Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enteresan bir alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
imamizer said:

KehKeh said:

abi ninja trollüyor işte

şu son mesajda ben de baya inandım trollediğine. iyi trolledi ama takdir ediyorum. inandırıcıydı baya.

yok abi trollemiyor
Mesaj tarihi:
elesso said:

imamizer said:

KehKeh said:

abi ninja trollüyor işte

şu son mesajda ben de baya inandım trollediğine. iyi trolledi ama takdir ediyorum. inandırıcıydı baya.

yok abi trollemiyor

abi bence troll 90%
değilse zaten vahim.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Dolandiricilik oldugu ortaya cikti bu durumda, kitliyorum konuyu, adamin bu kadar rezil oldugu yeter.

kitleme ya, çözüm yolundaki adımlarda destek olacağız arkadaşa. internetten araştıran falanda ibret alır
Mesaj tarihi:
benjani said:

GERGE said:

Benim IMEI boyle diyor:

http://drop.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-05-22%20at%2015.11.30.png

Ama sahte IMEI diye bir kavram da var. Marka farkli gorunuyor onlarda ama.

olayın mantıksızlığı ithalat ile gelen ürünü daha yeni imei kaydı yaptırması zaten.Çok güzel keklemiş kadın.

Abi aynen bunu ben de dusundum. Lan zaten imei kaydi 120 lira tutuyodu en son yazin yaptirdigimda. 1550 - 120 = 1430 liraya satmis oluyo telefonu ki piyasa fiyatinin cok altinda bi fiyat. Geldi arkadas göte, neyse ders almis olursun enazindan bundan.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz.

şu kenarda dursun ya ulan bi üzülüyorum bi gülüyorum garip oldum auuehaushea
Mesaj tarihi:
Fistan said:

GERGE said:

Dolandiricilik oldugu ortaya cikti bu durumda, kitliyorum konuyu, adamin bu kadar rezil oldugu yeter.
rezilmetre misin sanane

ahaha guldum lan buna dsfdg
Mesaj tarihi:
calvaria said:

trollse iphone-6 vs note-4 topikinde neden note-4 alınır mı diye soruyor, sorduktan bir süre sonra bu konuyu açıyor ?

ben böyle troll görmedim, sanmıyorumda.

ninja yı görmedin mi?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...