Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 "Akparti neden %40 aliyo?" Nun cevabi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bence gelir o telefon, herkes got olur. Ama su mallik unutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Off cuma günü ne hayırlı bir gün,şu enson verilen linki okurken gözümden yaş geldi.Kadın acımasız ama insan en azından salatalık yollar.Arkadaşa verilecek title için anket açalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 15 sayfa okudum ara veriyorum mısır patlatıp gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 tiLi said: alurielin falan altı çıkarsa demişti dersiniz ne alakası var lan niye böyle dedin şimdi durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Arada yakaladim bende cok sevindim hep kaciriyorum hypelari. bingildakla daha cok panpa olmam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bak bak bir de sabitlemişler konuyu. %80 dolandırıldık. Karı daha da açmadı telefonu. Polise gittim. Anlattım durumu. Sağolsun yardımsever yaklaştılar. Pazartesi göndermeyi planlıyor deyince de pazartesi göndermezse gel ifadeni alalım dediler. İş, ceza mahkemesine taşındı. Paradan ümidini kes, telefon bulunur dediler. Tabi parçalatmazsa. Demekki başımıza geleceği varmış. Daha önce de sahibinden alışveriş yaptım, güvenli olmayan şekilde. Bu da güzel bir ders oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Abi saçmalama, %80'se içini ferah tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bana açtı işte telefonu. saat 18:15 te. sms gönderip sorunca dayanamadı yeni birini buldum diye telefon etti kendi. şimdi arıyorum ulaşılamıyor kapalı. tabi ginaly forumun linkini göndercem demişti cidden gönderdiyse olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Dolandırıcı abi. Tamam işte. Haftasonuna denk geldik bide. Şansıma.. Yayından kaldırmış hemen ilanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Asteroth said: Abi saçmalama, %80'se içini ferah tut. Sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 %90 oldu ilan kaldırılınca ama %10 iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ne bileyim gönderir diye %80 yazdım. Hala neyin umuduysa bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 cikmadik candan umit kesilmez carsambayi bekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Bak bak bir de sabitlemişler konuyu. %80 dolandırıldık. Karı daha da açmadı telefonu. Polise gittim. Anlattım durumu. Sağolsun yardımsever yaklaştılar. Pazartesi göndermeyi planlıyor deyince de pazartesi göndermezse gel ifadeni alalım dediler. İş, ceza mahkemesine taşındı. Paradan ümidini kes, telefon bulunur dediler. Tabi parçalatmazsa. Demekki başımıza geleceği varmış. Daha önce de sahibinden alışveriş yaptım, güvenli olmayan şekilde. Bu da güzel bir ders oldu. Abi sana 10 sayfa bari telefonu yollama dendi. Scam olduğu çok belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 O 10 sayfa öncesinden karıyla konuşmuştum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elinde iban numarası kargo alıcı ismi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 İnsanlara güvenmeyi öğrenin arkadaşlar çok art niyetlisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 havale yapip altina aciklama telefon parasi yazsa zaten bi ihtimal alirdi parayi geri direk atm den hesaba yatirmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Hepsi var. Polis, bu adam benim haberim yok yollamış birisi bende harcadım diyebilir dedi. Ama "bu iki şahısla çözülecek bu olay" da dedi. Ürün Ücret Ödemesi yazıyor allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ben du dolandırma olayını Anhora'nın hormonlara veriyorum. Sorunun çözümü için Ayda bir rus yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Aluriel said: tiLi said: alurielin falan altı çıkarsa demişti dersiniz ne alakası var lan niye böyle dedin şimdi durduk yere abi o an sarcasm diyince ilk aklıma senin nick gelmiş. iltifat olarak almalısın. asrın trollü olur trollse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 cihazı yollamamıştın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kadın elinde note4 kalmadığı için kaldırmış ilanı bu arada sordum biraz önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ansgvdnasdga sticky olmus bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar