Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aboo ben bu başlığın son halini yeni gördüm, dışarıdaydım komple

abi dolandırıcılık sanatını layığıyla yerine getiren kadını bulup, tebrik etmek ve plaket vermek istiyorum. Kadın kaç tane safa koyup geçti böyle röportaj falan istiyorum.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Yoksayilacak kullanicilar (virgulle ayirin):
Liebe,bombilo,aquila,Asteroth,Aluriel,oldun,pascalnouman,tiLi,WaNTeD,Esh,Civcivhead

Ekle ekle bitmiyorlar. En iyisi bu foruma veda etmek.

ay kıyamam
Mesaj tarihi:
ya hep jet fadıl gibileri nasıl zengin oluyor diye merak ediyordum, bu topik sayesinde öğrendim. belgesel gibi olmuş resmen, kazıklanan bir adamın bütün iç dünyasını inceleme fırsatı buluyoruz. ümitle beklemesi, o saf heyecanı, bir yandan common sense in inceden dürtmesi diğer yandan kerizliğin galip gelmesi filan... çok acayip ya.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Abi scam olsa, kadın bu sabah arayıp, sormayı unuttum telefonun evrakları ve kutusu var değil mi diye sorar mı?

Garibim ya hahah. Telefonu eksiksiz gonder demis.
Mesaj tarihi:
Dynun said:

çok kötü bir gün geçiriyordum
topiği okudum.
iyimişim ben yine.

Abi sen eskişehirdeysen ben seni arada görüyorum sokakta.Elinde sigara yürüyon yenibağlardan falan.Böyle bi ya içmiş ya sıkkın yürüyon daha gülerken görmedim üç beş defa denk geldim.
Mesaj tarihi:
Hemen de polis molis karistirmissiniz isin icine. Kadin telefonu acamiyodur. Mesguldur. Pzt gelir bence telefon merak edecek bir sey yok. 40 yaslarinda kadina guvenmeyecekseniz de kime guveneceksiniz
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...