Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 33.Hafta: Galatasaray - Beşiktaş | (24.05.2015 / 20.00)

fenn

Öne çıkan mesajlar

said:
Samandıra'da derbi heyecanı
Hep birlikte Galatasaray-Beşiktaş maçını izleyecekler

Fenerbahçe bir yandan Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürürken diğer yandan da tüm dikkatler TT Arena’da oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisine çevrilmiş durumda. Sarı-Lacivertliler bugün yapacakları idmanın ardından hep birlikte Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde derbiyi izleyecekler.

SNEIJDER PROCLADIĞINDAKİ SEKANSI BİRİ VİNELASA XEŞKE
Sosyal ağlarda paylaş

Elazığ'dan akrabalar geldi, maçı da izlemek istemiyorum diye onlarla ilgileniyordum dışarıda falan. Baktım cepten Twitter da yardırıyor millet GS tek geldi, onda da gol attı gerisinde BJK harika oynuyor falan diye merak ettim mekana girdim biraz bakayım diye.

70. dakikadan itibaren izledim de yine Bilic'i gördüm; üstüne yetmedi Pektemek değişikliğini ve akabinde golü... Hadi diğerlerine alıştıkta adam üç haftadır her Tolgay çıkardığında takımın çöktüğünü halen algılayamadı, algılayamıyor.

Kafama sokayım, 10 dakika izledik diye mekana verdiğim 20TL bile koydu.

Bugünden sonra bile şu Bilic'i savunan BJK'li olursa hayatmın geri kalanında zerre siklemeyeceğim. Çünkü net bir boktan anlamıyordur, yakışıklı falan diye vurdurmak istiyordur. Başka mantıklı açıklaması yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Samet > Bilic dediğimde bana kayanlarda çıksın gelsin.

Samet çıkıp bebe Hasan Türk, sol bek Uğur Boral, 35'lik Niang ile Fener'i yenip, şampiyon GS'ye sahayı dar etmişti.

Bu adam iki senede 8 maçta galibiyet yok.

Bu sezon BJK tarihinde ilk defa derbilerden puan alamamayı bırak, gol bile atamadı.

Bu adamı savunan adam BJK'li falan değildir. Embesilin önde gidenidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...