Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 barbu said: Jeeztro said: barbu said: Arkadaşlar KIRO musunuz? 4G gelmesi demek sadece hız demek değil. Şimdiki data kullanımı çok fazla ve haliyle zorluyor operatorleri. LTE geldiği zaman data kullanımı çok rahatlayacak. Daha fazla hizmet, daha az kesilme vs olacak. Hız artışı olarak görmeyin olayı illa ki. Seni "KIRO" kelimesinin anlamı neymiş, nerelerde kullanırmış bir öğren sonra gelirsin elitist jerklik yaparsın burda. HIZ LA HIZ demiyoruz zaten 2gb internete dünyanın parasını veriyorum 4g gelsin daha az kesilsin çok da fifi yani anasını satim parası belli zaten neyin tatavası. 4G gelmesin demiyoruz, gelsin 5G de gelsin ben 3G nin halinden memnunum herkes senin gibi elinde metro kapısında facebook durum güncellemesi yapmıyor. HERŞEYİ BİLİOM NE CAHALSINIZ KURBAN kafasından çıkın az anasını satim modası geçti reyiz. Hayrola butthurt nereden? Olayi bir daha anlatayim. Aciklamamistim o kismi zaten sick diye. Lte geldigi zaman verebilecekleri data hizmeti potansiyeli cok artacak(ilk 3 sene degil aka oturduktan sonra). Simdi zaten data altyapisi yetersiz kalirken ucuza internet beklemek hayalcilik. LTE gelince belki ucuzlatabilirler. Isin ucu TR olunca kesin diyemem tabi. Ozetle sevgili butthurtlu arkadasim hiz la hiz veya ucuz la ucuz de farketmez. LTE nin gelmesi Her turlu yararli olacak. abi sen baya kelimeleri yanlış kullanıyorsun. "butthurt" ne demek ona da bak bir. hatta sen sağda solda bir şey yazmadan herşeyini önce bir başkası okut, onaylat sonra yollarsın mesajını. neyime butthurt olsun babam 3g ya da 4g sağlayıcısı mı, yani bu konuda benim ne gibi bir butthurt um olabilir. çok ilginç kafalar, ya da silme cahillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Benim geyik icin soyledigim kiro kelimesine alinip(ki sana demedim bile) atarli sekilde bans laf sokma caban daha onceden benden bir ayar yiyip icin even attigin sonucunu cikartiyor. Butthurt bu. Ciddi ciddi algi sorunu varmis sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 trde ucuz bir şey olucağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 bu topice attığım ilk mesajdı zaten o barbu, üstüme alınmam için hiç bir sebep yok zaten. gene olmadı baps. hatta tüm mesajlarımı okuyabilirsin senle olan ilk etkileşimim olabilir ynai fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Ertendi ne olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 http://www.dunya.com/toplum/bilim-teknoloji/4g-degil-5g-geliyor-262486h.htm Ee 5G'li telefon var mı? LTE olarak mı çıkacak bu 5G bizim telefonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 sallamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Abi bu son derece mantıksız ve akıl dışı bir şey ya. Bu adamın çevresinde bir tane aklı başında, bilimin önemini kavramış bir yardımcısı yok mu yahu? Bilim ve dolayısıyla teknoloji birikimli şekilde ilerler. Bunlar mızmız çocuk gibi en son teknolojiyi milletin gözüne sokalım derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 binali yi dinleyin kafa yormayın böyle şeylere sıyırısınız kablonun içindeki ışıktan veri gönderiyorlar, alıyorlar çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Bakan "4.5G ile piyasaya gireceğiz" dedi. Ne iciyor bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Oha ahahahahah Hayır bu fındık beyinliler yuzunden bir dünya isi askıya aldık bu hafta. 3 operatör de 4g alt yapı testlerini tamamladı, son 4 aydır vendor lar yardiriyor sistem odalarında. 3 ay ertelenmesi demek, 2015 bütçesine yetişmeyecek demek, bu sene içerisinde kimse parasini alamayacak demek. Bir telco kalmıştı burnunu sokmadiklari, onuda salladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Flassh said: trde ucuz bir şey olucağını sanmıyorum +1 4g diye fiyatlarda indirim degil bindirim olacak adim gibi biliyorum. Su anki kullandigimiz tarifeleri 1.5 -2 ile carpariz ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 toggie said: Gencler, su anda mobil internette kota uygulanmasının sebebini operatorlerin gelene gecene fatura cakmak oldugunu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Turkiye'de cebine telefon girmeyen insan kalmadı. Data gelirleri voice gelirleri ile yarısır hale geldi. 3G trafik artısının hızına yetisilemiyor. Bu kadar kullanıcıyı sistemde sorunsuz tasımak icin gerekli olan altyapı kosulları surekli degisiyor. Mevcut 3G kotanızı 4gb'dan 50'ye çıkardık diyelim. Bu sefer "neden internete giremiyorum, sehrin ortasında 3G cekmiyor" diye aglamaya baslayacaksınız. Su anda bile kalabalık ortamlarda telefonunuzda full 3G cekiyor gordugunuz halde internete girmekte zorlandıgınız anlar yasıyosunuz zaten. Bunu bir de kota olmadan ne hale gelebilecegini dusunun. TLDR; Tasıyabilecek altyapıya gore kullanıcıya kota uygulanması zorunlu. 4G geldiginde microwave linklerin buyuk bolumunun yerine fiber altyapı alacagından sadece sizin speedtest fantezileriniz gerceklesmeyecek. Transport tarafındaki kapasiteler de inanılmaz artacak. Gelecekte hızlar ve kapasiteler oyle boyutlara ulasacak ki, fiziksel depolama diye bir sey kalmayacak. Dolayısı ile 4G = yuksek yız = yuksek yapsite = ucuz internet. (tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar