Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 :D Yapma ya. Dağıtıcıda gözüküyor kargo. Bazen 1'de ulaştırıyorlar, 17:00'de teslim edildi mesajı çıkartıyorlar. O yüzden arıyorum ki bugün kontrol edip, bugün göndersinler note 4ü diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 senin gibi 10 20 kişiden telefonları toplar sonra kapatır dükkanı gider. son ana kadar da telefonlarını açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kimsenin fark etmedigi bir sey daha var. Eger urun ithalse ve kadin paralel ticaret yapiyorsa neden kutunun uzerindeki yazilar Turkce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dafuq çalıntı mal o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GERGE said: Kimsenin fark etmedigi bir sey daha var. Eger urun ithalse ve kadin paralel ticaret yapiyorsa neden kutunun uzerindeki yazilar Turkce? Ben ilk aradığımda, benim ithalatçım var dedi. İstersen Note 4'ü al sat 1600'e sende para kazan bende gibi şeyler söyledi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 oo kadin paralelse zaten hic sansi yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bence tayyibe şikayet et her türlü hem telefonu geri alırsın hem de note 4ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 fazladan bobreklerin bile olabilir..makul ucrete takim onarim bakim islemlerini de halledebiliriz o bobreklerin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Onun ithalatci firma Turkce kutu getiremez, yok oyle bir is. Teleses ile calisiyoruz biz, biliyorum biraz. Sakatlik var bu iste temelden. Eline gecerse calinti mal buyuk ihtimalle ya da yeniden paketlenmis hatali urun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 14 gün içerisinde iade etme hakkın var dedi. Olmadı iade ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 of hala cok komik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 böyle bir arkadaşın olduğu memlekette akp nin %75 oy almaması çok acayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ne kekosun sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bi de işin komiği bizim teknik servisimiz var orada senin verdiğin g3 para eder mi etmez mi gerçek mi diye tespit edicez demesi olmuş. ye ye rly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 göt olacağımızı düşünüyorum ben. adamın telefonu gelecek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 kıskanmayın çocuğu 500 e note4 aldı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 G3'den kasit Galaxy S3 mu? Yanlis mi anladim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 şey bile yapabilirler. senin telefonda şura bura hatalı. istersen tamir edelim 200tl tutar. istersen iptal edelim anlaşmayı, kargoları sen ödersin ama der. bizim saf da 200tl daha öder. en iyi ihtimallerden biri bu arada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 barbu said: şey bile yapabilirler. senin telefonda şura bura hatalı. istersen tamir edelim 200tl tutar. istersen iptal edelim anlaşmayı, kargoları sen ödersin ama der. bizim saf da 200tl daha öder. en iyi ihtimallerden biri bu arada sdf. oh evet ya..dur yesim hanima telefon acip bunu da soyleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 imamizer said: göt olacağımızı düşünüyorum ben. adamın telefonu gelecek bence. ben de öyle düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 S3 ise eger o telefon su an 450TL, adam uzerine 500TL verip Note 4 aliyor ki kendisi 2000TL degil mi? Abi, evine gelse de ya calinti mal ya hatali urun ya da sahte Cin mali bu. Baska olasilik yok yani, dusunme bile olabilecegini. IMEI filan kontrol et hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 LG G3, gerge. 1050 liradan saydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Çalıntı olması adama sorun yaşatmaz gibi ama? 3. iyi niyetli kişi vs olayından. Zamanında babamın telefonu çalınmıştı, sonra tüm kullananların listesi ile (10 kişi fln) geldi telefon bize, ama ancak çalana dava açabilirsiniz diğer kullanıcılara açamazsınız eğer çalıntı olduğunu bilmediklerini söylerlerse dendiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Çalıntı olup olmadığını polise gidip öğrenebilir miyiz? Bende hoşlanmadım bu düşünceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar