yumy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 3 sayfa title tartışıldı da adam forumu bıraktı zaten asddf
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 aboo ben bu başlığın son halini yeni gördüm, dışarıdaydım komple abi dolandırıcılık sanatını layığıyla yerine getiren kadını bulup, tebrik etmek ve plaket vermek istiyorum. Kadın kaç tane safa koyup geçti böyle röportaj falan istiyorum.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Yoksayilacak kullanicilar (virgulle ayirin): Liebe,bombilo,aquila,Asteroth,Aluriel,oldun,pascalnouman,tiLi,WaNTeD,Esh,Civcivhead Ekle ekle bitmiyorlar. En iyisi bu foruma veda etmek. ay kıyamam
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ya ben sürekli bu topici gördüm girmedim, biraz önce oturup okudum, sticky olmasa okumazdım, gerçekten ibretlik bir "gerçek kesit" tadı verdi...
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bir daha da kadınlarla sevişmeden iş yapmazsın. B)
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 o kadın sevişemez ki çocuğu hastaymış. Aklı çocukta kalır.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya hep jet fadıl gibileri nasıl zengin oluyor diye merak ediyordum, bu topik sayesinde öğrendim. belgesel gibi olmuş resmen, kazıklanan bir adamın bütün iç dünyasını inceleme fırsatı buluyoruz. ümitle beklemesi, o saf heyecanı, bir yandan common sense in inceden dürtmesi diğer yandan kerizliğin galip gelmesi filan... çok acayip ya.
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 crasher said: Bir daha da kadınlarla sevişmeden iş yapmazsın. B) Bu ne ya ahahahahhhahah
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 off ne kadar belliydi dolandırıldığı sdfsads topigin ilerlemesi cok hoş olmuş
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 title olmamis ya, bari novice trader falan olsaydi sdfg keriz iyiydi keriz kendi de istediydi sdg
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fistan said: bence güvenmemeyi öğrenin uo oynamayanlar belli oluyor this.. /topic
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Anhora said: Abi scam olsa, kadın bu sabah arayıp, sormayı unuttum telefonun evrakları ve kutusu var değil mi diye sorar mı? Garibim ya hahah. Telefonu eksiksiz gonder demis.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Dynun said: çok kötü bir gün geçiriyordum topiği okudum. iyimişim ben yine. Abi sen eskişehirdeysen ben seni arada görüyorum sokakta.Elinde sigara yürüyon yenibağlardan falan.Böyle bi ya içmiş ya sıkkın yürüyon daha gülerken görmedim üç beş defa denk geldim.
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Neyse ya uzatmayacagim daha. Yeterince eglendim konudan. Alt hesabim anhora. Bilen 2-3 kisiye ilk sayfalarda destek oldu. Guzeldi :D
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Hemen de polis molis karistirmissiniz isin icine. Kadin telefonu acamiyodur. Mesguldur. Pzt gelir bence telefon merak edecek bir sey yok. 40 yaslarinda kadina guvenmeyecekseniz de kime guveneceksiniz
Öne çıkan mesajlar