSLERA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Biyik said: beşiktaş bu günden sonra büyük müyük değildir bundan sonraki sıralama fb - gs - bursa sen kimsin ki buna karar verebilesin sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 4 derbi maçında hiç gol atamamışız ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar