RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Ne alaka lan? Bir rus niye japona baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 15 senede yaslanacak o kiz yanlis yatirim yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Mermer gibiymiş ya harbi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 belki isletme amaclidir..yap islet devret modeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 RamsesII said: Mermer gibiymiş ya harbi çok iyi Sdggsadffs abi amma abazaymissin ya. Full rus dururken yarimini naapicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 iste birden cok genre i aradan cikartiyor bir oturusta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Rus ayrı chrome, rusu da severim ben. Hibrit olması ayrı bir ilgi kaynağı, senin gibi at gözlüğüyle bakmıyorum ben kadınlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 vajinasi sansurlu mu degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Kesin terleyen kelsin sen. Cok pis kari rage onlar aciyor boyle. Olm normal kadin bu ya. Deli misin dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Kel sayılırım ama dımdızlak değilim ayrıca çok terlemiyorum. Kadının normal zaten güzelliği, abartmıyorum rus/japon olması ilginç diyorum. Chrome sen isveçte filan yaşıyorsun sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Editor şunu leaklere eklesin de bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Meeh o paraya o memintolar olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 RamsesII said: Kel sayılırım ama dımdızlak değilim ayrıca çok terlemiyorum. Kadının normal zaten güzelliği, abartmıyorum rus/japon olması ilginç diyorum. Chrome sen isveçte filan yaşıyorsun sanırım... Yoo izmirde takiliyorum abi. Ama kiz arkadasim polon/ukraynali. Onceki rus ondan onceki de belarusluydu. Git gel dert oluyor biraz ama baska dungeon a girdim ben. Gayet de bu kizdan guzel hepsi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 aquila said: vajinasi sansurlu mu degil mi? yarisi sansurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Kazik yemis. 5 milyon sterline sifirdan kiz yaparsin kafana gore. Veya git harem kur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 ha chrome öyle bir portföyün içinde bu kıza mana bulman çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 chrome said: RamsesII said: Kel sayılırım ama dımdızlak değilim ayrıca çok terlemiyorum. Kadının normal zaten güzelliği, abartmıyorum rus/japon olması ilginç diyorum. Chrome sen isveçte filan yaşıyorsun sanırım... Yoo izmirde takiliyorum abi. Ama kiz arkadasim polon/ukraynali. Onceki rus ondan onceki de belarusluydu. Git gel dert oluyor biraz ama baska dungeon a girdim ben. Gayet de bu kizdan guzel hepsi. Tavsiye ederim. pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 he oldu. kız arkadaşımın resmini paylaşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 yenge choq datlu diye mesaj yazariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 chrome said: RamsesII said: Kel sayılırım ama dımdızlak değilim ayrıca çok terlemiyorum. Kadının normal zaten güzelliği, abartmıyorum rus/japon olması ilginç diyorum. Chrome sen isveçte filan yaşıyorsun sanırım... Yoo izmirde takiliyorum abi. Ama kiz arkadasim polon/ukraynali. Onceki rus ondan onceki de belarusluydu. Git gel dert oluyor biraz ama baska dungeon a girdim ben. Gayet de bu kizdan guzel hepsi. Tavsiye ederim. başka dancın derkek aynı takıma oynamaktan bahsediyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2015 Garantisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 chrome said: RamsesII said: Kel sayılırım ama dımdızlak değilim ayrıca çok terlemiyorum. Kadının normal zaten güzelliği, abartmıyorum rus/japon olması ilginç diyorum. Chrome sen isveçte filan yaşıyorsun sanırım... Yoo izmirde takiliyorum abi. Ama kiz arkadasim polon/ukraynali. Onceki rus ondan onceki de belarusluydu. Git gel dert oluyor biraz ama baska dungeon a girdim ben. Gayet de bu kizdan guzel hepsi. Tavsiye ederim. İzmir... Dungeon... İZMİR (İHA) - Bornova Dungeon Bar'da düzenlenen 'Sensation Party', her telden eğlenceye yer verdi. Hıdırellez gecesi gerçekleştirilen partide, Serhatcan feat Funk You Grubu en popüler şarkıları seslendirirken, üç Rus dansçının sunduğu gösteriler de ilgi ile izlendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan oryantal Yasemin, danslarıyla hareketli dakikalara imza attı. Kısa süre içinde sahneden inerek müşterilerin arasına dalan Yasemin, bir anda gecenin temposunu daha da ileri taşımayı başardı. Partinin kapanışını yapan iki genç dj Harun ve Zeynel, club müziğin kaliteli örnekleri ile geç saatlere kadar tempoyu düşürmedi. Her aktivite arasında düzenlenen bira içme yarışması ve vodka çekilişi, renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Adam bardan hatun kaldırmış yav sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 hahahaahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar