DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Abi taharet musluğu varmış adamlarda, ben inandım, Finler Türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 DarKRideR said: Mal said: Peki niye finli kızlar su gibi de türk kızları sana yağı gibi onların kızlar buza yatırılıyor. buza yatan kız iyidir. olm aynı muhabbeti onlar yapıyordur he. "lan bu bizim kızlar ne lan böyle hepsi sarı sarı?1 tane de içlerinde şöyle kara saçlı,kara kaşlı,kara gözlü olsa. Türkler gibi.neydi o antalyadaki türk kızları öyle yaaaa?"gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 KuddusiMavra said: DarKRideR said: Mal said: Peki niye finli kızlar su gibi de türk kızları sana yağı gibi onların kızlar buza yatırılıyor. buza yatan kız iyidir. olm aynı muhabbeti onlar yapıyordur he. "lan bu bizim kızlar ne lan böyle hepsi sarı sarı?1 tane de içlerinde şöyle kara saçlı,kara kaşlı,kara gözlü olsa. Türkler gibi.neydi o antalyadaki türk kızları öyle yaaaa?"gibi mesela. http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2011/11/biyikli-kiz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 hahahahahahaha olm kara bıyıklı demiyorlardır ama B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 ya esasen türk kızları da genel olarak güzeller, hani standart üstü diyelim. Sıkıntı gerçi güzellikten dolayı değil. kişilik, davranış, ruhsuzluk vs. bir ton şey girer. Fiziksel değil, mental olarak sakat bizim kızlar... daha kötü ya zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 KuddusiMavra said: olm aynı muhabbeti onlar yapıyordur he. "lan bu bizim kızlar ne lan böyle hepsi sarı sarı?1 tane de içlerinde şöyle kara saçlı,kara kaşlı,kara gözlü olsa. Türkler gibi.neydi o antalyadaki türk kızları öyle yaaaa?"gibi mesela. kuddusi ile kahvehane muhabbetleri sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 @darkrider (tu) @neutrino diğer arkadaşların yaptığı muhabbet ile pek bir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 chrome said: Fin kizlari lagertha bizimkiler kezban. Fin erkekleri thor biz boka benziyoruz. Zerre alakamiz yok bilader. Finli kiz bulursaniz kacirmayin ama. Ben ariyorum bakalim.. boka benzeyen sensin sorry finliler thor falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 onedio son zamanlarda patlayan en dandik site muhtemelen internet'in posta'sı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Killer said: chrome said: Fin kizlari lagertha bizimkiler kezban. Fin erkekleri thor biz boka benziyoruz. Zerre alakamiz yok bilader. Finli kiz bulursaniz kacirmayin ama. Ben ariyorum bakalim.. boka benzeyen sensin sorry finliler thor falan değil Abi sen alinma uzerine. Sen kendine bakan adamsin. Ben default takilan benim gibilerden bahsettim. Yoksa turkun bakimlisi kadin da erkek de gayet iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Biz işte night elf bunlar blood elf gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Zamanında ortaasyadan gelirken yukarısı soğuk olur biz aşağıya doğru gidelim diyenler Türk, yukarısı soğuksa soğuk nolcek diyenler Fin olmuştur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Soris said: Biz işte night elf bunlar blood elf gibi bişi Alakasi yok, troll uz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 hayır. sen troleybitsin. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 dil aynı aileden zaten @chrome yok la iyiyiz iyi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 https://zafer.co/wp-content/uploads/2014/06/ilber-ortayli-aramiza-cahiller-katilmis.jpg http://i.imgur.com/O9MLs5q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 KuddusiMavra said: olm aynı muhabbeti onlar yapıyordur he. "lan bu bizim kızlar ne lan böyle hepsi sarı sarı?1 tane de içlerinde şöyle kara saçlı,kara kaşlı,kara gözlü olsa. Türkler gibi.neydi o antalyadaki türk kızları öyle yaaaa?"gibi mesela. yok abi öyle bisey ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 nasıl yok ya hayallerimizle oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 boşuna mı aldık antalya biletini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 yok olm bildigin, kimse kimsenin kara kasina kara gözune bakmiyo burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Abi finliler sarışın mavi gözlü değil benim bildiğim genel olarak. Siyah saçlı falanlar. Diğer iskandinav ırklarından farklı adamların tipleri, dilleri, adetleri falan. Biz nasıl Avrupa'ya kaynamaya çalışmışsak onlar da İskandinavya'ya kaynamaya çalışmışlar yüzyıllar boyu. Yine biz ne kadar başarılı olmuşsak her anlam da onlar da o kadar başarılı olmuşlar sdlfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 toplum olarak finlileri iskandinavdan saymiyolar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://www.kiwiblog.co.nz/wp-content/uploads/2012/03/army-women-finland-32530685016.jpeg her fin asker doğar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ne finlerim belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Kadınları cidden çok hoş ama oralarda filan yaşanmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar