Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 32.Hafta: Galatasaray - Gençlerbirliği | (16.05.2015 / 20.00)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pattisliborek said:

Bruma da kadro dışı kalmış Emre'den sonra.

H.H. intihar ediyor galiba.

Gençlerbirliği muhtemelen 4-3-3 düzeninde sahaya yayılacaktır bu akşam. İleri 3'lünün solunda Mervan sağında ise Stancu yer alır.

Yazını buraya kadar okudum, ve bıraktım. Stancu burda mıydı ya ? Bu adam hep bize yazıyor GS'den gitti gideli. Puan kaybı kesin o zaman. Muslera yok, kadro dar, cezalılar, kadro dışı bırakılanlar falan derken...
Mesaj tarihi:
Şu Emre ve Bruma olayı ne büyümüş. Sanki bu haftaya kadar kaç maç kazandırdılar ?

Puan kaybedersek Emre ve Bruma olmadığı için olmayacak. Büyük ihtimal Muslera yok diye olacak.

Ama ben gol yesek bile 2-1 , 3-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
amaçsız olunca canavar gibi saldırıyorlar mersin maçında ki gibi asfjonsaf.

her şekil zor maç ama fb ve bjk den önce oynamamız büyük avantaj oldu.tşk tüpçü
Mesaj tarihi:
Bruma'nın formsuzluk mu sakatlık mı kadroya alınmama sebebi bilemem. Ama Emre yetosuna çok iyi oldu bu hamle. Seneye yabancı sınırı da bir nevi yok gibi. Neyine güveniyor anlamıyorum. Sanki Sneijder keko.
Mesaj tarihi:
Emre, Aydın, Eray vs. tayfası büyük ihtimal CL ye kadro bildirirken belli sayıda altyapı oyuncusu bildirmek gerekiyor. O sebeple kalıyorlar. Onlarda buna güveniyor.

Ayrıca bu yıla kadar zaten TR de geçerli olan yabancı sınırı da vardı.
Mesaj tarihi:
Altyapılar sporcu dolu, maksat formalite icabı olduktan sonra, 100 K TL'ye çocuklara imzayı attırıp, A takımda gösterirler.

Emre yeteneğine ihanet eden Türk topçularından, yazık ediyor kendine. Hala da fırsatı var 24 yaşında benim bildiğim. 28'ine kadar genç futbolcu deniliyor bizde :D
  • Yeni Oluştur...