Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 arena'da sizi yenicez :horace: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 fenn said: Ins canims Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 pattisliborek said: Bruma da kadro dışı kalmış Emre'den sonra. H.H. intihar ediyor galiba. Gençlerbirliği muhtemelen 4-3-3 düzeninde sahaya yayılacaktır bu akşam. İleri 3'lünün solunda Mervan sağında ise Stancu yer alır. Yazını buraya kadar okudum, ve bıraktım. Stancu burda mıydı ya ? Bu adam hep bize yazıyor GS'den gitti gideli. Puan kaybı kesin o zaman. Muslera yok, kadro dar, cezalılar, kadro dışı bırakılanlar falan derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Şu Emre ve Bruma olayı ne büyümüş. Sanki bu haftaya kadar kaç maç kazandırdılar ? Puan kaybedersek Emre ve Bruma olmadığı için olmayacak. Büyük ihtimal Muslera yok diye olacak. Ama ben gol yesek bile 2-1 , 3-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Amacsiz genclerin bende sikinti cikaracagini dusunmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 amaçsız olunca canavar gibi saldırıyorlar mersin maçında ki gibi asfjonsaf. her şekil zor maç ama fb ve bjk den önce oynamamız büyük avantaj oldu.tşk tüpçü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bruma'nın formsuzluk mu sakatlık mı kadroya alınmama sebebi bilemem. Ama Emre yetosuna çok iyi oldu bu hamle. Seneye yabancı sınırı da bir nevi yok gibi. Neyine güveniyor anlamıyorum. Sanki Sneijder keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bol para alirken yasayacagimi yasadim bundan sonrasi problem olmaz diyordur brlkide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bu hafta gs için sonun başlangıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Emre, Aydın, Eray vs. tayfası büyük ihtimal CL ye kadro bildirirken belli sayıda altyapı oyuncusu bildirmek gerekiyor. O sebeple kalıyorlar. Onlarda buna güveniyor. Ayrıca bu yıla kadar zaten TR de geçerli olan yabancı sınırı da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Tupcu heryere zarar. AltyApi diye aydini emeklilige kadar tutacagiz sanirim tam kurtulacagiz derken. Umarim gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Altyapılar sporcu dolu, maksat formalite icabı olduktan sonra, 100 K TL'ye çocuklara imzayı attırıp, A takımda gösterirler. Emre yeteneğine ihanet eden Türk topçularından, yazık ediyor kendine. Hala da fırsatı var 24 yaşında benim bildiğim. 28'ine kadar genç futbolcu deniliyor bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 İlk 11: Sinan Bolat, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Selçuk, Melo, Yasin, Sneijder, Umut ve Burak Umut mu kanat Burak mı bakalım görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 şaka lan bu arada, bu kadro eleğini asmış gençler'e 3'ten aşağı atmaz. kek kalıbının hakkını verdiniz hadi. yıldız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 şampi inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Cavcav kastırmaz, kolay bir galibiyet olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Sinan gumusu aradim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 heyecanlandım gene. Başını izlemiyeceğim maçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Cavcav takım vurdumduymaz bir durumda ne yapsak boş tarzi açıklama ile zemin hazırlamış :) işler son maça kalsa takım canavar olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
garip_kont Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Gençlerbirliği 11'i "Şeref-Gurur-Haysiyet-Namus-Özsaygı-Yürek-Mücadele-Hırs-Alın Teri-Arma-Sevda" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Sinan gösterdi kendini ilk boşa çıkışıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Dogdugumdan bu yana gs liyim boyle fanatiklik gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Rew adaya girdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 gençler bu hafta niye maçlar peş peşe oynanıyor?daha yeni oynamadı mı fener,cimbom,kartal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 fener için ertelenen maçlar bunlar. çok sakat vardı ya hani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar