Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Babana soylersen umarim yenisini yapar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 g3 de çok ısınıyordur boşver fdsfhjıfjısj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 plot twist: ne kadar salak olduğunu anlayınca trollüyora döndü kendiliğinden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 imamizer said: KehKeh said: abi ninja trollüyor işte şu son mesajda ben de baya inandım trollediğine. iyi trolledi ama takdir ediyorum. inandırıcıydı baya. yok abi trollemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Dolandiricilik oldugu ortaya cikti bu durumda, kitliyorum konuyu, adamin bu kadar rezil oldugu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 elesso said: imamizer said: KehKeh said: abi ninja trollüyor işte şu son mesajda ben de baya inandım trollediğine. iyi trolledi ama takdir ediyorum. inandırıcıydı baya. yok abi trollemiyor abi bence troll 90% değilse zaten vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ibreti alem için sticky olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 adamın diğer konulardaki saçmasapan mesajlarını, kenan imirzalıoğlu hayranlığını falan bilmesem troll diyeceğim kesin ama.. bilemiyorum altan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bu adam ne kadar rezil olursa olsun yetmez. cunku soz dinlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Dolandiricilik oldugu ortaya cikti bu durumda, kitliyorum konuyu, adamin bu kadar rezil oldugu yeter. kitleme ya, çözüm yolundaki adımlarda destek olacağız arkadaşa. internetten araştıran falanda ibret alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 niye kitlion kardaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 benjani said: GERGE said: Benim IMEI boyle diyor: http://drop.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202015-05-22%20at%2015.11.30.png Ama sahte IMEI diye bir kavram da var. Marka farkli gorunuyor onlarda ama. olayın mantıksızlığı ithalat ile gelen ürünü daha yeni imei kaydı yaptırması zaten.Çok güzel keklemiş kadın. Abi aynen bunu ben de dusundum. Lan zaten imei kaydi 120 lira tutuyodu en son yazin yaptirdigimda. 1550 - 120 = 1430 liraya satmis oluyo telefonu ki piyasa fiyatinin cok altinda bi fiyat. Geldi arkadas göte, neyse ders almis olursun enazindan bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 gerge kitlersen kavga çıkar olm bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Dolandiricilik oldugu ortaya cikti bu durumda, kitliyorum konuyu, adamin bu kadar rezil oldugu yeter. Dur ya, daha yargi, savcilik phase'ine gecmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kalsin oyleyse, polise gidisini ve dava gidisatini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 abi yapmayın gözünüzü seveyim kendi telefonun kaydıdır o bariz troll ninjaya çok benziyor tarzı zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora said: Yazışmaya para mı gönderilir zaten. Telefonla konuşarak hallettim işimi. Neyse inşallah bir sorun çıkmaz. şu kenarda dursun ya ulan bi üzülüyorum bi gülüyorum garip oldum auuehaushea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Troll olup olmadığını ödediği meblağın makbuzunu gösterirse belli olur. Böylece sorununu çözmek için yardım da alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Dolandiricilik oldugu ortaya cikti bu durumda, kitliyorum konuyu, adamin bu kadar rezil oldugu yeter.rezilmetre misin sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yeni gördüm konuyu, atlaya atlaya baktım cok sürrealmiş ya olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 trollse iphone-6 vs note-4 topikinde neden note-4 alınır mı diye soruyor, sorduktan bir süre sonra bu konuyu açıyor ? ben böyle troll görmedim, sanmıyorumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Fistan said: GERGE said: Dolandiricilik oldugu ortaya cikti bu durumda, kitliyorum konuyu, adamin bu kadar rezil oldugu yeter.rezilmetre misin sanane ahaha guldum lan buna dsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Rezilmetre ne abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 calvaria said: trollse iphone-6 vs note-4 topikinde neden note-4 alınır mı diye soruyor, sorduktan bir süre sonra bu konuyu açıyor ? ben böyle troll görmedim, sanmıyorumda. ninja yı görmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Abi bildigin awsome thread Cidden dinozorlar lazer silahlariyla dunyayi ele gecirmeye calisiyo mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar