Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 32.Hafta: Galatasaray - Gençlerbirliği | (16.05.2015 / 20.00)


sefacaNBA

Öne çıkan mesajlar

Bruma da kadro dışı kalmış Emre'den sonra.

H.H. intihar ediyor galiba.

Gençlerbirliği muhtemelen 4-3-3 düzeninde sahaya yayılacaktır bu akşam. İleri 3'lünün solunda Mervan sağında ise Stancu yer alır. İleri uçta ise El Kebir. El Kebir, kısa boyuna rağmen yere sağlam basan ve patlayan bir oyuncu. Ağır gibi görünsede kısa mesafede şaşırtıcı biçimde fırlayabiliyor. Stancu da bu akşam bol bol bek/stoper arasına devrilecektir. Telles-Balta-Semih 3'lüsünün işi çok zor bu akşam. Trabzonspor maçından bu yana böylesine hücumda aktif bir takımla yüzleşmediler. Mersin maçında tek işleyen kanat Préjuce Niguimbe Nakoulma bile neler yaptı gördük defolu Cimbom müdafaasına.

Orta alanda Gosso ve Petrovic ikilisi işin savunma yükünü çekecektir. Avantajları fizik olarak sağlam olmaları ve katı savunmaları, dezavantajları ise ağır olmaları ve kolay kart alabilmeleri, kart alınca da oyundan düşmeleri. Özellikle Gosso bugün çok dikkat etmeli. Muhtemelen Wesley Sneijder üzerine oynayacaktır. Orta alanın 3. ismi normalde Doğa olurdu ancak bugün sakatlığından dolayı yok. Yerine Hleb oynayacak. Ayaklar kadife ama kondüsyon olarak kötü. Özellikle 60'dan sonra oyundan düşüyor. Gücünü ekonomik kullanarak oynuyor zaten.

Savunmada Tosic'in eksikliği en büyük sorun Gençlerbirliği için. Ayağı düzgün ve sağlam bir stoper. Gençlerbirliği'nin oyun kurucusuydu bu sene. Orta alanda oynayan Gosso ve Petrovic'den bile daha iyi oyun kurabilen bir isim. Yerine oynayacak isim de Sedat. Burak Yılmaz bugün net fırsatlar yakalayacaktır ama son haftalarda berbat şekilde kaçırıyor.

Göründüğüne kıyasla çok zor bir maç. Stancu ve El Kebir'in savunmayı yıpratacağı bir maç olur. Mervan hızıyla Sabri'yi bölgesine hapsedebilir. Hleb, ince işleri biraz iyi yaparsa çok aciz durumlara düşürebilir bu akşam Ankara temsilcisi Galatasaray'ı.

Bakalım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...