Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hamzaaaa cha cha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Senede bir kere ayaklarına götüreceğiz, NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 sanki sneijder geldi tiplere gel skdfaj. demba ba gitti gomez geldi neyin kafasini yasiyorsunuz. dembaba > selenagomez >= almeida olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., Mario Gomez'in transferi için görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten yapılan açıklama şöyle: "Mario Gomez’in transferi ile ilgili olarak oyuncunun kendisi ve kulübü Fiorentina ile görüşmelere başlanmıştır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 valequenta said: son duyumlara gore de huntelaardan cok mario gomez transferini zorluyormusuz. ben cok umutlu degilim ama olursa efsane oluruz. muslera rafael semih cecu telles melo selcuk burak sneijder poldi gomez [hr] muslera rafael semih cecu telles melo selcuk poldi sneijder burak gomez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 yıllar sonra çok iyi kanat adamlarımız oldu, üzerine leblebici adam aldık, bence çok iş yapar gomez. orta saha alarm veriyor, ozan falan gelirse güzel kadromuz olur. ha bir de kaleci vardı :/ geçen sene göre daha umutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ha tabi, bu adamların hepsi sakatlanır, pektemekler, ismailler, necipler oynar, kanser oluruz. olmadı kalecimiz saçmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 applev0dka said: Hamza Hamzaoğlu: "Ben de isterim yıldız alalım ama dengeler var. Borcumuz olmasa 9 milyon euro verip Mario Gomez'i gururla getirirdik." bu doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 acil orta saha lazım çok acayip efsane acil hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 DarKRideR said: valequenta said: son duyumlara gore de huntelaardan cok mario gomez transferini zorluyormusuz. ben cok umutlu degilim ama olursa efsane oluruz. muslera rafael semih cecu telles melo selcuk burak sneijder poldi gomez [hr] muslera rafael semih cecu telles melo selcuk poldi sneijder burak gomez mmmmmm-onster kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Seru said: applev0dka said: Hamza Hamzaoğlu: "Ben de isterim yıldız alalım ama dengeler var. Borcumuz olmasa 9 milyon euro verip Mario Gomez'i gururla getirirdik." bu doğru mu? 9 temmuz 2015 basına açıklamasından alınan kısım 13 temmuzda da bir forvete daha ihtiyacımız var, bulursak Mario Gomez tarzı bir adam olacak demiş. hamza(1+oglu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 coluk cocuk dolu bjk basligi :( gomez kotu demedik, dembaba yerine gomezin gelmesi downgrade, upgrade degil. demba ba keske bize gelseydi. gomez is yapmaz da demedik, almeida dan daha etkili olur dedik. neyse klasik bjk heyecani sezon oncesi bozmayalim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 vay anca gördüm kap ı eheh. İyi bare, hayırlı olsun. Almanlar iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 siktir pektemek gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 quaresma'nın asistinde kafayı köybası vurdu. orada gomez'i dusun aboowwww sırf 35 tane kafa golü var gomez'in q17 gt7 asistlerinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Yalnız hazırlık maçlarında açık oynayan İsmail'i de beğendim. Adam orjinine dönünce iş yapıyor ya aslında bekten çıkarıp sol açık opsiyonu olarak kullandığında gayet iş yapar gibi duruyor. Tabii Olcay'ın falan arkasında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 http://www.tomnash.eu/gomez-button.html push the button beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Yarın medyada Xabi Alonso > BJK haberlerini görebilirsiniz sdafsad İddiaya göre menejeri ile görüşme olmuş ve resmen talip olmuşuz. Bana göre delinin biri kuyuya taş attı, milleti de inandırdı. twitterda en güvenilir duyumcular bile konuşmaya başladı. Var olan tek gerçek var o da Bayern, Xabi'nin bonservissiz olarak ayrılmasına izin vermiş. İsterse yeni bir kulübe gitmeyi bonservis talep edilmeyecekmiş. Yani bunu da Almanlar iddia ediyor. Ha geçen yılı bu kadar üst düzey ve kalite geçirmiş bir adam zaten böyle bir imkana sahip olursa en kötü Liverpool'a falan gider. Ben geliyorum dese zaten kimse dur demez. Buralara niye gelsin herif RVP veya Gomez gibi düşüşte de değil ki asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Xabi Alonso mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Aynen, bildiğimiz Xabi Alonso. Nihat'lı Kovacevic'li Valeri Karpin'li efsane Sociedad'ın orta sahası olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 tam ringtone yapmalık ha. futbolumuz tartışılır ama şarkılarımız çok iyi ya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 gs ile çıkıyor haberi güya =D twitterda ntv gerçek değilmiş keklendim ueaehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 beşiktaş hesapları başlattı onu sen mi düştün abi sadafaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 ne bilim ya herifler logo bile koymuş kullanıcı adına dikkat edince bu ne ya dedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 işsiz liseliler eğleniyor işte sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar