Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Best trader EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 title'ın hayrını gör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 3 sayfa title tartışıldı da adam forumu bıraktı zaten asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 adam title'a link vermiş ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 VERGİLERİMİZ NEREYE GİDİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 aboo ben bu başlığın son halini yeni gördüm, dışarıdaydım komple abi dolandırıcılık sanatını layığıyla yerine getiren kadını bulup, tebrik etmek ve plaket vermek istiyorum. Kadın kaç tane safa koyup geçti böyle röportaj falan istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Yoksayilacak kullanicilar (virgulle ayirin): Liebe,bombilo,aquila,Asteroth,Aluriel,oldun,pascalnouman,tiLi,WaNTeD,Esh,Civcivhead Ekle ekle bitmiyorlar. En iyisi bu foruma veda etmek. ay kıyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ya ben sürekli bu topici gördüm girmedim, biraz önce oturup okudum, sticky olmasa okumazdım, gerçekten ibretlik bir "gerçek kesit" tadı verdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 oku oku bitmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bir daha da kadınlarla sevişmeden iş yapmazsın. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 o kadın sevişemez ki çocuğu hastaymış. Aklı çocukta kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 susarmısınız kadın ağlıyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 hate-listte top #2 kasmışım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya hep jet fadıl gibileri nasıl zengin oluyor diye merak ediyordum, bu topik sayesinde öğrendim. belgesel gibi olmuş resmen, kazıklanan bir adamın bütün iç dünyasını inceleme fırsatı buluyoruz. ümitle beklemesi, o saf heyecanı, bir yandan common sense in inceden dürtmesi diğer yandan kerizliğin galip gelmesi filan... çok acayip ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 crasher said: Bir daha da kadınlarla sevişmeden iş yapmazsın. B) Bu ne ya ahahahahhhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 off ne kadar belliydi dolandırıldığı sdfsads topigin ilerlemesi cok hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 title olmamis ya, bari novice trader falan olsaydi sdfg keriz iyiydi keriz kendi de istediydi sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fistan said: bence güvenmemeyi öğrenin uo oynamayanlar belli oluyor this.. /topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Anhora said: Abi scam olsa, kadın bu sabah arayıp, sormayı unuttum telefonun evrakları ve kutusu var değil mi diye sorar mı? Garibim ya hahah. Telefonu eksiksiz gonder demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Dynun said: çok kötü bir gün geçiriyordum topiği okudum. iyimişim ben yine. Abi sen eskişehirdeysen ben seni arada görüyorum sokakta.Elinde sigara yürüyon yenibağlardan falan.Böyle bi ya içmiş ya sıkkın yürüyon daha gülerken görmedim üç beş defa denk geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Neyse ya uzatmayacagim daha. Yeterince eglendim konudan. Alt hesabim anhora. Bilen 2-3 kisiye ilk sayfalarda destek oldu. Guzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 telefon gelince haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Ben niye yok sayildim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Hemen de polis molis karistirmissiniz isin icine. Kadin telefonu acamiyodur. Mesguldur. Pzt gelir bence telefon merak edecek bir sey yok. 40 yaslarinda kadina guvenmeyecekseniz de kime guveneceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar