Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Off cuma günü ne hayırlı bir gün,şu enson verilen linki okurken gözümden yaş geldi.Kadın acımasız ama insan en azından salatalık yollar.Arkadaşa verilecek title için anket açalım
Mesaj tarihi:
Bak bak bir de sabitlemişler konuyu. %80 dolandırıldık. Karı daha da açmadı telefonu.

Polise gittim. Anlattım durumu. Sağolsun yardımsever yaklaştılar. Pazartesi göndermeyi planlıyor deyince de pazartesi göndermezse gel ifadeni alalım dediler. İş, ceza mahkemesine taşındı. Paradan ümidini kes, telefon bulunur dediler. Tabi parçalatmazsa. Demekki başımıza geleceği varmış. Daha önce de sahibinden alışveriş yaptım, güvenli olmayan şekilde. Bu da güzel bir ders oldu.
Mesaj tarihi:
bana açtı işte telefonu. saat 18:15 te. sms gönderip sorunca dayanamadı yeni birini buldum diye telefon etti kendi. şimdi arıyorum ulaşılamıyor kapalı.

tabi ginaly forumun linkini göndercem demişti cidden gönderdiyse olmaz.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Bak bak bir de sabitlemişler konuyu. %80 dolandırıldık. Karı daha da açmadı telefonu.

Polise gittim. Anlattım durumu. Sağolsun yardımsever yaklaştılar. Pazartesi göndermeyi planlıyor deyince de pazartesi göndermezse gel ifadeni alalım dediler. İş, ceza mahkemesine taşındı. Paradan ümidini kes, telefon bulunur dediler. Tabi parçalatmazsa. Demekki başımıza geleceği varmış. Daha önce de sahibinden alışveriş yaptım, güvenli olmayan şekilde. Bu da güzel bir ders oldu.

Abi sana 10 sayfa bari telefonu yollama dendi. Scam olduğu çok belliydi.
Mesaj tarihi:
Hepsi var. Polis, bu adam benim haberim yok yollamış birisi bende harcadım diyebilir dedi. Ama "bu iki şahısla çözülecek bu olay" da dedi.

Ürün Ücret Ödemesi yazıyor allahtan.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

tiLi said:

alurielin falan altı çıkarsa demişti dersiniz

ne alakası var lan niye böyle dedin şimdi durduk yere

abi o an sarcasm diyince ilk aklıma senin nick gelmiş. iltifat olarak almalısın. asrın trollü olur trollse
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...